Komentari

cutiepie.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • White Tiger

    Ciao! Evo baš sam primjetio da si stigla/o pa ču pritisniti copy, a zatim paste: Poslje ovog posta sam bio razuman i dao ti neke savijete, ali sad kad sam pročitao to u vezi psa onda si stvarno razmažena glupača. I ja se oblačim u samo markiranoj robi,a li ja se nehvalim kak sam bogat, gdje sam kupio i koliko sam platio. Ej, a možda to nije neka čedna djevojčica iza svog ultraskupog ružičastog laptopa koji se upravo pojavio u izlogu sa psom koji strijepi od straha gdje če završiti i tatom koji ju (sexualno) zadovoljava, več neka retardirana mizerna debela ružna pedofilčina, koja je iz milostinje prema retardiranima dobila polovni kompjuter iz 94 i dalje živi sa starcima, usto pokušava ostvariti svoj dječačko pederski san putem ovog servera... Mislim, kučko, kao što je neko več reko psi nisu da te netko zapazi nit da te sexualno zadovolji, več da se brineš o njemu a on će ti pružiti sreču ukoliko ima imalo humanosti u toj tvojoj glavici. Reci tatici da ti nabavi stotinjak dadilja za tog psa baš kao Britney, ak si toliki fanatik, pedofilčino jedna retardirana. Gori u paklu! Ej, ljudi, može li se nekako zamoliti kreatore ovog servera da izbriše ovaj blog?

    avatar

    16.08.2005. (16:15)    -   -   -   -  

  • White Tiger

    Ej još nešta, u slučaju da si ti ipak čedna djevojčica, preporučam da te neko izjebe jer tad češ se možda i pribrat. Upute: dođi pred svog tatu i reci ''Izjebi me ko nikada do sada''! To ponovi još par puta zaredom. Mislim da bi takva terapija stvarno bila korisna! Sretno!

    avatar

    16.08.2005. (16:36)    -   -   -   -  

  • Muflonov( samo moj)

    e ovak ne znam kaj da velim na to.nem vređal britney i te pop pjevačice jer me boli kita,tj.ko voli nek izvoli.rock je ok,samo ne volim darkere,tj. ne sviđa mi se crno,al kak reko ko voli nek izvoli,i ovo bi trebalo objavit ko almanah britney-kakinga

    avatar

    16.08.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • Cry Of A Restless Soul

    daj mala glavno da si ti zakleta šmelerica!!!!!!!!!

    avatar

    16.08.2005. (23:54)    -   -   -   -  

  • White Tiger

    De šta je ovo! Neka Lucy mi je napisala da nepljuckam po tvom blogu... Prvo mi nije bilo ništa jasno no sad vidim! Ja ova dva komentara iznad NISAM NAPISAO niti onaj jedan u predzadnjem postu! Predpostavljam da je to učinila jedna osoba kojoj sam povjerio šifru... Nemogu vjerovati! Sad moram mjenjati šifru ako je to ikako moguće... Ej stvarno Sorry ali nisam ja!

    avatar

    18.08.2005. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...