Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • sovinist

    Kolega, pa jebate da radiš u novinama koje ispituju tržište znao bi šta je skupo a šta nije. Koji si se sad ti tu kurac našo kurčiti što si bio u 3 strane zemlje i kažeš hrvatska je najskuplja??? Pa nisi ti faking amer da imaš 50 000 dolara godišnje pa da svake godine posjećuješ novu zemlju da znaš šta je jeftino a šta nije... upravo radi takvih razmišljanja hrvati loše govore o svojoj zemlji - treba i znati ljetovati...

    avatar

    31.08.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Apsolutno se slažem s činjeicama iz članka, što se Hrvatske tiče... Kad gledaš po nekim stavkama i segmentima turizma onda jesom skupi, no u globalu smo jeftini. Bagatela :) (naravno, uz obavezan disclamer da smo mi jeftini "njima" (strancima), nama smo mi jako, jako skupi ;)

    avatar

    31.08.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • M i c h i

    Neznam... ja zivim u Americi i ove sam godine po prvi put isla nazad na Balkan. Ja studiram i ujedno radim i zaradjivam svoje pare. Mogu ti reci da i jeste jeftini... bar nama... Cak i oni koktelici od 50-60 kuna su povoljni jer je to ovdje fakat skupo. Sta ja znam... ne mogu se upsoredjivati "nase" i "vase" place... gdje sam isla dole... to su bila uglavnom turisticka odredista (iskljucujem Bosnu)... Baska Voda je bila preplavljena turistima i sve mi se cinilo solidno... cijene pica, jela, mrdjalica, pa cak i apartmana... Vi ste jeftini "nama", a vi sami sebi... pa hvala Bogu da niste...

    avatar

    31.08.2005. (15:43)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Drago mi jr da je shovinist napisao nesto drugo doli: Ha! Drugo, nemoj biti jalan što ipak imam prilike nešto komentirati i iz vlastitog iskustva, a ne samo iz novina. Ako do sad nisi shvatio da su novine (mediji uopće) sredstvo manipulacije ljudima, tada si zaista plitak. Nisam rekao da nismo jeftini za amere, ali smo definitivno skuplji od zemalja koje navodi članak. Popi si koji "apač" ako si ljut.

    avatar

    31.08.2005. (16:09)    -   -   -   -  

  • Okatto Nogatta dolazi i na vaša vrata

    na bih rekla da nismo skupi.... ovo ljeto mi se posrećilo pa sam ljetovala u dva najskuplam mjesta na obali, i bogami bez 100 kuna ne možeš ni prdnut iz hotela. osim toga, na elitnim destinacijama ono što platiš i vrijedi svake kune, usluga u dubrovniku i u bolu čak je i meni bila zadovoljavajuća!:))

    avatar

    01.09.2005. (10:45)    -   -   -   -  

  • Cartman

    Paaa, nisam bas siguran, ovo ljeto sam probao ici na Cipar, u mjestima uz more nisam mogao nac apartman, a i da jesam, ne bi ga uzeo jer su to kamene "kolibice", namjestaj nije obnavljan 300njak godina, ali svejedno nema nikakvu povijesnu vrijednost, dapace, nije dobar ni za vatru zapalit od pustih crviju unutra. To vrijedi 50+E po osobi, znaci 200E za cetverolezajni. Mjesta ima u zabitim kontinetalnim naseljima, kao da iznajmljujes kucu u Korenici pod naslovom "unajmite kucu do Zagreba za samo **E". Prosle godine bio u Italiji, nemos na kavu bez 200kn, u Riminiju burek od zelja, znaci zeljanica, ali ne debela, vec cca. 5mm debela, i 30% manja povrsinom od bureka, dodje 6E, znaci vise od 40kn, cola jos 5E. Ok, na terminiju (kolodvor) mozes popit kavu za 1E, ali pred Vatikanom neces ni za 5E.

    avatar

    01.09.2005. (17:23)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    To Shovinist: 50k u US je suvi kur*c, to je kao 50k kn godisnje u Hr, brutto, jer u US nitko nikad nije spomenuo netto, sto je i normalno jer ti netto ovisi o tome koliko djece imas, jesi ozenjen itd..a jebe se poslodavca sto ti nisi mogao nac sebi zenu, pa ti on mora platit 30% prireza, s obzirom da je obecao netto placu. Ili, strangeri koji dodju u NY, a primaju toliko brutto, u 80% slucajeva zive s cimerima, i nikad ne jedu u restoranu.

    avatar

    01.09.2005. (17:32)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Ne znam za Cipar. Postoje skuplja mjesta na svijetu od HR, no pričao sam o zemljama koje navodi članak, a iz osobnog iskustva bih mogao proširiti listu jeftinijih i vrlo atraktivnih zemalja, ali neću da Shovinist ne bi mislio da se "neki kurac kurčim". Vjerujem da ima mnogo skupljih zemalja, samo sam htio konstatirati da Hrvatska nihako ne spada u jeftine, a pogotovo u najjeftinije kako tvrdi članak. Mi spadamo u vrlo skupe zemlje za odmor, ali imamo jednu komparativnu prednost pred većinom drugih zemalja - blizu smo velikog Europskog turističkog tržišta. Mi smo automobilska destinacija.

    avatar

    01.09.2005. (17:51)    -   -   -   -  

  • barba

    gospodo draga ne bih se stel mesat, ali u RH kava je 1-1,5 eura, u Eurolandu 2-10 eura.

    avatar

    02.09.2005. (01:38)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Ok, mozemo to i gledat kao "nije jeftina, ali je najmanje skupa od svih drugih". Je, kazem, i je tako, neke stvari se mogu drugdje pronac jeftinije, ali u pravilu je HR najeftinija od svih EU zemalja, a jeftinija je i od ne-europskih odredista koja spadaju u isti rang popularnosti. To sto vulgaris Hrvat ima 3k kn placu, pa mu je kava od 8kn preskupa, je sasvim druga prica, ovdje je rijec o turistima, a oni ne zive s HR placom dok su ovdje, vec s svojom EU placom.

    avatar

    02.09.2005. (10:32)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    pAZNJA...DIJELOVI OVOGA BLOGA SU ZARAZENI MALICIOZNIM KODOM!pAZITE AKO ZELITE OSTAVITI KOMENTAR JER CE SE UCITATI NA VASE RACUNALO.oSIM TOGA AUTOR OVOGA BLOGA SURFA PO PEDOFILSKIM STRANICAMA,A TOLIKO JE INFORMATICKI NEPISMEN DA NIJE IZBRISAO COOKIE,HISTORY...TE NE KORISTI FIREWAL ILI GA NE ZNA KONFIGURIRATI.Ostavljam ovo na dusu ODJELU MUPA ZA SUZBIJANJE PEDOFILIJE NA NETU!

    avatar

    14.09.2005. (11:06)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Za Hard Kapitalizam (opcije.blog.hr) Jedina stranica koju posjećujem je ona gdje je tvoja mama, a ona se doduše počela kurvati vrlo rano, pa je to neka pedofilija. Inače, više tvoje komentare neću brisati jer mi dižu rejting bloga. Hvala kriplu!

    avatar

    14.09.2005. (12:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...