Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • anti

    Nijedna fasisticka tvorevina nije opstala pa ne moze ni tzv.herceg bosna.Pa soljicu sto nisi branio Posavinu u kojoj su Hrvati bili u vecini nego je tvoj francek dade slobi ko na tanjiru.Gdje god je postojala hb bila je samo da napada Bosnjake,a sa srbima su imali vec planiran dogovor.Ta hb se bavila etnickim ciscenjem,otvaranjem konc logora,pljackom(prlic na svome racunu ima 70miliona eura),svercom,narkotikom itd.To sto Soljic kaze da su hrvati selili samo tamo gdje nije bio HVO je smijesno.Sta je sa Uskopljem poslje rata pola staanovnika se odselilo,iz Prozora u koje je HVO stalno bio na vlasti se iselilo 8000 sada ih je samo 7000.Te Sagoljevske lazi Soljicu ne pale vise kao 93 kada ste lagali sopstveni narod.Na svu srecu pravda je dostizna i uskoro cijelo vojno i polticko rukovodstvo ce morati dokazivati (sta su to radili i kakve su zlocine radili za vrijeme rata) u Hagu.Za tebe Soljicu ce se suditi u Sarajevu gdje je i najmoralnije da odgovaras.

    avatar

    28.08.2005. (10:24)    -   -   -   -  

  • bice HERCEGBOSNE BICE

    avatar

    28.08.2005. (15:04)    -   -   -   -  

  • Mato

    VEZANO ZA POSAVINU, TA TEMA JE DAVNO APSOLVIRANA. OVAKO SVJEDOČI VITOMIR MILES RAGUŽ, TADAŠNJI SAVJETNIK A. IZETBEGOVIĆA I M. ŠAĆIRBEJA: Odmah otiđi do Nijemaca i Amerikanaca. Zatraži od naših prijatelja da Tuđmanu upute demarš i zahtijevaju povlačenje Hrvatske vojske iz Posavine.Ť Tako je govorio Haris Silajdžić, tada ministar vanjskih poslova BiH, iz, ako me pamćenje dobro služi, Ujedinjenih Arapskih Emirata. S druge strane, na jednoj telefonskoj liniji bio je njegov ambasador pri Ujedinjenim narodima Muhamed Šaćirbej, a na drugoj ja. ťRazgovarao sam o tome s Izetbegovićem i on se slažeŤ, dodao je Silajdžić. Brzo smo telefonirali stalnim misijama SAD-a i Njemačke i za isti dan sazvali sastanak s njemačkim veleposlanikom grofom Detlevom zu Ranzauom. Američki veleposlanik Edward Perkins nije nas mogao primiti jer je taj dan putovao, ali nas je uputio na svoga zamjenika Alexandera Watsona, koji je kasnije postao američki ambasador u Brazilu. Watson je predložio sastanak idući dan. To je niz događaja koji su pokrenuti potkraj lipnja prije deset godina i koji su uključivali mnoge diplomate u Europi i SAD - sve s jednim ciljem: uvjeriti Franju Tuđmana da povuče Hrvatsku vojsku iz strateškog koridora u Posavini. DAKLE, ZA POSAVINU JE KRIV SILAJDŽIĆ ODNOSNO MUSLIMANSKA STRANA. ISTA ONA KOJA JE POSAVINU, JER ZA NJU NIJE IMALA NIKAKVA INTERESA I U DAYTONU NAMJERAVALA (I TO POKUŠALA) U CJELOSTI PREDATI SRBIMA. DAKLE SILAJDŽIĆ JE TAJ KOJI MORA ODGOVARATI PRED SUDOM U SARAJEVU ZBOG VELEIZDAJE, A NE ŠOLJIĆ. DA NIJE BILO ŠOLJIĆA I NJEMU SLIČNIH NE BI BIH BILA NI KOLIKA JE AVLIJA.

    avatar

    28.08.2005. (15:34)    -   -   -   -  

  • U pravu je šoljić Hrvati nisu imali drugog izbora, odnosno HB i HVO je bila najbolje moguće rješenje. Uostalom bez HVO-a i HB danas ne bi bilo nikakve BiH.

    avatar

    28.08.2005. (15:42)    -   -   -   -  

  • Dervencanin

    To sto ti pises nema uopste veze sa razumom,pitaj posavce ko ih je izdao i sto su protestovali ispred Banskih dvora.To ti ne mozes govoriti ni djeci u obdanistu.Ja sam iz Posavine i znam ko je prodao Posavinu.Tudman je ubio Kraljevica samo za to sto nioje bio za dijeljenje Bosne.Francek je to u Karadordevu prodo sa bratom Slobom i da je ziv igro bi sa njim saha u Hagu.

    avatar

    28.08.2005. (16:04)    -   -   -   -  

  • Vi Dervenčani ste gluperde.Vidjam vas po Zagrebu svaki dan.Svima je kriv Tudjman.Svi ste bili u partiji.Jebo vas Tito sprženi koji vam je zapišo mozak.Piši Hrvatski. Opštenito ste nepismeni.

    avatar

    28.08.2005. (20:11)    -   -   -   -  

  • Kraljević? To je onaj groteskni tip koji je u vrijeme kada je HVO bio jedina organizirana obrambena snaga u BiH tražio da se HVO podvrgne njegovoj kontroli! To je onaj žalosni tip preko kojega je Izetbegović želio postići nemoguće. To je onaj tip koji je na sebi imao više ustaških obilježja i slova U nego cijela Crna legija. A, eto, Muslimani podržavaju upravo njega. Hosovca i notornog ustašu. Nije li to na tragu onih izjava iz vrha SDA koje su govorile da Hrvate i Muslimane može objediniti samo ustaška ideja (Šemso Tanković). Takvim izjavama željelo se Hrvatima zabiti nož u leđa prije onog stvarnog zabijanja. Sami prosudite kome je takav odnos Muslimana donio koristi.

    avatar

    28.08.2005. (20:31)    -   -   -   -  

  • igo

    i šta kažu? oće l bit herceg bosne il neće?

    avatar

    28.08.2005. (21:51)    -   -   -   -  

  • Dervencanin

    Bolje i sa muslimanima nego sa srbima jebo vas mrtvi franjo

    avatar

    28.08.2005. (23:07)    -   -   -   -  

  • b

    Herceg Bosna bila je rezultat sporazuma o podjeli zemlje prema kojem je trebalo dvije trecine Hrvata preseliti iz BiH.U sustini sve je to bila jedna suluda i avanturisticka ideja koju su B.H. Hrvati tesko platili.Polovina njih danas zivi van Bosne i Hercegovine,a u ime te ideje pravljeni su zlocini.

    avatar

    29.08.2005. (08:47)    -   -   -   -  

  • Dervenčanine iz Odvoda kako misliš citirati Komšića i biti uvjerljiv? To dvoje po definiciji ne ide skupa: Komšić i uvjerljivost odnosno realnost!

    avatar

    29.08.2005. (09:13)    -   -   -   -  

  • bice bice herceg bosne

    avatar

    29.08.2005. (16:35)    -   -   -   -  

  • b

    Bice kad ne bude Hrvata u njoj,ha,ha,

    avatar

    29.08.2005. (18:21)    -   -   -   -  

  • igo

    i šta ono kažu? oće l bit herceg bosne ili neće?

    avatar

    29.08.2005. (21:06)    -   -   -   -  

  • ustasa do groba

    bice bolan bice,poture u tursku treba gonit

    avatar

    29.08.2005. (21:21)    -   -   -   -  

  • one su tvoje cvijeće, di ćeš ih gonit?

    avatar

    29.08.2005. (22:41)    -   -   -   -  

  • Jezik

    To sto ti pises nema uopste veze sa razumom,pitaj posavce ko ih je izdao i sto su protestovali ispred Banskih dvora.To ti ne mozes govoriti ni djeci u obdanistu.Ja sam iz Posavine i znam ko je prodao Posavinu.Tudman je ubio Kraljevica samo za to sto nioje bio za dijeljenje Bosne.Francek je to u Karadordevu prodo sa bratom Slobom i da je ziv igro bi sa njim saha u Hagu. Dervencanin - 28.08.2005. (16:04) ------------------------------------------- "uopste"?, "obdaniste"?, i ti mi neki Hrvat?

    avatar

    31.08.2005. (13:30)    -   -   -   -  

  • Jezik

    To sto ti pises nema uopste veze sa razumom,pitaj posavce ko ih je izdao i sto su protestovali ispred Banskih dvora.To ti ne mozes govoriti ni djeci u obdanistu.Ja sam iz Posavine i znam ko je prodao Posavinu.Tudman je ubio Kraljevica samo za to sto nioje bio za dijeljenje Bosne.Francek je to u Karadordevu prodo sa bratom Slobom i da je ziv igro bi sa njim saha u Hagu. Dervencanin - 28.08.2005. (16:04) ------------------------------------------- "uopste"?, "obdaniste"?, i ti mi neki Hrvat?

    avatar

    31.08.2005. (13:33)    -   -   -   -  

  • Èinjenica

    Što se tiče Herceg Bosne podsjetit ću samo na činjenicu da je od svih tvorevina koje su egzistirale na prosotru BiH za vrijeme rata, Herceg-Bosna bila najmanje zločinačka.

    avatar

    31.08.2005. (13:40)    -   -   -   -  

  • b

    Samo cijelo vojno i politicko rukovodstvo u Hagu

    avatar

    31.08.2005. (22:22)    -   -   -   -  

  • Što vi iz Posavine hočete kad je zapucalo 90% vas je odmah pobjeglo u Hrvatsku šta ste vi mislili da vam HV brani Posavinu sad protestirate ispred Banskih dvora kako vas nije stid bolje se obraćunajte sa dezerterima kojih je puna Hrvatska a i tko vam brani vratite se, čast pojedincima.

    avatar

    31.08.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • Zar ne kužite da je ovaj Posavljak iz Odvoda?

    avatar

    01.09.2005. (09:39)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    jede g.... bio iz Posavine ili ne ,ko mu brani da se vrati u Posavinu al ne bolje ovako u HR dobije kucu ,stan nije vazno a svoje u Posavini gleda kako ce prodat za dobre pare i sad kao z... ili kako vole reci prodao i Tudman bilo bi smjesno al je to jako jako zalosno da oni bas oni pricaju kojekakve glupost ....

    avatar

    01.09.2005. (15:35)    -   -   -   -  

  • Jebac iz Bosne

    Ja mislim da su Hrvati napravili gresku s'formiranjem HVO-a i izazivanjem Hrvatsko-Bosnjackog sukoba, zbog razloga sto s'formiranjem te paravojske koja neprihvata legitimitet suverene medzunarodno priznate Republike Bosne i Hercegovine, HVO je jedna paravojska u drzavi na kojoj nema legitimiteta. Osim toga unistenje HOS-a i uvodzenjem HVO-a bio je veliki adut za Srpsko-Cetnicke snage u Bosni i Hercegovini. N

    avatar

    29.03.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...