Komentari

ebony.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lepa protina kći...

    osveta nekad i nije najbolje rješenje, i prije ju nisam ni najmanje podržavala. međutim, priznajem da mi je u posljednje vrijeme sve češće na umu... neki ljudi jednostavno ne zaslužuju ništa drugo niti išta dobro.

    avatar

    06.08.2005. (18:42)    -   -   -   -  

  • Don Salieri sends his regards...

    Da, znam sto zelis reci. Nisam ni najmanje ponosna na ovo sto sam napisala niti na to kako sam se osjecala, ali ne mogu daleko pobjeci od sebe, nazalost. Zdrav razum mi govori da osveta nista ne rjesava, ali jebiga... ja bi se osjecala lakse, bolje, zadovoljnije. Jer, ionako sam u cijeloj zavrzlami jedina ja izvukla deblji kraj, a zasto? Zato sto sam previse vjerovala....

    avatar

    06.08.2005. (22:17)    -   -   -   -  

  • mistika

    hoće ti biti lakše i nakog nekoliko mjeseci kada prođe od osvete... lako je popovati meni..da nekada želimo vratiti istom mjerom...da li će to tada u konačnici više povrijediti tebe ili tu žensku.... zar smo mi oni koji trebaju da sude... taj osjećaj razdire ali da li je osveta jedino rješenje? :-)

    avatar

    07.08.2005. (01:20)    -   -   -   -  

  • Don Salieri sends his regards...

    zadnji odlomak mog prvog posta govori upravo o tome... Otkad sam se vratila u ovaj grad, svaki susret zavrsavao je mojim skrivanjem ili pazljivim izbjegavanjem ulica. A toga mi je dosta, JA nisam ucinila nista lose. Nije osveta uopce rjesenje, kamoli da bi bilo jedino, ali ta moja crta karaktera koje se ionako sramim nekad (cesto) prevagne na svoju stranu. Iskreno, brojim dane do povratka u grad koji volim vise od svog. Tamo nema "silueta koje podsjecaju na sumu upisanih poena".

    avatar

    07.08.2005. (10:59)    -   -   -   -  

  • mistika

    naravno teško je komentirati kada ne znam o čemu riječ...nije da ti sudim, pročitala sam da nisi ti kriva i da nemaš razloga za skrivanje ali opet.......možda si u pravu da je riješenje taj drugi grad...nedaj se pogotovo ako znaš da si u pravu. ;-)

    avatar

    07.08.2005. (21:23)    -   -   -   -  

  • žućo

    uh,čovječe prekomplicirano za mene da išta komentiram..jedino mi preostaje da šutim:(,kiss

    avatar

    09.08.2005. (03:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...