Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Dnevnik nas oboje

    E ovo je super, nesmijem virtualnu utrku pokazati mužu jer onda neću doći do kompjutera.Al uvijek sam razmišljala kako bi bilo dobro da ima auta koji idu na nešto drugo osim benza. Pozdrav.

    avatar

    27.08.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • KeyDot

    bok, primila na znanje :) treba mi malo vremena :), (btw, procitala sam ovdje sve)

    avatar

    29.08.2005. (17:42)    -   -   -   -  

  • KeyDot

    http://www.energybulletin.net/8379.html (hoce se obicno raspasti link kod kopipejstanja, ne smije imati nijedan razmak)

    avatar

    29.08.2005. (23:53)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Prvi put sam na tvom blogu, i htjela bi komentirati predzadnji post, o kontroli i sredstvima koja se koriste. Dobar primjer je kad sam se neki dan nasmijala od srca, vidjevsi u ducanu (dizajnerski ducan, ne s namirnicama) kako prodaju teglu za drzanje Prozaca, istog dizajna kao one tegle za secer, brasno i sl. Umrla sam od smijeha, ideja je originalna. No, koliko je smijesna, toliko je i zalosna. Istina je, da je farmaceutska industrija jedna od najjacih u US. Takodjer, da su jasni i glasni kod financiranja odredjenih kandidata za White House. Da su im reklame non-stop na TV i u svim casopisima (cesce nego za hranu) i da vec mala djeca dobivaju tablete, kao da su bomboni u pitanju. E, sad. Da li je to planirano, ili ne... u to ne mogu zalazit. Ali, upoznah dobro par Amera, moje godiste, koji su na full dozi Prozaca i sto vec ne, eeee... ti ljudi, u ovako mladoj dobi su vec blago koooo-koooo! Bez Prozaca se maltene ne mogu otic' vise na WC, da ne velim sto!! ZALOSNO! A, koji je bio povod da ga pocnu uzimati??? NESIGURNOST! U same sebe, nesigurnost zbog onog sto se ocekuje od njih, te da nece moci "perform", etc. Da se mene pita "Lack of reality check"! Sve Amere bi trebalo spakirati i poslati na par mjeseci/godina, da zive negdje drugdje.. da vidis kak' bi im se mozak razbistrio, i bili bi itekako zahvalni za sve! Ajd, pozdrav.

    avatar

    01.09.2005. (05:59)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    Apsolutno se slazem s LAW komentarom...dalje ne smijem komentirat na ovu temu da ne dodjem u konflikt interesa...:))

    avatar

    01.09.2005. (15:00)    -   -   -   -  

  • golub

    Ljudi moji budučnost nisu auta ni cesta več nebo i leteči automobili ZAŠTO NE SLUŠATE GOLUBA!?!

    avatar

    02.09.2005. (21:04)    -   -   -   -  

  • ZS Zona

    Solarni pogon ima važnost za automobilističku industriju kao i kravlji izmet za kiparstvo.....

    avatar

    02.09.2005. (22:06)    -   -   -   -  

  • golub

    da vidite kako je lipo gori...

    avatar

    02.09.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • R.E.

    slažem se, samo ono o čemu mi pišemo nije budućnost nego sadašnjost i prošlost. a prošlost nam govori da ne idemo u dobru budućnost tj. na krivom smo putu moj golube i zmajestrasni (moj komp se zove zmajojed :-))). stvarno :)). da su htjeli već smo odavno mogli imati 'leteće tepihe' umjesto automobila na fosilna goriva. da su htjeli i da žele imali bismo jeftinu električnu energiju koju bismo koristili umjesto razne ine energije, a ne bili toliko ovisni o jednom energentu i ostalima isto sve skupljim. dobaz biznis, brale. nafte ima sve manje i postaje sve skuplja, a mi svi točimo.korporacije koje odlučuju o proizvodima i tome što nama treba, kažu da je nafta ok i reklamiraju je. jesi li ikada vidio reklamu za leteći automobil? a na kombinaciju solarne energije i benzina? dobijas li kredit za jeftiniju energiju ili za automobil na benzin? razmisli. i nemoj više vikati na ovom blogu! dovoljan je uskličnik ako hoćeš nešto viknuti :-))

    avatar

    02.09.2005. (23:10)    -   -   -   -  

  • golub

    Ma brige mene ja van samo govorin ja sa tin neman problema jer san GOLUB

    avatar

    03.09.2005. (08:26)    -   -   -   -  

  • ZS Zona

    Flop:: donekle se s tobom slazem ali u jednom se ne slazem. U istu recenicu staviti rijeci jeftina i energija jednostravno nece ici, nikad.....

    avatar

    06.09.2005. (22:26)    -   -   -   -  

  • R.E.

    neće naravno, slažem se. nije mi namjera tom rečenicom bilo reći da će energija biti jeftina ili da ima jeftine energije, nego da su oni koji imaju moć odlučivanja htjeli mogli su novac usmjeriti u projekte i istraživanja koji bi vodili prema sigurnijem i manje rizičnom iskorištavanju energije - npr. orgonska energija ili energija nulte točke, a ne na nuklearnu i daljnje iskorištavanje fosilnih energenata koji zagađauju okoliš. jasno da su se u tome vodili zakonom profita, pa tom logikom dolazim do zaključka da će nas napredak, tj. profit, tj. kapitalizam kad tad 'doći glave'. zvuči okrutno, ali i vjerojatno. i na kraju - dobar sustav za iskorištavanje energije sunca košta, ali znam čovjeka koji je 90% neovisan o distributeru električne energije kojemu još prodaje višak (kada ga ima) koji nastaje u njegovom sistemu! ali to je prosječnom čovjeku velika cifra i nitko ne razmišlja na rok od nekoliko dekada, nego samo kratkoročno. uostalom, ne možemo si to priuštiti uz sve kredite koje moramo dići da bismo normalnije živjeli.

    avatar

    07.09.2005. (14:03)    -   -   -   -  

  • ...tek tako uz put...

    Zanimljiv blog!

    avatar

    08.09.2005. (16:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...