Komentari

helix1.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Friva

    Socijalna psihologija, kao grana psihologije se dijelom bavi i tim fenomenom, vezano za mase. Manipulacija je moguća i u knjizi Socijalna psihologija, gdje prof. Zvonarević lijepo objašnjava sve pojave koje su vezane za manipulaciju masama. Svi oni koji imaju tu moć, trebaju biti svjesni nje, a što se tiče m.m. uistinu nisam upućena u njegovu glazbu, ako nje uopće ima jer čujem samo o općenju sa kokoši na pozornici, o ubojstvima koje si navela, dok o glazbi nitko ništa ne govori...to mi je i čudno!

    avatar

    21.08.2005. (14:17)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ne znam ništa o tom M.M. ni o njegovoj glazbi ali lice puno govori, pa tako ni nemam namjeru slušati to nešto što on svira, pjeva, što li. Gadan tip i antipatičan. Jednom riječju, ko ga j***...

    avatar

    21.08.2005. (14:43)    -   -   -   -  

  • Helix

    @friva: da, apsolutno točno, riječ je o manipulaciji masama. Oni koji imaju tu moć nekad su je svjesni i ti mogu biti jako opasni, a nekad možda i nisu svjesni, bar ne u početku. Nemoj misliti da ću ići provjeriti umjetničke dosege dotičnog M.M. :))) Hvala ti na komentaru.

    avatar

    21.08.2005. (15:20)    -   -   -   -  

  • White Tiger

    Ja nemam ništa protiv Marilyn Manson, ja ga osobno ne slušam, ali možda bi i bilo bolje da njegovi cd-ovi zabrane mlađima od npr -15godina. Ma nemam pojma, možda i griješim... Pozdrav!

    avatar

    21.08.2005. (16:59)    -   -   -   -  

  • D.P.K.

    Robert Mapplethorpe. izvrstan fotograf! ali i izuzetno kontroverznih fotografija. secam se jedne njegove izlozbe. blasfemija za masu! sam film koji pominjes je vezan za njegov opus: 'dirty pictures"...je li sutra koncert m.m.? nadam se da ides! ko ima za pravo proglasavti nekoga za nemoralno?!? setite se svetog pisma: 'ako je neko bezgresan, nek baci kamen na nju!'------------- pa o cemu oni to onda?!?!?! adio!

    avatar

    21.08.2005. (19:50)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    MM neću komentirat jer već jesam i mišljenje nisam promijenila. No oduševila si me komentarom na mojoj str. kupala si se.....a ja,koliko imam godina još nisam bila na noćnom kupanju...nikad.Zato sve pohvale tebi, pogotovo što je meni sinoć bilo brrr hladno.

    avatar

    21.08.2005. (20:06)    -   -   -   -  

  • mala

    Ja sam za ono Tko voli nek izvoli. Svoju djecu odgajam tako da znaju dobro razlučiti od zla, loše od dobroga, kvalitetu od šunda i sli. Svi koji su zainteresirani slobodno....

    avatar

    21.08.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • Helix

    @D.P.K.: Neću ići, jer jednostavno ne volim takvu vrstu koncerta, ali mogu ti reći da bih nakon sve ove buke išla iz znatiželje. Naravno da nitko nema pravo reći nekome ti si nemoralan. O etici i moralu, mogla jednom prilikom, ali ja se uvijek bojim da me ne napadnu da sam dosadna. Ja iskreno ne znam baš puno o M.M., ali mi je sve to skupa interesantno kao svojevrstan fenomen. Drago mi je da znaš o čemu sam pisala (fotograf), je sam se noćas oduševila, a zbog komantara uz odjavu morat ću negdje pronaći taj film. Sinoć mi se, onako bunovnoj, učinio fantastičan. (nemoj pozdravljati s "adio", iako je u nekim našim krajevima postao svakodnevni pozdrav, adio (addio) mi zvuči suviše konačno, to je "rezevirano" za tužne, konačne rastanke:))

    avatar

    21.08.2005. (20:35)    -   -   -   -  

  • Helix

    @oboje69: kupala, kupala itekako, čitaj sutra ili prekosutra na blogu.hr :)))

    avatar

    21.08.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    Inače tog Mansona ne mogu smisliti, ali što im je dobro rekao, je! Također na iskonu ima odličan članak od Sandi Blagonića (Thompson za hrvatsko spasenje), u kojem se uspoređuje Thompson s MM. U čemu je u stvari razlika, mase su kod jednih i kod drugih. I ne znam baš to za mase, ne smatram da bi ja sad pod utjecajem tog koncerta išla raditi nešto što me inače gnuša. Sve ovisi o osobi i karakteru! Vidjela sam isječak s koncerta na tv, svi u publicu su bili u deliriju, ali ja ne bi bila, jer mi je to što radi odvratno, bio on glumac ili ne. Isto tako se iz svega ovoga vidi licemjerstvo! Napali su njega ko da je vrag osobno, a što je s drugima? Crkvi je znači u redu jedan Thompson!!! Što je za ljude nekad davno predstavljao r & r, i cijeli njihov stil?

    avatar

    22.08.2005. (08:50)    -   -   -   -  

  • mala

    helix drago mi je da napokon mogu ostavljati komentare na tvom blogu dugo vremena to nisam mogla. samo bi htjela nadodati ono Adio se u nas u Gradu (pravi dubrovčani) govore kad se sretnu a ne kad odlaze jedan od drugoga. Tako da ja nemam taj osjećaj da je to nešto konačno, zauvijek meni je to naprosto pozdrav dobrodošlice ili usklik sreće što nekoga vidiš. Stoj mi dobro silno me raduju tvoji postovi jer imam dosta svojte po Istri i ljudi iz tog kraja su mi u srcu....pozdrav s Juga

    avatar

    22.08.2005. (10:09)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    Značajno, to sa masama. Ima onih koji s njima barataju i stvaraju moć i već su mnogo moćni materijalno. Mislim da polako treba dolaziti vrijeme za vrijednosti života koje su po meni stvarne. 'Naša pohlepa' je plodno tlo za spomenute moćnike. Zato ja kažem: 'Ne, hvala na takvim koncertima.' Mladima često treba bunt, a takovi im daju to. Mladi osjećaju bunt protiv gluposti starijih, a s vremenom i oni polako upadaju u to. Glupost je ustvari na obje strane. Mladima nedostaje realnosti, a starijima mladenačkog stvaralaštva. Trebao bi svatko pogledati sebe, ali ne samo povlađujuči sebi, već da potraži što nije dobro kod njega. Kada bi stariji bili samokritičniji mladi bi se manje suprostavljali i odvajali. 'Uvijek je pogreška kod mene.' Tek tada ići dalje.

    avatar

    22.08.2005. (10:33)    -   -   -   -  

  • Noeli

    Šaljem jedan lijepi pozdrav u ovom kišnom danu...

    avatar

    22.08.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Gle, ja te ljude, koji odlaze na te koncerte uopće ne kužim, ali kad bolje razmislim ne kužim niti one koji idu na Thompsona, tako da...

    avatar

    22.08.2005. (12:18)    -   -   -   -  

  • Helix

    @b. lady: naravno , ti si ipak lady, ali priznaj da naš Tomy puno bolje izgleda od tog M.M. Bentornata

    avatar

    22.08.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...