Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • peerlaa

    ej..bokic..super blog..jooj ja obozavam traperice..a najdraze su mi najjdenostavnije tamnoplave obicne najobicnije kakve sam nosila prije 5 godina..ali takve se rijetko nadu..kiss..posjeti me nekad..e da i btw i ja vjerujem u ljubav..kiss

    avatar

    26.08.2005. (20:14)    -   -   -   -  

  • Friva

    Najomiljeniji odjevni predmet su mi...definitivno! Čim im se nešto dogodi, pravac dućan kupiti nove. Obožavam plitke i bez elastina. Užasne su mi one sa elastinom, bljak! Kada budem stara baba isto ću ih nositi. Rebatinke sa cipelama ili sandalama na petu su zakon!Pozdrav!

    avatar

    26.08.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  • Tiffany nakit

    kod mene prolaze samo crvene ili zelene traperice. plave uredno bojkotiram :)

    avatar

    26.08.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  • The Big Blue

    vau, tko ne bi takve trapke:)))

    avatar

    26.08.2005. (20:23)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ja volim isto kao i ti svjetloplave tj. izlizane ali sam jednom kupila crnoplave i stajale su mi triput bolje od onih svjetloplavih. Tragedija je u tome da u njih više ne stanem. Šmrc ;))

    avatar

    26.08.2005. (20:45)    -   -   -   -  

  • phidea

    mislim pegy, nemam pojma što bih ti rekla sada... ja sam baš danas kupila traperice! kao da si znala, ne mrem bilivit!... a slika ti je za čistu peticu... tj. model na slici.... mislim, model traperica ;)

    avatar

    26.08.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  • maja

    volim više svjetlije traperice a imam ih više vrsti i sve su mi ok u određenim prilikama. samo nemam cveteke i leptireke i slično to mi je bzvz. al zapravo nisu mi najdraži odjevni predmet, volim ja samterice i lanene hlače i raznorazne materijale više nego trapke.

    avatar

    26.08.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  • jagode

    ovisi tko ih i kako nosi... čitajući Jacu i njene probleme s kupovinom traperica, ne stoji ona o dugim nogama i tankom struku... na meni su bolje nešto tamnije, jer ih ne treba tako često prati; ne vidi se svaka fleka na njima... pozdrav:-)

    avatar

    26.08.2005. (21:09)    -   -   -   -  

  • xiaoyu blog

    znam da probably namjerno nisi spominjala markice al moram reći da najmanje živaca i najviše para izgubim u dizelu i ripleju.

    avatar

    26.08.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • Hyacinth House

    ja jedino traperice i nosim. :)

    avatar

    26.08.2005. (21:28)    -   -   -   -  

  • tip nije los, ali ne svidjaju mi se bas njegove traperice... bas sam neki dan kupila traperice u terranovi! tamnoplave, onako malo izlizane, vuce na bez i mjestimicno poderane! odusevljena sam skroz! i ja (krakata, ha, ha!) imam problema s pronalazenjem modela koji mi stoji bas onako kako treba... tako je to... zato je elastin zakon!!! (ove moje su nazalost bez elastina...)

    avatar

    26.08.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  • KOKI

    nisam mogla prestat gledat u sliku!!!!....obožavam traperice..jedino imam veliki problem jer ih nemrem nositi na poslu...ali ponekad se prošvercam...:)

    avatar

    26.08.2005. (21:40)    -   -   -   -  

  • Claire

    Ma traperice su zakon, meni su dobre na svima...Obožavam ih i ovim putem zahvaljujem Leviu...

    avatar

    26.08.2005. (21:42)    -   -   -   -  

  • trill

    Wooow pegy :))) To ja prvo sliku komentiram i mislim si kako je baš dobro što imamo sličan ukus šta se tiče...slika ;))) A traperice volim, u njima se osjećam najugodnije. Lijepo mi ih je vidjeti i na ženskim osobama i na muškim. Ustvari, niti ne volim kad muškarci nose odijela, više mi se sviđaju ovako neki nonšalantniji tipovi, djeluju mi prirodnije. Isto kao i koki ni ja ne mogu nositi traperice na poslu, iako se mogu obuči baš kako kažeš sa stilom i to djeluje i više nego lijepo. Mislim da ću i ja slijediti koki i prošvercat se tu i tamo :)))

    avatar

    26.08.2005. (21:52)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    volim, nosim, sve to kad mi paše, uostalom kao i drugu odjeću, svaka ima svoje mjesto))

    avatar

    26.08.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Ja jako volim traperice i to su jedine hlače koje meni ovako krakatoj nisu kratke :)) Sve ostale moram produžavati, uglavnom. Volim tamnoplave, kroja kao i ti, najdraže su mi jedne levisice takvog kroja, bez izlizanih mjesta, mislim model 455 ili 445, više se ne proizvode pa ih čuvam ko oči u glavi :)) Volim ih ljeti s bijelim kožnim japankama, ujesen s nekim cipelama u boji, zimi s crvenim čizmama na visoku petu, u proljeće s rozim tenisicama... Imala sam zelene, ljubičaste, svijetloplave, crne, ali tamnoplave su mi najcool!

    avatar

    26.08.2005. (22:04)    -   -   -   -  

  • tammie

    jooooj... našla si temu :)) prvo mi je onaj momak na slici odvukao pogled da sam jedva post uspijela pročitati ;) traperice volim... ma obožavam... i rijetko kad prođe dan a da ih ne obučem :) svjetlije su mi ljepše, iako se nađu i neke tamne koje su lijepe, samo moraju biti malo izlizane :) al ne onako bijele, to mi je ružno... a modeli me uvijek začude... sve su mi predugačke, a u struku široke... ko da bi trebala biti viša, a u struku 20 cm deblja... hm!? :)) a na suprotnom spolu volim vidjeti traperice... zapravo... ljepše mi izgledaju nego bilo koje hlače :) naravno, ako muškarac ima ukusa :)) eh... mislim da ću sanjati ovog gore heeh :)))

    avatar

    26.08.2005. (22:15)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    znaš pegy, draga...ovo nema veze s tvojim postom, nego s nazivom tvog bloga....opet sam počela u ljubav vjerovati...a mislila sam - nikad više...pusa!

    avatar

    26.08.2005. (22:40)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Volim traperice i na drugima jednako kao na sebe, i model, hmmm... to ovisi kako kome koje stoji, mene licno klasicne, ili tek sasvim malo sirijim nogavicama... five-pocket, naravno, volim komocije (jer ne nosium rucnu torbu sa sobom kad imam farmerice na sebe). Srdacan voZdric

    avatar

    26.08.2005. (23:10)    -   -   -   -  

  • Let me know...

    Dobra tema... U ormaru imam nekih 2 ili 3 para Levisica... koje kada obućem padnu mi do koljena... jer sam strašno smršavila...., ali volim traperice...Trenutno su mi najdraže jedne plitke, svijetlo plave, 3/4, lagano izbjeljene odnaprjed....s malo elastina...Te su mi super.... uz sve se daju iskombinirati...Dugo su mi bile drage Levisice...ne znam broja.... koje su jako plitke... gornji dio je rezan u V..., a dolje idu u zvono....! Volim traper... udobar je i volim ga i kod dečkiju... pogotovo kada im na guzi dobro stoje...:))) Pusa

    avatar

    26.08.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  • amy damon

    kako ljeti manicno kupujem jeftine japanke, tako tijekom ostalog dijela godine manicno (ok, ne bas manicno) kupujem traperice. seka mi se iseljava iz kuce i iznijela je sve svoje stvari iz ormara, a meni je u tom trenu postalo jasno da imam 12 pari traperica. to su sve hlace koje su malo kostale (maksimalno 300 kn), a krojene svakako: uske, jako uske, jako jako jako uske (uz guzu mislim), pa malo sire, pa nekaj izmedju toga... (opet mislim na guzu), pa plave, pa svjetlije plave, pa tamnije plave, pa one poblajhane na guzici jako, pa one poblajhane na guzici malo... uglavnom, imam ih goimlu, svake mi jako dobro stoje i najradije ih nosim na japanke bas u ovakvo vrijeme.

    avatar

    26.08.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • amy damon

    i mrzim elastin. sve hlace od elastina nakon dva tri nosenja se pretvore u broj prevelike hlace. a onda mi guza ne izgleda tak dobro. pa ih ne kupujem. e da, i moraju imat nizak struk. da mogu pokazivati skoropreplanuli trbuh.

    avatar

    26.08.2005. (23:19)    -   -   -   -  

  • freestyler

    ja ih imam u ormaru jedno desetak, iskreno ni neznam koje sve marke, ali znam da mi se sve svidjaju ipak najdraze su mi levisice neznam broj ali znam da su im nogavice sasivene nekako cudno u krug ... uzivaj ....:)))

    avatar

    26.08.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Volim traperice. Važno je da mi se sviđaju i da se ugodno osjećam u njima. A volim vidjeti i muškarce u trapericama;)

    avatar

    26.08.2005. (23:40)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ne volim! Preuniformiran i pomalo bezličan mi je taj jeans. Više volim vidjeti keper, samt ili neki drugi casual materijal. Jeans gotovo da ne primjećujem. Oh, jedina sam kontra ovdje, čini mi se... :)

    avatar

    26.08.2005. (23:58)    -   -   -   -  

učitavam...