Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • pegy

    Moram priznati da sam dosta slaba na ugodan muški glas i kad čujem takav, a ne vidim osobu, uvijek zamišljam nekog baš onako jako zgodnog. Pod ugodan mislim ne baš prepiskutav. :)) Ženski glasovi mi manje ulaze u uho, iako ima stvarno lijepih. Znam da kad čujem sebe na nekim starim kazetama to zvuči groooozno. :)) Ne znam zašto je tako, ali primjetim da svi mi sami sebe čujemo drugačije nego što stvarno zvučimo.

    avatar

    16.08.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • espadrila

    odlican post:) znas ciji glas meni odmah pada na pamet? leonarde boban:)))

    avatar

    16.08.2005. (23:05)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    ma čula sam za to istraživanje tj. čitala na iskonu, i iiiii, to je fejk, sto posto :)) mislim stvarno, koji IZGOVOR! ima ugodnih glasova, i muških i ženskih, naravno. ali ovo o umaranju mozga, svašta, ne vjerujem to ja :)

    avatar

    16.08.2005. (23:30)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    da mogu, sebi bi zauvik podarila promukli (hrapav) i malo dublji glas. ne zato šta je muškoj populaciji to seksi (a možda i zato :-) nego jer se i meni taj glas osobno sviđa. da, nakon pogleda koji obuhvaća predio od glave do pete, slijedeće šta primjetim na muškom je glas, odnosno boja glasa. draže mi je čuti dubok i čvrst, nego piskutav i visok. Genda ima predivan glas i naravno nasmijala sam se na komentar espradrile. leonarda boban, ciju, ciju...ka-ta-stro-fa :-)

    avatar

    16.08.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    Zanimiljivo, i ja kad sebe čujem na kazeti, užas, a kad sam prehlađena, kad me zamara onaj hrapavi glas i kad jedva pričam, onda su svi oduševljeni, kak mi je super takav hrapav glas, dosta ljudi ih voli. Neki dan sam čula nekog pjevača na radiu, pjevao je obradu nekog starog sentiša, ajme miline, sve dlake na tijelu sam prebrojat mogla, žao mi je što nisu rekli tko to pjeva, man bi išla tražiti cd.

    avatar

    17.08.2005. (08:18)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    O da, itekako mi je bitna boja glasa. Iako, ne mogu reći da znam koja mi je boja glasa omiljena. Sviđati mi se mogu skroz različiti glasovi, valjda ovisno o tme kako pašu uz osobu u cjelini. Jedna je frendice, koju znam u živo, ali uglavnom komuniciramo telefonom i mailom (zbog udaljenosti), nedavno otputovala u NY. Iskreno sam joj rekao da otkad je gore, upravo je njen glas ono što mi najviše fali.

    avatar

    17.08.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    ima u ovome istine, zenski glasovi teze ulaze u uho, al mi zato ugodan zenski glas moze popravit dan :)

    avatar

    17.08.2005. (14:11)    -   -   -   -  

  • trill

    Često na osnovi glasa određujemo osobu. To sam još nekada davno primjetila kod sebe kad sam još puno više slušala radio. A onda su se te neke radijske face pojavile na TV i uopće nisu izgledali ko u mojim mislima, ni najmanje nisu bili sebi slični..odnosno svom glasu :))A najgore mi je šta ja sama sebi zvučim užasno kad se negdje čujem, kao da to nisam ja i da sam ja netko drugi moj glas mi se nikako ne bi sviđao. Ne bi ni pričala sama sa sobom ;)))

    avatar

    17.08.2005. (15:00)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Uglavnom, vidim da svi imamo nešto zajedničko - ako ne vidimo osobu, a slušamo njezin ugodan glas,obično zamišljamo i vrlo zgodnu sliku i priliku koja se iza toga krije, meni se to isto događalo. No, nije uvijek ugodan glas=zgodan i privlačan lik, nažalost. @Espadrilo, baš sam se nasmijala tvojoj asocijaciji, Leonarda, ha!? @Moje2ja, ne mora nužno značiti da je to epohalno otkriće i jedina točna znanstvena tvrdnja, znanost se neprestano mijenja, ali moglo bi biti nešto i u tome, već će se pokazati.@Reino, vidim da se slažemo -glede Gendina glasa;) i općenito - muških glasova.Dubokih ili onih malo promuklih... @Zvjezdice, to je i meni zakon, kad se naježim! ;)) @Rock, imaš pravo, i boja glasa je zapravo ono što čini ukupan dojam koji na nas ostavlja neka osoba. Svakako, može to biti bilo koja boja...ako nam je nečiji glas ugodan i - drag! @Skorpione, pa drago mi je čuti da i na tebe, osim lijepa izgleda, djeluje i lijep ženski glas;) @Trill, to se i meni događalo, navela sam na početku komentara - kako zamišljamo onoga koga ne vidimo, a čujemo mu glas.

    avatar

    17.08.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    da da i glas može biti seksi... a šta se tiče ženskog glasa, meni je na pamet prvi pa glas josipe lisac...

    avatar

    17.08.2005. (23:21)    -   -   -   -  

  • francesca

    jednom sam slušala svoj glas snimljen na kazeti i bio mi je sasvim stran. Ne doživljavamo ni svoj glas a rijetko i glasove drugih ljudi... nažalost. Više nas se dojmi nečiji vokabular ili način govora...

    avatar

    18.08.2005. (12:02)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    a sta da ti kazem, pun sam iznenadjenja :)

    avatar

    18.08.2005. (18:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...