Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • surfer

    http://bs.wikipedia.org/wiki/Op%C4%87ina_Gornji_Vakuf#Historija ovo je sluzbeni stav o gornjem vakufu uskoplju na wikipediji (najveca internet enciklopedija) pa bih zamolio zainteresiraneza povijest/historiju da ubace jos jedan clanak o hrvatima na uskopaljskom podrucju (da istina bude potpunija) HVALA

    avatar

    27.08.2005. (12:59)    -   -   -   -  

  • Berny

    Surferu, već sam osobno probao nadopuniti/ispraviti brojne pogreške na Wikipediji o našem gradu, međutim, kao što vjerojatno i znaš, članak je zaključan, a ono što je nemušto i krajnje nepismeno i neznalački napisano odiše notornim nacionalizmom da ne kažem šovinizmom. Svojim stavom (zaključavanjem članka) urednici su pokazali što misle o znanju, pa i wiki kao takvoj. Zbog toga je upućen prigovor svjetskoj wikipediji na pisanje i uređivanje wikipedije na bošnjačkom jeziku (odnosno kako se to na bošnjačkom kaže: bosanskom jeziku). Wikipedija na b jeziku ako je suditi prema članku o GV-U, a i još nekim drugim člancima, je sramota za tu uglednu enciklopediju.

    avatar

    27.08.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • Mato

    U članku o kojemu pričate ima i povreda autorskih prava, što nikako nije u skladu s pravilima wikipedije. Moglo se barem navesti izvor, a ne uzimati samo ono što člankopiscima odgovara.

    avatar

    27.08.2005. (15:58)    -   -   -   -  

  • Ĺ arka

    Imam i ja jednog posavca kod kuce

    avatar

    27.08.2005. (23:24)    -   -   -   -  

  • ah jest duhovito!

    avatar

    27.08.2005. (23:36)    -   -   -   -  

  • TITO

    Vi pisete o nacionalizmu!? Na sta lici ovaj blog? Uskoplje, uskopaljski, .... a na Wikipediji hocete ispraviti istoriju opcine Gornji Vakuf - Uskoplje. Mozda da zatrazite da uvedete na listu novu opcinu - Uskoplje. Hajde napisite te ispravke za tekst o GV-U na Wikipediji pa da ga uskladimo ili da formiramo neku komisiju. Ja sam autor teksta pa ga mogu izmijeniti. I ne lupajte o autorskim pravima. Internet i autorska prava!!!

    avatar

    29.08.2005. (08:41)    -   -   -   -  

  • Mato

    Začuđuje me Vaš stav o autorskim pravima, a kažete da surađujete s Wikipedijom. U uputama Wikipedije izričito je naglašeno (i to više puta) upravo to da se strogo pazi da se u pisanju tekstova ne krše autorska prava. A vi ste ih (ako ste doista autor teksta), ponavljam, prekršili! I još nešto: ako mislite nastaviti razgovor koristeći takav rječnik ( ne lupaj i dr.) onda nećemo moći dalje razgovarati.

    avatar

    29.08.2005. (10:04)    -   -   -   -  

  • Bililo

    Tito, ja sam Bošnjak, ali redovito posjećujem ovaj blog, jer sve ostale lokalne stranice (vakufske, bugojanske i sl.) zajedno ne obnove se u dva mjeseca koliko ovaj blog u jednoj sedmici. Moja zamjerka tebi je što napadaš što je ćovjek nazvao ovaj blog uskopljanskim. To je po meni pošteno. On piše o hrvatskom dijelu Gornjeg Vakufa - Uskoplja i ne pokazuje ambiciju da obuhvati odnosno poklopi sve skupa. Ja bi volio da piše o cijelom GVU, ali eto to nije tako. Ono što je najvažnije autor ne mislim na komentare nikada, barem kolko sam ja vidjeo nije uvrjedio nas Bošnjake. I zato mislim da nije u redu da ga prozivaš. Od njega pošteno, neka samo nastavi tako kad mi nemamo nekoga ko bi imo ovakve strance. Opet ponavljam ne mislim na komentare tu ima svašta.

    avatar

    29.08.2005. (12:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...