Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • sevacjaku

    ...vrlo dobro...sve ima svoju falingu...pa i ovaj naš blog....al..zato je tu čar....čitanja i selektiranja....manjih od većih pacijenata da ne napišem bolesnika među koje i ja spadam....al...normalno kak u svakom kukolju ima žita.....da se nać i ponešto pametno za upotrijebit...daklem....g.gradonačelniče.....samo polako naprijed....nema veze kaj nemam veze sa siskom....al...čitam.....dok naš zagrebački gradonačelnik ne otvori svoj blog....

    avatar

    23.08.2005. (15:05)    -   -   -   -  

  • Psiho

    Anonimce (u smislu da nisu registrirani blogeri, koji, ipak, isto mogu ostati anonimni, ali se barem vidi što pišu i može im se odgovarati i na njihovim blogovima) se može spriječiti u komentiranju, ali mislim da je bolje da se i oni javljaju, a svojim komentarima svatko najprije slika sebe.

    avatar

    23.08.2005. (15:18)    -   -   -   -  

  • gardenija

    e onda sad ozbiljno, prvi gardenijin savjet : Sve suradnike i savjetnike koji stalno govore da, gospodine gradonačelniče, odmah šutni, a zadrži samo one koji uvijek kad ih nešto pitaš kažu da, ali....

    avatar

    23.08.2005. (17:19)    -   -   -   -  

  • gardenija

    e, čekaj malo, mogo si i ti bit anoniman, uzet nadimak i pisat ko običan građanin, ali si sam izabrao pisat ko gradonačelnik, pa sad nek ti bude, al nemoj previše pilit sa svojom strankom

    avatar

    23.08.2005. (17:23)    -   -   -   -  

  • galerije, priroda, kretanje...

    Da, tako je to. Izložen dobronamjernima i nedobronamjernima, ali tako građani Siska imaju dojam da im je gradonačelnik blizak..

    avatar

    23.08.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • gardenija

    pazi, poznato je da oni koji su bogati i puno imaju svaki dan sve više trebaju

    avatar

    24.08.2005. (08:18)    -   -   -   -  

  • gardenija

    Gradonačelniče Davorko, gde ti je brojač posjeta da vidimo kolko si popularan ?

    avatar

    24.08.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • optimista

    Poštovani gradonačelniče! Bravo za Radničku ulicu! Ja sam žiteljka te ulice i vjerujte to je pravi naziv za nju. Ali ne obraćam Vam se samo zato. Osjećam da volite naš grad kao i ja i želim Vam reći: samo naprijed, Vi ste pravi gradonačelnik za naš grad. Ne slušajte one koji kritiziraju, slušajte one koji rade, stvaraju ili koji žele raditi i stvarati. Pozovite mlade ambiciozne ljude koji imaju nove ideje, optimizam i pozitivnu energiju. Dosta je jadikovki "teško nam je" "ne isplati nam se", krenimo raditi i stvarati. Želim Vam uspjeh, jer to će biti i naš uspjeh, neka Vam osnovni moto bude otvaranje novih radnih mjesta, a uz to ćemo sve drugo riješiti.

    avatar

    24.08.2005. (12:15)    -   -   -   -  

  • tAJÈI

    Prvi puta sam na Vašem blogu i zbilja sam ugodno iznenađena. Odajete dojam staloženog i razumnog čovjeka i baš mi je bio gušt čitati. Nemam veze sa Siskom jer sam iz Rijeke ali imamo puno istih problema kao i Vi. Samo naprijed!

    avatar

    24.08.2005. (14:02)    -   -   -   -  

  • Doc Rock

    podrška od strane mene na nastavku vašeg (tvojeg-blogovska obitelj i ta neka špreha) pisanja. Zašto ne. Ja bi bio najsretniji kad bi vaš šef Ivica pisao takvo nešto! :) Vidjeti političara u masi običnih ljudi, je rijetkost, stoga podrška! pozdrav Dado (te mogu tak zvat) i keep the good work! Pozdrav Ivici i sviđa mi se boja neba na slici gore! Nadam se akciji na jesen strane SDP-a, put k izborima! :o))

    avatar

    24.08.2005. (17:12)    -   -   -   -  

  • Ĺ˝eĹža

    Čini mi se da je ovaj obični izljev iskrenosti i od Vas i od nas dobio svoju ocjenu. Komentar Optimiste mi je dao potvrdu onoga što sam htjela dokazati..., a i ostali komentari su potvrdili da mi građani Siska imamo poseban odnos ovdje s Vama, na kojem nam zavide građani nekih drugih gradova. Osim što sam neizmjerno sretna što moj komentar može dovesti do naziva jedne (i još k tome moje) ulice.. Još sam sretnija što ovakovim postupcima uspijevate pokazati da ima istine u onom što ste gore napisali... Realni građani jesu svjesni da se ne može puno toga učiniti 'nabrzaka' ali i sitne stvari koje ništa ne koštaju se isto tako itekako broje.... Stvari kao što je ime jedne ulice ili komunikacija sa nama ovdje... Do pisanja gradonačelniće..

    avatar

    25.08.2005. (09:32)    -   -   -   -  

  • Dremora

    Ma gdje u Sisku ili okolici ima ulica Mile Budaka? Da ima ja bih bio sretan, a ne da se ulica naziva Ulica Antifašista ili trg druga (debila) tita (ime mu ne vrijedi da se piše velikim slovom)...Ovo je dobronamjeran komentar jer zašto mijenjati ono što valja?

    avatar

    25.08.2005. (19:41)    -   -   -   -  

  • Polako,smirite se...

    blog je sasvim dobar i zanimljiv,no dug i treba puno vremena da se sve iscita-imam ja vremena no tesko mi racun primiti na kraj mjeseca-skupo je-- teme su vam lokalne,pa mi sastrane ostajemo uskraceni,no svaka ti cast-sad si se priblizio nama obicnima--svi politicari bi trebali na blog-anonimno ili javno,da se malo druze sa ljudima,pa taman ih psovali vrijeđali ili hvalili.nije zivot samo funkcija i stambilji--svaka ti cast davorko-ljudino (vidim da na komentarima unazad ima i uvreda-drago mi je da ih nisi obrisao iako se moze-neka-netreba sve biti idealno kao kod nekih)

    avatar

    26.08.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • gardenija

    mi komentiramo, a gdje nam je gradonačelnik dado? nešto mi se ušutio...

    avatar

    26.08.2005. (09:53)    -   -   -   -  

  • moonlight shadow

    Kao već iskusan političar, vjerojatno imate neku poruku za mlade političare i one koji bi se politikom htjeli baviti... hvala!

    avatar

    26.08.2005. (14:30)    -   -   -   -  

  • Story about a boy

    Ja protiv našeg gradonačelnika nemam ništa, za razliku od određenih osoba koje se potpisuju mojim imenom...

    avatar

    26.08.2005. (19:27)    -   -   -   -  

  • Dado K.

    pozdrav gosp. gradonačelniće ! iako mislim da je problem što se mi obracamo anonimno,te možemo reci i izjaviti sve što nam padne na pamet, te da Vama nije lako, jer morate paziti što i kako pišete, smatram da ovakav način komunikacije koju ste nam omogucili puno znači za nas obicne građane, te konačno možete izravno cuti glas naroda koji su Vam dali šansu da budete na ovom mjestu. Mislim da nije loše što smo mi anonimni,jer da nismo neke stvari ne bih na ovakav oštriji način ni izrekli a pogotovo ne javno.. Zahvaljujem, i dalje ostajem stalni čitatelj, a to sam od prvog dana...čitam Vas redovito od ovih zadnjih predizbornih dana.. Pozdrav!!

    avatar

    29.08.2005. (02:38)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Isprika svima što se nisam javljao.Naime, bio sam izvan Siska, sa traljavim internetskim vezama, a bome i angažiran do kasno u noć.No, komrntare sam mogao čitati. hvala svima!

    avatar

    29.08.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...