Komentari

amgar.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • LA Woman

    Ufff, citah o tome par puta u knjigamaa, al' ti si ga zmotal ovdje. :) Ili ja vec zaboravljam lagano hrvatski jezik?!!

    avatar

    06.08.2005. (19:53)    -   -   -   -  

  • - AMGAR -

    LA Woman, OK malo sam ga zmotal, ali cijela stvar je zmotana! Kak' da objasnim neshto shto je zmotano na nezmotani nachin? :-). Ipak pokushavam! Daj, pitaj pitanje, shto ti nije jasno u (s)vezi ovog posta? Mozda bi bolje pitanje bilo, da li te ove stvari zanimaju?

    avatar

    06.08.2005. (23:56)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Srcheko, simpa si mi, kak' se trudish :) Pogotovo sad kad sam solo doma, pa mi je iciji takav trud ono "wow, pa on bi za mene ..." :))) Nego, ti pocrnio, a ja se krijem iza AC-a doma, i ne idem nikud, a pod nosom i tenisko igraliste i tri bazena. Bas sam blesava?!!!

    avatar

    07.08.2005. (04:46)    -   -   -   -  

  • - AMGAR -

    Bok LA Woman, vratih se sa bazena. Vech je noch pala. Odmah uz bazen je "social room", tu se rade rodjendani, svadbe i tako to. Vechers su neki Indijci slavili vjenchanje. Plivam, plivam, i istovremeno slusham muziku, vidim mushke kako tancaju u onom grchkom "Zorba" stilu. Zenske rade neke pokrete poput onog trbushnog plesa. Fino se zabavljaju. Bash fino. Chuj, bash mi je neshto palo na pamet. Mozda bi bilo dobro prichi tim ljudima i rechi :"Hi!". :-)

    avatar

    07.08.2005. (06:34)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Amgar... mozda se sjecas mog bivseg sefa, kojeg tuzih? I, cinjenice da je bio Indijac... jos uvijek je... koji je zenske gledao s visoka, ili bolje receno uopce ih ne gledao, tj. ignorirao. Od tad su mi se Indijci totalno zamjerili... jer, su zaista podijeljeni, po mentalitetu. Ili su iz te njihove visoke kaste, pa im nitko nije ravan, ili su ciganija, koja je tu nekako dosla, i koja se jos uvijek ponasa ko i doma. U svemu. Par puta sam se na njih gadno opekla, i zaobilazim ih u luku. A, nisam jedina koja je to potvrdila. Apsolutno nista kod njih me ne privlaci, prljavi su, bezobrazni su i drski!

    avatar

    07.08.2005. (10:51)    -   -   -   -  

  • - AMGAR -

    monsoon, :-), pa tebi ne trebam objashnjavati te stvari, ti to kuzish! Ono shto je zgodno u ovoj prichi je kako se ona servira narodu. Svi lupaju jadnog George W Bush-a; ne branim ga, znam da je jadnik, nek' ga voda nosi. Nije Bush vazan, onaj koji stvarno drma svijetom je Alan Greenspan.

    avatar

    08.08.2005. (00:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...