Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Portret... by razum

    dobro jutro... prvi put sam na tvom blogu... hvala na vrlo iscrpnom komentaru, stvarno hvala, jer sam se nakon toga jako zamislila... inače, ne znam ovu igru, ali imam namjeru naučiti... a vidim da i u mom gradu ima okupljalište igrača goa... zanimljivo...

    avatar

    17.08.2005. (07:44)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    Mogu ti poslati pravila, a i ponešto od materijala. U kojem si gradu? Možda bi to mogao izčitati i na tvom blogu, ali dobro je i pitati. Vjerojatno i ja znam gdje se to okupljaju, a možda i poznajem neke od njih. Emotivnost može pomoći pri igranju goa. Go mijenja čovjeka upoznavajući ga sa samim sobom.

    avatar

    17.08.2005. (08:37)    -   -   -   -  

  • zivot je tango

    trebalo mi j epet minuta da si prevedem tekst, ali inace ti je zanimljiv blog... ajd vise taj petak pa da ja vidim problem novi :))

    avatar

    17.08.2005. (09:42)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    @ina - Strplenje dela bogatstvo. Ni to tak samo za nofce. Mam jezeraču problemov, pa si mislim da buju svi na red došli. Meni je lepo spremetat kaj drugi pišeju po svom domačem. Ono kaj najbolj tam razmem je kakti duša čoveka kaj priča kak ga je mama vučila. Praf je to lepo. Bu, bu. Znaš da bez problema nemre bit.

    avatar

    17.08.2005. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...