Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • pegy

    Ni ja ne vjerujem u takva, a ni bilo koja druga proricanja u budućnost. Ponekad, ali stvarno rijetko radi fore pročitam poneku "prognozu". Ali prestanem još dok i ne dođem do kraja. :)) Najviše volim kad mi piše da će ostati nepromjenjeno stanje. :)))

    avatar

    19.08.2005. (00:30)    -   -   -   -  

  • trill

    Vjerujem da su oni horoskopi koji su napravljeni baš za dotičnu osobu nekako "istinitiji", jer ako Mjesec toliko utječe na Zemlju putem plime i oseke i tko zna čega još sve ne, onda i on i druga svemirska tijela nekako utječu i na nas male. Ali, oni horoskopi koje čitamo u tisku ili po netu, su toliko općeniti (kako ti i kažeš) da je gotovo svejedno koji si znak. Volim se s tim zabaviti i ako mi moj horoskop nije dobar i pozitivan smatram da je to za neku drugu vagu, a ne za mene i potražim neki gdje mi piše sve lijepo i dobro. Isključivo zabava je u pitanju :))

    avatar

    19.08.2005. (07:27)    -   -   -   -  

  • espadrila

    dnevni horoskop je shit, ali vecina ljudi to ionako cita zabave radi.dobila sam prije puno godina natalni horoskop, pogodjeno je sve osim dvije stvari. ne znam koliko tome vjerujem. vrlo malo, cini mi se.

    avatar

    19.08.2005. (12:49)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    ne zamaram se horoskopom, ne čitam ga, ima nešto općenito u horoskopima, npr. primjetila sam da me uglavnom okružuju jarci, škorpioni, kao moji bliski ljudi, sad kaj ima u tome ne znam, a kaj se tiče proricanja budućnosti toga se bojim, to ne volim, nikad ne bi išla da mi gledaju budućnost i ne bi voljela znati, to mijenja sadašnjost a u sadašnjosti se živi

    avatar

    19.08.2005. (14:44)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    sve si napisala u zadnjih par rečenica. osobno ne bi volila znati šta me sutra, za godinu, deset ili više čeka.

    avatar

    19.08.2005. (17:17)    -   -   -   -  

  • Not another teen blog

    je sam se načita. dobar ti je blog, simpa :) čitam horoskop ali nije mi nešto važan.. veliki pozdrav!

    avatar

    19.08.2005. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...