Komentari

mimikologija.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ephy

    može jedan savjet od stručnjaka?- prošle godine sam imala kokon od crne ud. i izašli su mali. sva sretna, pobrinula sam se za njih što sam najbolje mogla- stanište (tegla), imali su dovoljno kisika, dovoljno Drosophila za papati- ali su mi svi uginuli. Zašto? šmrc... P.S. pre-slatki su!!!!!

    avatar

    21.08.2005. (10:16)    -   -   -   -  

  • mimik

    da dobro pitanje, ovi moji tu neznam koji im je jos uvjek niskta neizlazi iz te kukuljice. E sad nisam ja neki preveliki strucnjak, ali jedan od problema je hrana, i primjecujem da ovaj moj pauk nista ne jede, ja bacam kukce u mrezu a on reze i baca kukce na pod, i samo stoji ispod te kukuljice ko da ce mu je netko ukrast.Pa kod takvog slucaja moze doc da mama pojede mlade?

    avatar

    21.08.2005. (11:00)    -   -   -   -  

  • PRIDE OR DIE - The Ultimate Fight

    imam ja tarantulu kod sebe kuci.. mozes pogledat na mom blogu, slike su malo starije jer ih nisam imao vremena update-at, ali sad za kojih 10tak dana cu opet pocet pisati o tome, ubacit novih slika, i par animacija kako hvata plijen, prelijepo nesto za gledati :) ajd drago mi je da sam naletio na nekog ko se isto bavi paucima. pozdrav

    avatar

    21.08.2005. (12:13)    -   -   -   -  

  • ephy

    mislim da će sami izaći iz kokona kad su spremni. sad mi je palo na pamet da su mi možda uginuli zbog hladnoće... naravno, nisam ih držala vani, ali sam ih možda mogla preseliti na lokaciju topliju od moje police... što se tiče toga da ti pauk ne jede- možda se sprema presvući. npr. moj frend ima Brachypelmu vagans- jedan tip tarantule, i njegova ništa nije jela 3 mjeseca prije nego što se presvukla. a prije toga je normalno tamanila male miševe i veće žohare. imaju oni svoj ritam života... :)

    avatar

    21.08.2005. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...