Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • gerge

    jednostran pogled na stvari bosanac. hrvati i muslimani-bošnjaci su imali svaki svoju općinu prije stvaranja općine gv-u. muslimani-bošnjaci u prozoru i hrvati u bugojnu su povratnici (uglavnom). to je velika razlika! međutim, ja mislim da je naš zajednički problem i hrvata i muslimana-bošnjaka to što trenutno naše političke elite čine političari c kategorije. barem u uskoplju-gv.

    avatar

    23.08.2005. (14:36)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    Skormo sve vode na svjetu su KORUPTNI EGOISTI,koji gledaju da ocuvaju ili dobiju vecu poziciju i da se namlate prokletih para,nema veze po koju cjenu i koliko narod ispasta.Nesposobni koji su i onu drzavu jugoslaviju upropastili ti i dan danas vladaju i vode nas i dalje u propast,samo su DRESOVE PROMJENILI a stalo je sve skorom isto kao i njihova nesposobnost,korupcija itd,itd!

    avatar

    23.08.2005. (17:46)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    mislim kao prvo trbaju sve vode da; Rade svoj posao posteno kako Bog zapovjeda,a ako to nemogu ili nisu sposobni onda nek lipo ustupe mjesta mladima sposobnima koji imaju nevjerovatnu energiju da stvore nesto bolje od nase zajednicke Domovine. Da dovedu i propagiraju mir ljubav,zajednistvo a ne mrznju i narodu stvarati smicalice oko kojih bi se narod morao svadati i mrziti! Narod jadni nema posla a nazalost neki ni za kruha,a kad pogledas nazu drzavu ima posla da bi se trebali svi iz dijaspore vratiti i jos bi trebali primiti radnika;Treba ocistiti prirodu i vode od smeca otrova,mina i sta ti ja znam od cega vec jos,dugo nisam bio doli ali vjerujem da su nam rjeke jos uvjek glavni odvozaci smeca,kanalizacija,otrova privatnih kao i industrijskih. Treba napraviti prava smetljista gdje se ne baca sve zajedno nego zna se sta di ide i sta se moze dalje preradivati,vamo u njemackoj cak i na smetljistu radi nekoliko desetina ljudi,trebaju se napraviti;kanalizacije i sisteme koji prociscavaju prljave vode,pa treba nam jos toliko puteva objekata ,tvornica,parkova , skijaskih terena,zoloskih vrtova ako nemamo love za strane zivotinje onda nahvatajte od svake vrste nasih domacih zivotinja i otvorite nas BiH vrt sa svim nasim domacim zivotinjama. Za moje misljenje treba zabraniti da se spricaju otrovi ,truje zrak i ostala priroda! A i neotrovano voce i povrce kao i meso je puno vrjednije na trzistu,nema veze sto ponekad ti proizvodi djeluju malo zakrzljali za razliko od ovih drugih manipuliranih.Ako nemate mogucnost da osnujete velike firme onda osnujte male ili zasadite nesto sto je jako na cjeni,kao orasi ,ljesnjaci,trisnje,pecurke,travarstva cajeve i ljekovite biljke,A kako je kod nas jeftina radna snaga dobro bi vam bilo da pravite vise rucnih radova,suvenira i svega drugoga,svak ce dati vise love za rucni rad nego za ono sto masine stancaju.znaci teba izazvati lancanu reakciju u tim stvarima ocistiti drzavu od sveg smeca,mina,primitivluka i onda ce jednom sve da krene nabolje i ljudi i drzava i turizam i Boga pitaj sta sve jos.Znaci pritegnimo sebe,Politicare,Policiju i ostale vode da nam bude bolje

    avatar

    23.08.2005. (18:56)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    Puno pozdrava

    avatar

    23.08.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • tvoracmiro

    Idite u miru!!!

    avatar

    23.08.2005. (21:25)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    LAHVA

    avatar

    24.08.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  • tvoracmiro

    VALAH

    avatar

    24.08.2005. (14:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...