Komentari

ljeskanje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • val

    Lijepa crtica... Kaze se da slika vrijedi tisucu rijeci... Osmijeh, pogled, pokret, mimika koji su put poput te slike. Dovoljni. Mozda te upravo osmijeh starice, bez obzira sto ga je umotala u dvije tri skrte rijeci, potaknuo da ih sama iskoristis i podijelis to s nama. Zapleo se negdje izmedju onih pupoljaka i zamirisao vise i od samih ruza... A onda tvoja rijec potice moju sliku, moja slika opet neke druge rijeci i tako vise ni sama ne znam tko je ustvari zapoceo igru... niti sto je iskrenije, sto je vrednije i kako to uopce razdijeliti.

    avatar

    22.08.2005. (14:26)    -   -   -   -  

  • dorja

    da, lijepo je to. uvijek sam se osjećala slobodnije u pisanju.. ali, za neke stvari nisu dovoljne samo riječi.. za neke nisu niti potrebne riječi.. :)

    avatar

    22.08.2005. (14:41)    -   -   -   -  

  • viviana

    hvala @val... uistinu, čuvam onu kiticu ruža, samo zato da bih je podijelila s nekim... :) osmijeh, dodir, mimika... to su sve razgovori koji su mnogo bliže onom nedohvatnom jeziku kojeg riječi često znaju krivo iskazati... @greenblossom, slažem se s tim što si rekla, ali ja recimo, iako složit ću se i reći, u ljubavi npr. nisu potrebne riječi jer govor tijela, očiju, tišine koja se čuje glazbom koju proizvode vali... nezamjenjiv je, ipak moram reći kako i Ljubav jako voli riječi. Voli da ih govori i isto tako čuje.

    avatar

    22.08.2005. (16:57)    -   -   -   -  

  • viviana

    u tekstu označeno * - Dž. Karahasan.

    avatar

    22.08.2005. (18:38)    -   -   -   -  

  • edo

    Pa, da zahvalim na posjeti i komentaru. Nekada je zaista teško komentirati i biti originalan no s tvojim se promišljanjima slažem i ne samo to. Zaključci su izuzetno oštroumni i osjeti se tvoje sudjelovanje i veza s okolinom u svakom trenutku, što je izuzetno. Cijenim puno življenje života. Pozdrav.

    avatar

    22.08.2005. (18:59)    -   -   -   -  

  • viviana

    Hvala Eduard, na komplimentu jer ovo uistinu shvaćam kao kompliment; i hvala na posjeti, navrati opet. :)

    avatar

    22.08.2005. (19:06)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..riječ - izrečena ili napisana,gesta,šutnja..a IZA toga energija, energija ljubavi ili straha..:))..ona određuje što STVARNO izričemo, ona određuje što stvarno čujemo i vidimo..dvoje ljudi su kao dva ogledalca..sebe najbolje vidiš u očima onog drugog..u njima je odraz tvoje energije..i obrnuto..:))..kad se ogledalca zamute više ne vidiš ni sebe ni njega, samo mutnu iskrivljenu sliku..:))..ogledalca su bistra samo kad se izmjenjuje energija ljubavi..:))*

    avatar

    23.08.2005. (13:16)    -   -   -   -  

  • viviana

    hvala ti na komentaru, plejadablue... kao i uvijek, pogađaš suštinu, pa tako i ovaj put. Samo ono IZA, koje osjećamo ili ne osjećamo.. da TO. :))

    avatar

    23.08.2005. (13:42)    -   -   -   -  

  • TransFer

    Divan post, naročito me se dojmilo ovo sa staricom. Dijelim tvoja razmišljanja u vezi površnosti komunikacije. Idem čitati ostalo ;)

    avatar

    24.08.2005. (02:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...