Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • bamboocha

    ovih 19 teovaca jesu došli na Jazvenik, ali nisu bili na prvim crtama, već su se njihovi rovovi nalazili po stotinjak metara iza naših. sjećam se da njihovi zapovjednici nisu prihvaćali da njihovi vojnici zaposjednu rovove na prvoj crti jer tobože nisu bili uređeni. nama su valjali a njima eto nisu. u ovo vrijeme nekako su i oni bistričani stradali kad su se vraćali s jazv. i skrta.

    avatar

    26.08.2005. (15:08)    -   -   -   -  

  • I evo sad mene interesira može li danas, desetak godina nakon rata, obitelj Rafaela Žilića dobiti bilo kakvu satisfakciju, hoće li joj se itko barem ispričati, mogu li oni, uostalom, ikoga tužiti. Čovjek, civil, mirno je putovao kroz Bistričku Riku i presreli su ga i ubili pripadnici jedne vojske (ne paravojske), a na takav način ubijenih je, bez obzira na nacionalnost, jako jako mnogo. Može li obitelj R. žilića dobiti i od koga ispriku? Barem to?

    avatar

    26.08.2005. (21:15)    -   -   -   -  

  • Ljiljan

    ovih 19 teovaca jesu došli na Jazvenik, ali nisu bili na prvim crtama, već su se njihovi rovovi nalazili po stotinjak metara iza naših. sjećam se da njihovi zapovjednici nisu prihvaćali da njihovi vojnici zaposjednu rovove na prvoj crti jer tobože nisu bili uređeni. nama su valjali a njima eto nisu.ko bi u rov sa pijanim ustasama ubijaju svoje a da ne ubiju naseg.posvadjale se ustase i jedan ih dvojicu mitraljezom upravo na jazveniku.

    avatar

    06.09.2005. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...