Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • WhatWasThat

    Kolko drame oko jednog prsta:P Kaj bi se tek dogodilo da je bilo nekaj gore...:P postala bi majka tereza:D

    avatar

    09.08.2005. (15:43)    -   -   -   -  

  • justine

    ajme... jadna ti tada... a vjerojatno te fizička bol najmanje boljela... ili se varam? btw, ovaj post je stvarno fantastičan... počni pisati neku knjigu!! veeelika pusa.....

    avatar

    09.08.2005. (22:51)    -   -   -   -  

  • Gramatičke pogreške

    i moja bivša cimerica je doživjela prometnu nesreću iz koje je jedva izvukla živu glavu, prošla više plastičnih operacija i ovisnost o tabletama za bolove... sad je sasvim druga osoba... voljela bi moći reću "zašto ikome", a ne biti sebična kao što jesam i pitati se "zašto baš meni?"... izvukla si se... ja bi odmah klonula jer mi podrška okoline previše znači.. pusa..

    avatar

    10.08.2005. (10:26)    -   -   -   -  

  • pegy

    Kad ovako čitam, prvo mi padne napamet - kako neki ljudi mogu biti takvi. No, s druge strane, nekad moramo misliti ne na druge ljude, nego na sebe. Desilo ti se to što je, desilo se jer je baš tako moralo biti, i iz toga možeš izvući samo dobro. Jer, nije li moglo i gore završiti? Moglo je. Ovako, ti si jača, znaš kojim ljudima je stalo, kojima nije. A UVIJEK će biti i onih kojima ćeš biti važna i bitna. No najvažnije je da to prije svega budeš sama sebi.

    avatar

    10.08.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...