Komentari

bitilovina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ddadd

    Tvoja misao o kutiji šibica zaslužuje da bude tamo gdje joj je mjesto, ispod mog posta o tome, i ja te, draga Srna molim da napišeš tamo jedan komentar...jer tvoja je misao do sad neizrečena i iznenadila me jako, čudo jedno koliko različitih stvari može dati jedna jedina kratka priča :* Ono što bih još htio reći...naježio sam se na činjenicu da sam spomenut među onima 'čije riječi slušaš i za čijim riječima tragaš', a da uopće nisam znao da me čitaš! U ovom trenutku sam nekako zatečen, ozbiljan sam i radostan :) Pozdravljam te draga Srna! :-)

    avatar

    10.08.2005. (01:30)    -   -   -   -  

  • srna... biti lovina je u prirodi mog imena

    ne znam bi li smile :-) bio dovoljno dobar dokaz moje iskrene radosti što te otkrih i što ti se otkrih. vidiš u tom je skrivena još jedna mala mudrost: živimo u tuđim životima, a da to i ne znamo. (i to ne samo ovim nazovi virtualnim, nego i u ovim nazovi stvarnim). isto tako u našim životima žive neki ljudi, a da ih mi o tome nismo obavjestili! copy pejstat ću se u tvoje komentare!

    avatar

    10.08.2005. (01:38)    -   -   -   -  

  • ss

    neka si se ti nami vratila...vezano uz komentar škorpionu, znaš i sama da neke stvari ne bira pamet nego srce...

    avatar

    10.08.2005. (01:48)    -   -   -   -  

  • rosso.bianco.black.®

    toliko riči, i to upućenih meni, zbunjen san. derviša uzmen, otvorin nasumce i počnen čitat, od početka stranice, od sredine, od kraja, na plaži, na krevetu, u tinelu, u kabini, dok ležin na leđima, na boku, dok sidin, kad je hladno, kad je vruće, kad je bura, kad je jugo, kad je dan, kad pada noć, u lito, zimu, jesen i proliće, kad mi je bilo četrnaest, kad mi je bilo sedamnaest, kad mi je dvadesetpet, kad mi bude tridesettri i svaki put pronađen nešto novo, nešto šta mi je promaklo, nešto šta mi je sad drugačije. "Sve i ništa. Sve il' ništa. Sve a ništa."-ovo ću zapantit.

    avatar

    10.08.2005. (02:26)    -   -   -   -  

  • Juliere

    bas lijepo od tebe... jedna moja molitva ide tebi....

    avatar

    10.08.2005. (12:03)    -   -   -   -  

  • W1lD `

    pa ja sam htio juce al kad ove picke nisu htjele ic pa nisam htio sam

    avatar

    14.08.2005. (17:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...