Komentari

kantrida.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ...Nk DiNaMo ZaGrEb...

    Vaš trener najavljivao je sigurnu pobjedu,a onda neriješeno

    avatar

    21.08.2005. (10:29)    -   -   -   -  

  • Rijeka forever

    Zekić je limitiran igrač i mislim da je napravljena velika greska sto smo se rijesili Ercega.

    avatar

    21.08.2005. (11:11)    -   -   -   -  

  • skurinje

    neznam, svi hvale zekica al po meni doista nije pokazao nista, pogotvo u osijeku di je falio par izglednih prilika.dali mozda nije u formi ili je razlog neki drugi, neznam, ali covjek stvarno nista nije pokazao. dalje, treba nam pod hitno jedna dobra poluspica koja ce znat dat posljednji pas...jer prpic igra na momente.sve u svemu po mom sudu treba ju nam tri igraca jos.napadac, poluspica i jedan ljevak.

    avatar

    21.08.2005. (13:50)    -   -   -   -  

  • Prvaci ?

    U ponedjeljak 22.08.2005.će Deranja potpisati na dvije godine ! Neznam, nikad ovoliko imena u našem klubu, a nikad lošije. Scoria ?

    avatar

    21.08.2005. (15:26)    -   -   -   -  

  • KRKAN

    E da, sad kad nema Ercega, sad je problem.. Ovi majmuni iz uprave su JEDVA CEKALI da ga se rijese.. eto im sad rezultata njegovog "nasljednika". Katastrofa. Onaj Krpan je isto rupa, al bar se trudi i trci, a teoretski zna i neki korner izvest.. Linic je TOTALNO van forme (nekad ga je odlicno zamjenjivao Dunkovic). Sad on mora igrat jer Scoria tog Kerkeza stavlja u pravilu na kraju tekme (nemam pojma zasto). Jedini koji su zaradili prolaznu ocijenu u zadnjih par tekmi su po meni Saric i Tadic, koji isto nisu u top formi, ali su fighteri za poludit sto jako motivira momcad.. Navijanje je bilo odlicno. Na mahove fanaticno! :-) Znate vi onu pjesmu "Bila jaka bila slaba Rijeka klub je naseg grada.. prati je..??" :-)) Sva sreca Armada se nije osramotila jer je ostatak stadiona napokon shvatio da je Armada u pravu pa su se pridruzili protestu pod geslom "danas bez navijanja cijeli stadion - 'ko zine ridikul!" :-))))

    avatar

    21.08.2005. (22:09)    -   -   -   -  

  • Rijeka forever

    Ovo u vezi ercega je mislim i scorijina greska. a zekica je trebalo izbaciti iz kluba onog trenutka kad je ucijenio klub ili ja ili erceg. Jucer je zadovoljila obrana, a zilic nas je spasio poraza. sve ostalo, katastrofa.

    avatar

    21.08.2005. (22:54)    -   -   -   -  

  • ajmo danas! svi skupa... KREPAT MA NE MOLAT!!!

    avatar

    25.08.2005. (09:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...