Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • °°Novo doba°°

    ja se i opet, jednostavno, moram sloziti s tobom.

    avatar

    26.08.2005. (21:23)    -   -   -   -  

  • Palochka

    Slažem se.I ja sam takva -ako se prepirem,to radim argumentirano i nastojim poštovati onoga s kim pričam,bez obzira na različita mišljenja.A ako taj ne radi isto nego bezobrazno tupi svoje,I simply don't bother ;)

    avatar

    27.08.2005. (01:08)    -   -   -   -  

  • justine

    možda je glupo ovo što ću sad napisati.... ali.... slažem se.... ozbiljno... slažem se potpuno... :-*

    avatar

    27.08.2005. (07:05)    -   -   -   -  

  • unuka

    jako dobro napisan post, kvalitetan i argumentiran;) citam te dalje, respect

    avatar

    27.08.2005. (10:26)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    zavidim ti na tako sretnoj vezi, pogotovo jer me podsjeca na bivsu... mm :( inace, uvijek mi je jako tesko svadati se s nekim, ne zato jer 'ne zelim' nego jer jednostavno nemogu, odmah me pukne takav adrenalin (sto naposlijetu uzrokuje totalnu blokadu misli) da uopce nakraju neznam zasto sam poceo haha :) zapravo, nije bash tako tragicno :) mislim da su svadje ponekad zdrave, ako urode nekakvim plodom, ako dode do kompromisa, ili jednostavno olaksanje da situacija ipak nije bila tako 'opasna' kao sto smo mislili

    avatar

    27.08.2005. (14:25)    -   -   -   -  

  • TransFer

    Definitivno treba znati zauzeti gard i stati iza svojih stavova, argumentima. Ja ne ulazim u raspravu, okrenem se i odem samo kada procijenim da se radi o osobi s kojom je svaka dalja rasprava bezmislena ... takvih ljudi ima podosta. Čestitam za kvalitetnu komunikaciju u vašoj vezi, to je jako važno ;)

    avatar

    27.08.2005. (23:08)    -   -   -   -  

  • Leonida

    Moram priznati da je svađanje nešto što jako ne volim i izbjegavam maksimalno ako može doći do nekog kompromisa. Kad si već dozvolim da dođe do svađe, budem tako jako ljuta, nezamislivo ljuta, da ne mogu ništa pametno izgovoriti a da ne počnem plakati. Zato sada već znamo da o razlogu svađe razgovaramo idući dan, kad se emocije smire, a ja mogu pametno razmišljati.

    avatar

    28.08.2005. (09:09)    -   -   -   -  

  • buba mara

    ola¨!! slažem se, donekle su krive žene koje forsiraju šoping i inate se zbog nekih problema koji se možda nisu na vrijeme riješili.... no, pustit ću to sada ..... imam danas goste i ludnica mi je ovih dana pa nisam čitala ni gledala svoj blog. sorry , hoću!! :) mislim, tema je fantastična!! svađanje! :) prije nego pročitam reći ću samo svoju prvu asocijaciju na tu riječ = dragi i ja nikako da se posvađamo! ja nekad namjerno nešto serem da mu pukne film, al nema šanse da se on izdere na mene, pa mi prisere, pa ja njemu, pa on meni, pa ja njemu i. ... da se posvađamo! :) al to je dobra stvar, zar ne? :) učenje ide dobro, sve bih dala za još tjedan dana, ali bit će kako bude, aa nadam se uspješno! imam puno ispita, točnije 3 teška dan za danom u početku rujna pa nemam pojma kako će to sve biti, ali javljat ću se na blog :) kako ide na poslu? mogla bi napisati jedan post o tome, i ja tebi držim fige! hvala!! :))

    avatar

    28.08.2005. (09:35)    -   -   -   -  

  • Étaín

    jasno! argumentiranje donosi do same srži svađe, zato jest kvalitetno na taj se način svađati.mislim da se jedino tako može razumjeti i istodobno razmišljati o razlozima zašto stvari tako stoje.jako zanimljiv blog. pufam ^____^

    avatar

    28.08.2005. (13:09)    -   -   -   -  

  • Pogled iz ženskog kuta

    Ah, ja sam poznata po prešučivanju...ali takve su valjda izrazite vage. Radi se naime o gutanju govana od strane moje rodbine. Jer s njima se ne smiješ svađati...rekla bi moja mama i zato ja šutim i izbjegavam ih. Jer kad bih progovorila, iz mene bi izašao takav val, bujica riječi, primjedbi, spoznaja da bi ova druga osoba vjerojatno poželjela ubiti se. Moji komentari mogu biti jako uvredljivi i istiniti i budući da o svemu i svakome puno razmišljam imam već unaprijed pripremljen rafal argumenata. Sa svojim dečkima se isto ne svađam jer se ne stignem svađati - veze prekratko traju. Ali najviše "volim" njihove primjedbe na moju urednost i kućanske navike. Tu im svašta sasujem u facu na što jedino što mogu reći je - U pravu si. I tako...voljela bih naći dečka s kojem bih mogla reći sve što me smeta, a da dotični ne dobije komplekse za cijeli život.

    avatar

    29.08.2005. (07:36)    -   -   -   -  

  • Langolijerka

    istina

    avatar

    29.08.2005. (14:10)    -   -   -   -  

  • buba mara

    da, jako iritira kad mi netko u svađi iliti razlici mišljenja raže kao argument ZATO. Odmah skontam s kakvom sam budalom i počela raspravljati pa se izgubim.... o svađi u vezi, između cure i dečka, moram reći da se ne slažem jer ja mislim da je svađa burna izmjena oprečnih mišljenja, a to znači i vikanje, koji šamar – ovisi kako tko reagira kad se svađa, a svađa je burna interakcija i nisam to nikad imala s dečkom , ali 7 mjeseci smo zajedno, još stignemo :) al da. Činjenica je da se mnogi parovi svađaju, i često nepotrebno! Ja sam temperamentna, i burno reagiram ali nisam zbog toga planila na dragog u nekim situacijama kad bi neke cure planile. Mislim da je svađa oružje, da cura postigne nešto što hoće, ili digne prašinu ako je nesigurna u vezi, a opet, ima jako puno različitih ljudi, djevojaka i dečkiju pa se ne može generalizirati, jer nismo svi isti. Ali, tema je jako dobra i način na koji si ju obradila je super! :) da, najpametnije su bitke s argumentima, onda i naučimo nešto od sugovornika s kojim izmjenjujemo argumente, svađamo se :)

    avatar

    29.08.2005. (19:57)    -   -   -   -  

  • rhcp_lady

    ma svadanje je samo dio veze i komunikacija, bez svada nema nicega. pocinjemo se svadat od malih nogu sa starcima i danas sa momcima ili muzevima, whatever...to je normalno :) al dobar post. obozavam te citat!

    avatar

    31.08.2005. (00:57)    -   -   -   -  

  • Dnevnik mladog momka

    Umjetnost svađanja :)) Samo da ne preraste u larpurlatizam tj. svađanje radi svađanja :)))

    avatar

    01.09.2005. (14:00)    -   -   -   -  

  • I only live once...

    ...nisam u vezi...tak da...što se ostalog tiče sve je istina...zapravo svi se slažemo oko toga što pišeš...zato i čitamo tvoj blog, jer nam to paše...kisss

    avatar

    01.09.2005. (20:56)    -   -   -   -  

  • Carpe diem

    Dragi moji blogovci, PUNO vam hvala na komentarima i ispričavam se što već dugo nisam bila na vašim bogovima. Počela sam raditi, a za sad radim svaki dan 5 sati, a kad dođem kući najčešće učim, pa jednostavno ne stignem ići na net. Inače, imam komp iz prahistorije, pa treba 100 god. da se otvori neka stranica. Na svih vas mislim i puno vas pozdravljam. VELIKA PUSA OD MANCHI

    avatar

    02.09.2005. (20:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...