Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • mijao

    čim ga se pogleda, vidi se viskoka razina ...(uf. neću griješiti svoju dušu opisom); ako nema boljeg, nije trebao niti ovaj jer je za vjerskog dušebrižnika prevelik cinik.

    avatar

    17.08.2005. (08:13)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    a Bozanić u Mariji Bistrici kritizira potrošačko društvo; pa bolje bi mu bilo da se obrati najbližim suradnicima koji su postali sinonim potrošaštva i bahaćenja...

    avatar

    17.08.2005. (16:35)    -   -   -   -  

  • marduk

    religija je managerska tvrtka koja manipulira naivnim ovčicama i hrani se ovčjim mesom... svi normalni (njih jedan) na ovom svijetu to razumiju... hahaha... ma ko jebe crkvu... ko jebe potrošačko društvo... sve će to uskoro nestati, a majmuni će bit vraćeni tamo gdje spadaju: na drvo... hahahahahaaaaaaaaaaaaa (((Q)))

    avatar

    17.08.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • non´se

    bljaaaak...fuuuj-- i da on meni kaze sta je to skromnost, jeli mi netko reko da je to vrlina :))

    avatar

    18.08.2005. (09:09)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas oboje

    Ovog svećenika neću komentirati jer kao što u svijetu ima raznih(dobrih i loših) ljudi tako ih ima i među svećenstvom, no zbog toga ne treba pljuvati po katoličkoj crkvi jer tamo ima i časnih ljudi, a u ostalom i Hrvatska je katlička zemlja, koja naravno i uvažava druge vjere. Kako bi bilo kad bi Italija koja je isto katolička zemlja pljuvala po svojoj crkvi. Izdvojiti loše pojedince i ukazati na njih je u redu, no ne treba uopćavati. A nitko se od Vas nije osvrnuo na Mansona, totalno uvrnutog čovjeka koji dolazi u Pulu našoj djeci koju je lako uvjeriti u svašta i skrenuti sa puta. To je loš promjer. Osobi koja između ostalog snima porniće sa scenama krvi i nasilja u isto vrijeme, govori se da je umjetnik. Pa da se čak i sam Sotona spusti na zemlju, možda bi i za njega rekli da je UMJETNIK. Ispričavam se ako sam bila gruba, no to su činjenice u našoj zemlji, mi ne poštujemo sebe, i onda očekujemo da će nas drugi poštovati.

    avatar

    18.08.2005. (09:37)    -   -   -   -  

  • Cimerica iz pakla

    Hrvatska je sekularna zemlja.

    avatar

    18.08.2005. (19:21)    -   -   -   -  

  • Ire

    > heh i ja pisala o istoj temi sinoć :))))

    avatar

    18.08.2005. (21:25)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    odgovor za kolegicu oboje69; 1. Marylin Manson ne financira se iz hrvatskog proračuna (za razliku od katoličke crkve). 2. Koncert Marylina Mansona je stvar slobodne volje, dok porezni obveznici financiraju crkvu prisilno, tj. iz poreza svih građana ne pitajući svakog ponaosob želi li financirati npr. Anđelka Kaćunka ili novu zgradu HBK-a. 3. Porniće snima i Severina, Let3 masturbiraju u spotu, a niti jedna udruga nije se javila zabraniti njihove koncerte. Pozdrav kolegici...

    avatar

    22.08.2005. (15:09)    -   -   -   -  

  • Shupak

    Ovakove gluposti o g.Potteru može napisati samo netko kome je celibat napunio mozak s materijalom koji se prazni prilikom orgazma u muškaraca !

    avatar

    31.08.2005. (11:01)    -   -   -   -  

  • 1.78 m do ljubavi

    ovo cvikato govno ima garant problema sa dizanjem kurca pa mu trribaju tablice "angelo".

    avatar

    03.09.2005. (01:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...