Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • muirgheal

    Već sam nekoliko puta vidjela ime, ali sam mislila kako je u pitanju šala, kad ono tamo – stvarno Davorko. U prethodnom postu pišeš o nejednakom omjeru snaga – ti poznat, a komentatori anonimci. E pa ja ću sad iskoristiti tu svoju jedinu prednost i obraćati ti se s ti (mada mi je prvi poriv bio da napišem Vi), jer napokon, ovo je blog. Ako mogu reći ti jednom Quintani, mogu i tebi ;) Za jednog političara (evo križam se) blog je odličan. Samo malo je preozbiljan, ali to je u redu, vjerojatno bih i ja tako pisala da sam poznata. Nama njihov jezik treba…,kažeš. Ta me je lijepe rečenica (i nesanica) i navela da napišem komentar. Ne znam kako zvuči gradišćanski, ali meni je jako žao što se rapidno gube i dijalekti unutar naših granica. Znam da je to neminovno, tu je televizija, globalizacija…a mi postajemo sve siromašniji i siromašniji. Djeca iz Dalmacije ne razumiju više od pola izraza koje su njihovi roditelji do jučer svakodnevno koristili. Nažalost, tu se više ništa ne može napraviti, to je cijena napretka. Kakobilo, drago mi je što sam svratila ovamo, čitati ću i ubuduće. Pozdrav.

    avatar

    30.08.2005. (05:09)    -   -   -   -  

  • Lijep podzdrav, gospodine gradonačelniče! Malo me je zaintrigirao Vaš prethodni post u kojem se žalite na nas komentatore-anonimce. Htjela bih Vam reći da naš svijet anonimaca nije baš blistav i da se iza te anonimnosti krijemo samo zato da zaštitimo sebe i svoj posao, na primjer. Možda Vam ovo zvuči predramatično, ali govorim Vam iz osobnog iskustva, kao osoba koja iza sebe ima samo svoje znanje, zvanje i poštenje. A kao takve, nitko Vas ne doživljava ozbiljno. Na žalost, u takvoj sam situaciji da puno toga vidim i čujem, uočavam nepravilnosti i nepravdu, a ne mogu napraviti ništa. Zanima me što Vi kažete na ovo - gospodin koji odlazi na dužnost pročelnika u našoj Županiji pred skupinom svojih kolega u zbornici izjavljuje da ide na mjesto gdje se "samo sjedi i bere velika lova"? To je izjava koju može potvrditi desetak ljudi, a ne rekla-kazala. Trebaju li nam doista takvi ljudi ili sam je nepopravljivi optimist koji je vjerovao da će svi biti poput Vas - pošteni i principijelni, željni ovom jadnom Gradu pomoći svojim radom i iskustvom. Evo, ja-anonimac izričem Vam svoje poštovanje jer Vas znam dugi niz godina i cijenim što ste uvijek bili vjerni svojim principima. A ako to ostanete do kraja, sasvim sigurno ću stati pred Vas i reći Vam: Pozdrav, gospodine gradonačelniče, ja sam Sara.

    avatar

    30.08.2005. (16:26)    -   -   -   -  

  • 1.78 m do ljubavi

    kad ti davorko ideš leć kad u ove ure pišeš postove? jel ti dođeo oran ujutro na posal , a? noć je za spavat!

    avatar

    31.08.2005. (09:18)    -   -   -   -  

  • gardenija

    Tko zna, Davorko, možda bi ti bil bolji Hamlet od Navojca! A kaj ste fino papali u Mađarskoj? Hoćemo recept za fiš! Usput rečeno, sjetih se jedne lijepe gradišćanske pjesme: Ribari, ribari, niste li vidili moj vijenac zeleni? Na žalost ne mogu je tu otpjevat.

    avatar

    31.08.2005. (18:51)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Što se tiče Hamleta, bit ću suzdržan u komentaru, ali ipak: moja je predodžba Hamleta sasvim drugačija od one koju je dao Navojac.Nažalost ovogodišnja je predstava na Brijunima bila daleko glumački inferiornija u odnosu na sve četiri prethodne godine. Šerbedžija, Polič, Vitez, Furlanica... nedostaju. Što se pak klope u Mađarskoj tiče, na žalost niti fiša niti gulaša nisam probao.Ali bilo je vrlo zanimljivih i maštovitih jela koja sam prvi puta probao. Dragi Sara, taj koji misli da se na pročelničkom mjestu bere lova a ne radi, ili nema pojma što ga čeka, ili priča gluposti ili je sam po sebi neodgovoran. Ako se bude tako i ponašao, nadam se da će ga Marina brzo ekspedirati.Nažalost, nisu ni svi "naši" ili "s nama" cvijeće i prošvercat će se i pokoji hohštapler, ali se nadam da ih neće biti previše i da će biti brzo otkriveni. Najvažnije je uspostaviti procedure i prozirnost u radu te kontrolu svakoga od nas i problema će biti manje.

    avatar

    31.08.2005. (21:21)    -   -   -   -  

  • evo davorko ja ti mogu odmah reći tko su hohštapleri imenom i prezimenom. znam ih barem 10. prodaju radna mjesta, ubacuju svoje, daju godišnje odmore bez pokrića (osobama koje nisu stekle uvjete za godišnji), dižu lovu na prekovremenom radu!!!SRAMOTA evo ti i ime - MARINA DROPULIĆ - ministarstvo zaštite okoliša to sve pokriva u odjelu KSANTE VOJVODIĆ

    avatar

    01.09.2005. (13:57)    -   -   -   -  

  • lolina

    a Ofelija? Nije ti se svidjela? nema ljepšeg mjesta za gledanje predstave ,prirodno i dekadentno u isto vrijeme....pa zapalimo svijeću onome koji nam je napravio taj raj , onima koji su sagradili kulu za sva vremena ..jer mi sami neznamo..ali za prigovore smo majstori....u Sisku ti si na potezu..

    avatar

    01.09.2005. (15:48)    -   -   -   -  

  • Dado K.

    Lijep pozdrav, gospodine gradonačelniče! Kako je bilo na Zrću?? Jeste barem jednu večer proveli tulumareči u Papayi ili Aquariusu?? Preporučam slijedeće godine posjetu i kupanje na plaži u Gajecu, mislim da je plaža ljepša od Straške.. Šta se dešava s dječjim odmaralištem u Zaostrogu, u kakvom je stanju?! Kakav je uopće status tog odmarališta?!

    avatar

    02.09.2005. (04:29)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Nisam brijao po Zrću, ali sam se naspavao!Zaostrog ide, ali tražimo strateškog partnera za tu skupu priču. Hoćemo osigurati da naši klinci i dalje idu tamo.Tražimo rješenje.

    avatar

    02.09.2005. (22:02)    -   -   -   -  

  • malena

    Dragi Darko, što je sa šumicom iza Starog Grada, hoće li se uređivati ili se ostavlja kao uspomena na mnoge lijepe trenutke.

    avatar

    12.09.2005. (10:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...