Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • non`se

    bila je to ljubav nakon prvog pogleda?? :)

    avatar

    07.08.2005. (12:00)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Eh draga moja i ja ti imam tu kosu koja raste u sirinu na samu pomisao od vlage u zraku i da ne znam sta da koristim za nju nemrem je ukrotit, al hebi ga barem imam kosu, bolje i to nego bit celav, jel. Ajd drago mi je da si napokon priznala da si zaljubljena u London, sad mores opusteno uzivati u svojoj ljubavnoj aferi sa ovim gradom. Nego sad kad si javno to izjavila, jeli to znaci da vise neces kemijat planove da se preselis u Jameriku?

    avatar

    07.08.2005. (12:11)    -   -   -   -  

  • My outright life & dreams.

    uh, koliko puta poželih normalnu kosu.... :/ običnu, ravnu kosu... mora da želim previše! kisshug.

    avatar

    07.08.2005. (12:11)    -   -   -   -  

  • pooka

    ja bih da imam dugu, crvenu kovrcavu, i crvenu bradicu i brkove pa da mogu statirati kao Isus u filmovima, a i ukazivat se po starackim domovima i govoriti da je vrijeme za kolektivnu dislokaciju u raj, samo trebam pokupit sav novac jer su na ulazu vrlo striktni... ni kuna ne moze proci, a da vlasnik ne ode u cistiliste na preodgoj u trajanju od 300 godina. :))

    avatar

    07.08.2005. (12:28)    -   -   -   -  

  • jagode

    kažeš trpaju te u renesansu, ali nije to samo zbog kose... a što se Londona tiče on je tako velik grad, i koliko ga uopće poznaješ... pozdrav:-)

    avatar

    07.08.2005. (12:49)    -   -   -   -  

  • *Ptica Trkačica*

    ma neš ti kose:-)))jest da o njoj ovisi jedno 80% tvog izgleda, but fuck it.kad imas dugu vezu mozes sve isprobavati:P, tako sam ja cak i bila celava, roza, ljubicasta, plava, crvena, zelena..da bi na kraju ostavila crnu dugu kosu-pristojnu varijantu koja prolazi i kroz onih od 15 godina i kod baba na placu:)))

    avatar

    07.08.2005. (13:27)    -   -   -   -  

  • Bučimir

    kosa-šmosa! mene moja kosa isto živcira, majku joj, ali ovaj put se ne dam. ostat će duga, tako mi svega.

    avatar

    07.08.2005. (13:39)    -   -   -   -  

  • Juliere

    a moju si sigurno na nekoj slici na blogu i vidjela... tri metra duge ravne kose, cijeli zivot zeleci kovrdzavu siroku kosetinu, bas ovakvu kakva je tvoja... ovako drzim svoje spagete... a znas onu, tvoj nos tvoj ponos... ovdje je slucaj tvoja kosa tvoja ponosa... cestitam na toj ljubavi, samo da ne bi ponovo "puklo"...

    avatar

    07.08.2005. (14:16)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    E, da ljudi volje priljepit tako neke "prepoznatljive" karakteristike i onda jašit po njima, valjda radi znatiželje ili vlatitog straha od promjena (makar i kod drugih). Ne daj se Floki....a što se ljubavi prema gradu tiče, jel to sada možda ona neka povezanost u opasnim vremenima? Se sjećaš kako smo se i mi za vreijeme rata u domaji svi nekak zaljubili u Lijepu našu koja je stalno bila u opasnosti? Bez obzira je li možda i zbog toga ili zbog vremena i otvorenog srca prema gradu, lijepo je živjeto negdje gdje je čovjeku ugodno i gdje se osjeća kao doma, kaj ne? Pozdrav

    avatar

    07.08.2005. (14:20)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Onaj ko je jednom pustio kovrdžavu kosu da poraste, ne može da je se odrekne tek tako :) To su stvarno muke! Dodatno, retko kome (ko ima kovrdžavu kosu) kratka kosa stoji dobro, ja se sve nadam da će ovaj moj afro style malo da odumre sa godinama jer mi se u nekoj-tamo stvarno neće dati da je nešto posebno uređujem (a kao da se sad trudim, moš si misliti)

    avatar

    07.08.2005. (14:32)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    padeže pogodih do mog :)

    avatar

    07.08.2005. (14:33)    -   -   -   -  

  • jezdi

    mi, koji imamo kovrčavu i kratku kosu, obožavamo kišu, to nam daje priliku da guštamo u vazda popularnom 'ovčjem' looku, koji pak pruža ogromno veselje osobama s kojima dolazimo u kontakt. 'iju-ju, hi-hi-hi, ma vidi ovu medenu frćkicu, kud je krenula! a vidi, ova ide gore, a ova dole pa desno, a ova ravno prema nebesih, a ova ti škaklja uho, a ova...' da, da, znam, izgledam kao jež poslije strujnog udara, ali moraš li me ti navlačiti za ono što mi je od 'frizure' ostalo?! ;P

    avatar

    07.08.2005. (15:22)    -   -   -   -  

  • Happy child

    Pa Jezdo nisam znala da se i ti patis sa kovrdzicama kad malo kisice zapada, ili kad je vlazno u zraku, moram priznati da mi je to 'najdraza' vrsta dana, narocito kad krene tako od jutra pa onda nemres smirit svoju kosu da ne zna sta da uradis. Eto xiola, ima nas dovoljno odvje koje dijelimo istu muku, treba otvorit neki klub pa da mozemo izmjeniti iskustva i 'hints and tips' za kako ukrotiti svoje kovrdzice :)

    avatar

    07.08.2005. (18:19)    -   -   -   -  

  • jesi to ti na marisinom blogu od prije koji tjedan. ona s narančastom kosom?

    avatar

    07.08.2005. (21:39)    -   -   -   -  

  • Ribac

    Ajme, napokon se zaljubila u London... Što se tiče kose moja nije kovrčava sve do malo vlage. onda se ne Skovrča jako ali svaka dlaka se okrene baš u suprotnom smjeru od onog što sam htio. Zato sad furam "direktno iz kreveta" look i uštedi mi mnogo truda pred ogledalom.

    avatar

    07.08.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • Jaca

    Ja sam se poslije 8-og razreda osisala na kratko i to je bio kraj mojoj dugoj kosi. Sad se sisam svaka dva mjeseca i divim se svima koji imaju dugu kosu pogotovo po ovim vrucinama. Al' glavna mi je izjava te tvoje kolegice da "nije prikladno biti stariji pa jos imat dugu kosu" - what is that about???

    avatar

    07.08.2005. (22:58)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    :))) To je strava kosa. Oću i ja jednu takvu! Oćuuuuu! Bua! Mada, ni moja nije loša, a skroz je prava, prava, prava. Nema potrebe za peglanjem. A to što kažu da skratiš kosu kad pređeš neke godine, ja ću pre da skratim suknju. Kosu jok!

    avatar

    07.08.2005. (23:50)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Ima jedan show ovdje, zove se "What not to wear", i na samom pocetku istog, pokazuju zensku s identicnom kosom kao tvoja. Uvijek se tebe sjetim, kad to vidim :) No, poanta je jos u tome da tu istu zensku pokazu prije i poslije, samo na tren doduse. I, izmedju ostalog su i "poradili" i na njenoj kosi. Dodali su joj malo boje, i jos nekakve pomade, tako da ima sjaj i formu, i one lijepe jel, uvojke (kako sam pjesnicki raspolozena). Pa, ako probas nesto takvog sama, mislim da bi definitivno imala aduta u rukavu!!

    avatar

    08.08.2005. (03:03)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Speaking of, moja kosa nije ni bliiiiizu kovrcava ko tvoja, samo koji uvojak na kraju, i to je to. Ali, je nemoguca za svladati, imam toliko kose, da ocu ponorit. Em je duga, em je gusta i em je nesavladiva. Sad se na posao furam u stilu "Ah, sta je tu je, like me, or don't", ili navucem rep. Pa si mislim, jebo kosu. Ak' ce me kosa sprecavati da ostavim profesionalni dojam, onda jebo sve...

    avatar

    08.08.2005. (03:05)    -   -   -   -  

  • Mare Ibrium

    Ja svoju kosu furam uredno - vrlo kratko, skoro po vojnicki :p Meni kosa raste u afro i nekak mi se smeka taj look ;) Dovoljna je slika iz drugog razreda srednje da me uvjeri u to :D

    avatar

    08.08.2005. (04:52)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    k vragu i komp. pa pojelo mi post još od nekidan: što ono htjedoh reći: e da, ne treba se buniti, svako ima krasnu kosu, ako iz nje izvuče maksimum. ja znam da me kraća pomlađuje, no, eto, ovako mi se sviđa, duga i plava (tj. u pramenovima)..

    avatar

    08.08.2005. (06:46)    -   -   -   -  

  • yogica

    uvjek kad se naljutim hocu se kratko shishati, ali mi to ne stoji; ja sam jedna od onih s nit tamo nit ovamo; nije kovrzdava da izgleda OK niti ravna, pa peglam... a u London bih se lako i ja zaljubila...:)

    avatar

    08.08.2005. (06:50)    -   -   -   -  

  • _|_

    Tačno. Imam i ja saveznika. Tako je drugarice. Fala, ja pišem poeziju onako a posetioci samo o seksu i privatnim stvarima. Ono, kao ja to volim. Imam problema od stereo ida što sam uzo za film troja, pa tako malo problemi i to. To mi Arni nabavio na buvlju pijacu. Mnogo fala za reklamu. Inače ovaj tjedan spremam da ovbjavim intervju što dajem u Utorak. Bit će moja slika uživo. Tako. Lepa fotka.

    avatar

    08.08.2005. (09:16)    -   -   -   -  

  • _|_

    Ta vaša mislim.

    avatar

    08.08.2005. (09:17)    -   -   -   -  

  • crtica

    vidjeh fotku od kiki i mogu smo reći, ženo, imaš jaako lijepu kosu :)

    avatar

    08.08.2005. (15:48)    -   -   -   -  

učitavam...