Komentari

jelek.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • male misli s ove i s one strane

    hvala ti Goldy :)

    avatar

    25.08.2005. (12:16)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ja spadam u sretnike koji rade u struci, i svakodnevno imaju priliku usavršavati i sebe - usavršavajući druge. Tko zna - možda te sa tvojim sposobnostima i stečenim znanjem Bog treba na nekim drugim putevima, mjestima, situacijama... zamoli Ga da tvoje potrebe i želje nadahne svojom ljubavlju - da ti pomogne prepoznati smisao svoga djelovanja, koji je djelom smisao našeg postojanja. PUSA!

    avatar

    25.08.2005. (12:17)    -   -   -   -  

  • Under my skin

    Kužim te totalno. I stvarno je žalosno da nakon toliko godina školovanja i ulaganja u sebe ne možeš naći posao koji zaslužuješ. Tužno je to da se danas radna mjesta prodaju. Ali... u nadi je spas. Ja ti držim palčeve da uskoro dobiješ super ponudu i da konačno počneš raditi ono što najviše voliš. :)

    avatar

    26.08.2005. (09:52)    -   -   -   -  

  • ..G!RL W!TH @ ßR0K€N $M!L€ $@YS: U c@n't f!x m€ -

    Superiška blog!! PUSAAAAAAAAAAAA

    avatar

    28.08.2005. (17:55)    -   -   -   -  

  • .... tirkizna_koogla ....

    bilo bi idealno kad bi svijet funkcionirao po principu: završi školu, faks (koji voliš, naravno) i onda te netko pozove (iz tvrke koja se bavi baš tvojim podučjem) i zaposli, pa ti k tome da još i iznadprosječnu plaću, ....ali toga nema, odnosno možada samo za nekoliko sretnika (to ti je isto kao da dobiješ na lotu)...svakako i zamoli Njega da ti pomogne prepoznati put kojim ti je ići....svakodnevno...

    avatar

    29.08.2005. (11:56)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    huh... kompetentnost za karijera/savjete mi je u najmanju ruku- bolesno izvrnuta, pa ću samo reči kako svi poslovi koje do sada radih i radim nemaju ama baš nikakove veze s mojom naobrazbom,već čistim užitkom i neumornim lutanjem i mojom ludom potrebom za novim izazovima, novim spoznajama;-) ne znam... ja sam uvijek riskirala puno, po svačijim mjerilima- previše, i bilo je teških trenutaka, ali ipak idem putem kojim želim i volim, a to je na koncu jedino bitno, bar meni ;-)) ajde javi se na moj mail,imaš ga na mom blogu pa ćemo ti napravit dizajn ako želiš, imam vremena danas, sutra već frka, pa ajde ajde da neš smislimo ;-))

    avatar

    29.08.2005. (12:04)    -   -   -   -  

  • open mind

    vjerujem kako sav tvoj trud ipak nije bio uzaludan i da će ti se na kraju isplatiti... nemoj odustati od svojih ideala... čovjek ponekad mora raditi stvari koje ne voli da bi na kraju ipak došao do cilja... PUSA

    avatar

    29.08.2005. (19:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...