Komentari

hero.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • tita

    oduvijek sam više voljela južni jadran, prekrasne su slike, davno sam bila na korčuli, još kao djevojčica...a zašto ne idem na južni jadran, to je tako kad imaš svekra iz sjevernijih krajeva...i na sve moje molbe miceku da bez obzira što imamo kuću možemo otići i negdje drugdje, micek veli da nisam normalna ;)) nisam pazila kod izbora a htjela sam nekoga kome neće biti problem sjesti u auto i proći cijelu obalu na ljetovanju, a našla nekog tko se ne makne s mjesta kad se negdje ulogori ;))

    avatar

    27.08.2005. (14:59)    -   -   -   -  

  • škropec

    ja bih drage volje došao samo ne znam tko bi me proveo svim tim divnim mjestima.....bojim se da ne zalutam nakon koje bevande pravog kočulanskog vina....

    avatar

    27.08.2005. (19:56)    -   -   -   -  

  • MadDog™

    predivne slike! ah Korčula... morat' ću jednom tamo odlutati, još nađem i kakvu kočulanku he he i eto me za stalno na moru hahaha... vrlo lijepa reportaža! svaka čast! Dobra si - promoviraš naš domaći turizam :)

    avatar

    28.08.2005. (00:32)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Mrzim te, mrzim te, mrzim te...

    avatar

    28.08.2005. (02:07)    -   -   -   -  

  • heroina

    @ laprdava: nadam se da ćeš ipak u skorije vrijeme uspjeti nagovoriti miceka da se uputite na jug... mislim da ćeš biti ugodno iznenađena, a tko zna... možda se i on zaljubi... mislim, u prirodu... :) @ škropec: ako te ikada put dovede na Korčulu, ja ću te drage volje provesti... dobra stvar otoka je u tome da se ne možeš izgubiti... čak ni nakon par bevandi... ;) @ MadDog: svakako dolutaj! ja, nažalost, ne znam kad ću opet moći... :( @ baushtela lady: dođeš? :)

    avatar

    28.08.2005. (14:23)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Moja najbolja prijateljica živi u Žrnovu. Ali ona je daleko od mora (ako se ne varam ima dva Žrnova). Tako sam često bila na Korčuli i stvarno je prekrasna. Doduše mene srce vuče na Vis (Komiža) i Biševo odkuda su moji korjeni. Koliko si bila u Splitu? Ako si se iskrcavala što se nisi javila da dolaziš?

    avatar

    28.08.2005. (20:04)    -   -   -   -  

  • heroina

    @ Cordelia: Žrnovo je udaljeno 2 km po kozjim stazama do mora i Žrnovske Banje. cestom ima malo više... u Splitu smo stajali oko 45 minuta, ali ne može se sići sa broda... to je samo istovar/utovar metoda, nažalost... već sam dobila po njuški od dragih ljudi u Splitu što im se nisam javila... ali malo je bad da mi samo dođu mahati u 6 ujutro, zar ne? :)

    avatar

    28.08.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    stvarno prekrasne slike.. i opis ofkors.. i sad me sve opet vuce na moj vis.. smrc.. prokleti faks.. da, bijah i ja na korculi, ali samo na dan-dva sa starcima, i to u samoj korculi.. lijepo...

    avatar

    29.08.2005. (12:51)    -   -   -   -  

  • trill

    krasne su ti slike..... :))) idem ih još malo gledati i sliniti za morem :))))

    avatar

    30.08.2005. (10:25)    -   -   -   -  

  • mariner

    Ima par godina da nisam bio u Vignju. Morat ću tamo što prije.

    avatar

    30.08.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • heroina

    @ lososs: nećeš ni osjetiti, a već ćeš se toćati u moru sljedeće godine... :) to bar sama sebi govorim... @ Trill: thanks... slinjenje podržavam! ;) @ mariner: welcome... nadam se da ćeš svratiti i do Korčule, kad si već tamo... ;)

    avatar

    31.08.2005. (08:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...