Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Andro

    U Ždrimcima ukraden automobil, nemoguće, opet lopovi sa strane, pozdrav Ždrimačanima.

    avatar

    19.08.2005. (23:02)    -   -   -   -  

  • pa nego šta nego su sa strane, neće ždrimačani krast u svom dvorištu. oni kradu po drugim selima!

    avatar

    19.08.2005. (23:43)    -   -   -   -  

  • "Očevid su obavili djelatnici OKP PU Bugojno, istraga je, naravno, u tijeku."- ovo je vise nego cinicno, ma koja istraga,ujo´ vuk magarca. svi znaju ko krade, ali niko nista ne poduzima. kod Blazana je bio stari mercedes i nije velika steta, ali kod Sele iz Djakova je druga stvar. dosao u posjetu rodbini, ukrali mu auto,novce trazili da mu vrate auto i na kraju ni novaca ni auta. kakva su ovo dosla vremena? od bitangi, propalica, pijanaca, lopova pravimo heroje i idole. u svakom Uskopaljskom kaficu prica se o njihovim (ne)djelima,prepricavaju se zgode iz njihovog lopovskog posla, velicaju se njihovi lopovski uspjesi. a kucu nesmijes ostaviti praznu ni deset minuta, auto bez naoruzanog strazara mozes slobodno otpisat. zalosno i vise nego zalosno.

    avatar

    20.08.2005. (23:43)    -   -   -   -  

  • slažem se. bitange, lopove i propalice treba jednostavno izolirati, govoriti o njima jednostavno kao o lopovima i fukari koja treba završiti s druge strane brave, a ne dizati ih u zvijezde i praviti heroje od njih, jer i sami postajemo takvi. ako veliš da svi znaju tko su oni (oni koji kradu, proavljuju u kuće, a ne prezaju ni od drugih zlodjela), onda zna i policija, a ona će se prije ili kasnije morati pozabaviti njima ili je što bi slobo reko neće biti. naše je da joj pomognemo u tome. izolirajmo žgadiju. napravimo sanitarni koridor prema lopovima i probisvijetima!!! odmah!!!

    avatar

    21.08.2005. (23:29)    -   -   -   -  

  • Mato

    Tako je! Način na koji se gleda, pogotovo među mladima, na lopove i razbojnike , govori o tome koliko se Uskoplje srozalo! I ja se slažem da je krajnje vrijeme da se svi skupa trgnemo i učinimo nešto kako bi zaustavili daljnje tonjenje!

    avatar

    21.08.2005. (23:43)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    Hvaljen Isus!svaka cast ljudi!to znaci biti covjek reagirati pravilno na lopovluke i ostale nerede,jer neradi se samo o tim autima, nego kako ste rekli neki prave idole i neke face od njih,a sto je najgore to utjece na vasu djecu,jer nazalosti djeca shvate da su to kao neki idoli i dosti ih pokusava bas njihovim stopama da idu jer misle da ce biti kao neke face kao ovi navikani.A i nasa ljudska i gradanska duznost je da moramo prijaviti takve neke lopove i nasilnike.A ako policija to zna i nista nepoduzima to je onda jako veliko krivicno djelo i razlog da izgube posao.Ako poznate kojeg policajca da je sam kriminalac i prisutkiva kao navodno ovo sto je nabrojano onda ih prijavite Drzavnom tuziocu ako policiji nevjerujete,i oni ce da takve probleme da dobiju, da ce biti za primjer drugim policajcima.i vidit ces kako se policija mjenja i postaje prava policija kakva i treba da bude.Ako ih ni sa time neuspijete uriktat da budu kako treba onda obavjestite novinara,oni su zeljni takvih tema jer im to naravno proklete pare donosi,pa cete da vidite kad ih ovi pocnu tusiti,a ako i novinari nevaljadnu onda trazite druge i sve tako dalje sve dok se ne dovede neki red na nas dragi divlji jug.u nasoj domovini ce tek biti lipo kad svak bude radio svoj poso kako Bog zapovida,a naj vaznije je da svoj poso dobro rade;politicari,policija iostala kompanija tog vodeceg drustva ti koji su placeni da nam skroje lipu sadasnjost i buducnost,a ne da nas vode u propast kao sto to sad rade!E jesam im se sad nabrojo!A vama svima zelim Boziji blagoslov

    avatar

    22.08.2005. (01:17)    -   -   -   -  

  • Ne seri.

    avatar

    25.08.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  • ko ovde sere?

    avatar

    26.08.2005. (16:33)    -   -   -   -  

  • Crvenkapica

    U mojim Zdrimcima ukraden auto. E to se nisam nadala. Da a gledala sam neku emisiju o toj kradji auta i tip sa carapom preko glave prica:"Ako je narucen auto, koji mozda slucajom igre Vi posjedujete, nema tog sustava koji moze zastiti vozilo". A usput je jos pokazao kako otvara auta bez ogrebotine ali mislim da bi bilo suvisno to detaljnije opisivati. Pozdrav i Andri i ostalima

    avatar

    31.08.2005. (00:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...