Komentari

jagode.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • tea from the block

    Osim Jagoda rade testove i na ostalim blogerima - neki imaju i 0 komentara na svim postovima! U vezi komentara na prethodni post - ako malo bolje pogledas vidjet ces da ima postova koji su komentirani i par mjeseci nakon objavljivanja, tako da tvoja nije zadnja :) i, by the way, mislim da bi bilo vise komentara i posjeta da blog funkcionira kako treba... pitanje je i hoce li se objaviti ovaj komentar kojeg pisem...

    avatar

    15.08.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • Tea from the block

    Hm... pa ja sam ovaj post vec prokomentirala :)

    avatar

    28.08.2005. (19:37)    -   -   -   -  

  • KOKI

    i ja bi rado testirala jagode...sa šlagom..:)

    avatar

    28.08.2005. (20:15)    -   -   -   -  

  • jagode

    TftB, kažu da se zločinac uvijek vraća na mjesto zločina, i vidiš kako je to ispalo 1. i 2.... koki, sviđa mi se način na koji bi ti testirala jagode... a što je s ostaima?:-)

    avatar

    28.08.2005. (21:05)    -   -   -   -  

  • E g i p ć a n k a

    Helloouu...eto, mogu ja nešto reći: Mogu? Hvala... br 1: vidim da je iz 317 puta pogođeno da je ono hranilica za ptice, e pa ja to nikad ne bih pogodila i zato se nisam igrala... br 2. to s nestajanjem komentara, ja ispaljivam već danima, ništa nije kako treba na ovom blogu, komentare sam jedva ostavljla - i to jednoj osobi i nema više...blokada, eto, izvinjavam se ako te zapostavih ovih dana , nije bilo do mene...pozdrav!!!

    avatar

    28.08.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    Što bi falilo da su jagode veličine jabuke da lijepo vonjaju i da su ukusa poput onih šumskih, Tko bi se žalio, da ga čujem ????' ma hranimo se mi svaki dan g.m.o hranom a da to ni ne znamo. Smijala sam se kad su prikazali vegetarijansku paštetu u kojoj ima više mesa nego u mesnoj jer u mesnu stavljau soju. Zato sami uzgajajte jagode i drugo voće ako ikako to možete barem će te 100% biti sigurni što jedete. Pozdraffff

    avatar

    28.08.2005. (22:04)    -   -   -   -  

  • yogica

    ja sam protiv testiranja na jagodama; i jagode su ziva bica; mada vrlo ukusna :))) mozda da se svi skupimo i grupnom meditacijom pomognemo blogoserveru da jednom radi normalno? :)))

    avatar

    28.08.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • yogica

    ja sam protiv testiranja na jagodama; i jagode su ziva bica; mada vrlo ukusna :))) mozda da se svi skupimo i grupnom meditacijom pomognemo blogoserveru da jednom radi normalno? :)))..... moguce je da cesh ovaj komentar vidjeti vishe puta, izgleda da sam upala toku jagode-experimenta, pa prvi nije proshao :)

    avatar

    28.08.2005. (23:07)    -   -   -   -  

  • ]†[Satanisticka lopovska zla joptica]†[

    nisam znala da testiraju moje omiljeno voce...aaaaa idemo u borbu za slobodu najljepsheg voca a to su jagode...mmm nishta kao jagode...

    avatar

    29.08.2005. (03:53)    -   -   -   -  

  • Polako,smirite se...

    neka testiraju i treba im,,,jagode su opasne,meni se jedna pokusala osvetiti,,,bila debela i socna i zaglavila mi u grlo,,,i nikom nista a pokusaj ubistva je postojao,,,nakon toga kad ih testiram u usta stavljam samo po jednu,pa nek ponovno pokusaju ako smiju

    avatar

    29.08.2005. (07:48)    -   -   -   -  

  • jagode

    Twiggy, ma danas se puno toga testira; test... yoga*girl, definitivno treba nešto napraviti da ovo prošljaka kako treba, a što se tiče testiranja, da ih nema, ne bi ni "napretka" bilo... mala, znamo da ima paradoksa, bježiš od nečega, a ono ti uvale nešto drugo u još goroj mjeri, o jagodama okusa šumskog i veličine jabuke, e to ne znam... egipćanka, ma koliko mi se puta dogodi da nekome napišem komentar, a poslije kada dođem pitam se pa kaj nisam tu već nekaj pisal, čak pomislim da je možda netko to i obrisal; no valjda će biti bolje... fala vam na pozdravima:-)

    avatar

    29.08.2005. (07:53)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    DOBRO JUTRO, JAGODE :))

    avatar

    29.08.2005. (08:50)    -   -   -   -  

  • jagode

    13-ti komentar... neki ne vole komentirati na tu poziciju 5:-)

    avatar

    14.09.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Evo i 14-i komentar, dragi Jagode: Ma strasno je to tada bilo s komentarima... sjecam se jedne jago5ke... i uzbuna zbog nedostatka nasih komentara... no ipak smo je na kraju rijesili! 5 :-)
    Pitas sto je to, GMO? Mislim da je to engleska skracenica, a koja kod nas znaci da su takvi produkti 'genetsko manipulirani', tj. da nisu 'eko', da nisu sasvim prirodne, vec da su valjda sustav genova promijenili, da bi neko voce ili povrce bilo resistentno protiv neke bolesti koje bi ga inace moglo unistiti... Kod nas ovo ljeto su takav kukuruz odgojili, navodno tek zbog ispitivanja istih, i bilo je cijelo polje okruzen elektricnom zicom... i s plocicima s opomenom da je to gen-manipulirani kukuruz, koji se ne smije brati... Vidjevsi kako vrane tamo lete, nametnula mi se pomisao: ptice ne znaju citati, a dolete... najedu se, odlete... i raznesu to sjeme... i tako rasire genmanipulirani taj kukuruz, a nitko ne zna gdje ce narasti, i tko ce ga mozda jesti, i kakve to poslijedice moze imati... Mislim, takve eksperimente trebalo bi se u staklarini uciniti, a ne pod slobodnim nebom... I pitam se da li ti ljudi, koji su za to odgovorni, uopce razmisljaju o mogucnoj opasnosti...? A glede slike iza slike samo neka znas, ako se radi o jagodama, radije bih ih gustala nego ispitivala!
    Prijatan dan i bezbeli srdacni Ti voooZdric moj pun najljepsih zelja za Tebe! 5 :-)

    avatar

    15.09.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ma daj, jel te šlagnulo??

    avatar

    16.09.2006. (19:21)    -   -   -   -  

  • SONATA O LJUBAVI

    ..sličice su ti fatalne..pozdrav

    avatar

    18.09.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • BaNn3rł

    trebas jos bannera??

    avatar

    19.09.2006. (18:25)    -   -   -   -  

  • jagode

    gotovo da me nema na blogu, no ipak dođete i komentirate, a što me veseli... baš me iznenadila ponuda za izradu bannera i to jednog jagodastog... hvala svima koji ostavljate komentare, a i onima koji navrate... 5:-)

    avatar

    20.09.2006. (07:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...