Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • sama, pa šta

    pa to su mali ježevi, zar ne? predivni su...ali, jesi li ih ikada čula kako se glasaju? (znaš gdje sam bila 90-ih) jednom smo se u neko gluho doba noći skamenuli od straha jer nismo znali tko ili što nam se približava...kad ono jež. imaju jezivo glasanje, ali su preslatki :-)

    avatar

    19.08.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • znalac

    ja bi jednog

    avatar

    19.08.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @ Da, mali ježevi. Toliko su maleni da mi stanu na dlan. Nisam ih čula kako se glasaju. Ha, nadam se da te nisu jako prestrašili, Reino! @Znalče, evo darujem ti jednog - na slici. Možeš ga imenovati:)

    avatar

    20.08.2005. (00:00)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    Joj, preslatki su! Ali istina je da se glasaju čudno, a hrču ko ljudi, jednom su mi bili u vrtu, a živim u prizemlju, i po noći sam osluškivala tko to hrče u mojoj sobi, prestravila sam se, nakon par trenutaka sam uvidjela da zvukovi dolaze iz vrta, ujutro mi je mama objasnila da su to ježevi, ali nema ih više

    avatar

    20.08.2005. (10:30)    -   -   -   -  

  • moje2ja

    ajme kako slatko!! ja sam jednom u gluho doba noći vidjela ježa na cesti, pa sam ga malo dirala i tako, da vidim da li bode, he he :) ali super su to životinjice, jelda. blaog tebi što ih imaš da te uveseljavaju! ja si mislim (kad se preselim u kuću s dvorištem) kupit jednu ili dvije patkice, čisto da hodaju okolo, da bude lijepo...

    avatar

    20.08.2005. (10:39)    -   -   -   -  

  • Not another teen blog

    joj kak su slatki. ja bi jednog!!! :)

    avatar

    20.08.2005. (13:15)    -   -   -   -  

  • znalac

    ja bi mu da ime: GIZMO. eto sad bar jednom ježu znaš ime. THANKS

    avatar

    20.08.2005. (14:27)    -   -   -   -  

  • gdy

    Ja sam imao jednog.... Mamu mu je auto zgazio, i miš mali je ostao Pale sam na svijetu! Kad se taj mali miš udomaćio kod mene u kući, više nije bio mali miš, nego prase jedno! Šta je sve izvodio... Kad je odrasto, pokušao sam ga vratiti u šumu.... 0 bodova... Pripitomio se... Ajd, molim te, nemoj te malce pripitomiti, jer koliko god ih voliš, i koliko god bili cakani, i koliko go im bilo lijepo s tobom, vjeruj mi da im je puno bolje u prirodi, jer oni tamo pripadaju... Noo.... to neznaći da ih nesmiješ kradom promatrati i uživati u njigovim vragolijama! Jeste li ikada vidjeli ježa kad se naživcira i počne mrgudat! Stomak me boli kad se sjetim!!! Potajice ih još koji puta uslikaj, da vidimo tu malu prasad šta rade i kako su, ok? Pusa od krampusa!

    avatar

    20.08.2005. (17:56)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Zvjezdice, tko zna, možda se jednog dana vrate, ni kod mene ih dugo nije bilo do sad:) @2ja, uveseljavaju, krasni su! @snd, još su ostala 4, koje možeš imenovati. Znalac je jednome dao ime. Imamo Gizma!!! I da, ostala su 4 neimenovana jer se danas pojavio još jedan pa ih sad, znajte, ukupno ima 5!!!@Gdy, i njihovoj se mami nešto dogodilo, nigdje je nema, a i nju sam prije vidjela u dvorištu. Sad su sami i moramo im malo pomoći da prežive, nastojat ću ipak da ih ne razmazimo jer oni doista moraju naučiti sami tražiti hranu (već to i rade) i preživjeti u prirodi. Da, promatramo ih onako sa strane, a i pazimo da iz dvorišta ne ispadnu na stazu jer je cesta blizu. Bude li kakvih doživljaja s njima, svakako ću ih objaviti ovdje ;)

    avatar

    20.08.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  • trill

    Preslatki su :))) Kod mene ima dosta ježeva i ježića, čak toliko da su naše gradske vlasti postavili puno prometnih znakova s onim trokutom i ježem unutra :)))

    avatar

    20.08.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    mogu ti samo reći da je bila jako napeta situacija s obzirom gdje smo bili i šta smo radili...da, jako sam se pripala jer takav zvuk nikad nisam čula i nisam znala šta je, a u tim uvjetima je to jako važno (raspoznavati zvukove)...srićom, na vrime smo skužili šta je tj. tko nam je utira strah u kosti :-)

    avatar

    20.08.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    a smišno je imat koju beštijicu u vrtlu, baš lipo :O)))

    avatar

    21.08.2005. (08:51)    -   -   -   -  

  • pegy

    Kako su slaaaaatki, a gdje su im mama i tata? :)) I što su samo nakratko bili ili im je tu kod vas dom? :))

    avatar

    21.08.2005. (19:13)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    ima sam jeza i kornjacu ... pa bas i nije bilo prakticno drzat u stanu :)

    avatar

    21.08.2005. (19:46)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Pegy,mislim da im je tata nedavno stradao pod kotačima, na cesti. A mama...e, to sam doznala jučer, zamisli, moj biserni susjed je našao ježicu i odnio je "na sigurno" jer je njegov pas stalno lajao na nju, pa kao - odnio je kako bi je spasio od psa. A nije mu na pamet palo da ima male. I tko zna gdje je ona sad. Pitala sam ga, pokušala mu reći da je vrati, ali ni sam ne zna, to je jedan stari gluhi djedica s kojim se ne mogu nikako sporazumjeti. I sad, što je, tu je. Ostali malci sami. I tu im je dom, pod čempresima između moje i susjedove kuće.

    avatar

    22.08.2005. (00:01)    -   -   -   -  

  • molim, molim ove jezoznalce da mi odgovore, moja situacija je vrlo teska: moj dragi i ja smo usvojili jednog malog jeskija ciju je mamicu zgazio auto, ali dali smo mu piti mlijeko, ali jesko je preko noci umro. sad sam u totalnoj depresiji, jesmo li ga mi ubili??? kak se ta stvorenja uopce hrane??? molim, molim vas, odgovorite mi..........!!!!!

    avatar

    28.10.2005. (19:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...