Komentari

ridick.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • yogica

    ja sam takodjer ponekad tuzna iz istih razloga... fale mi moji prijatelji tamo, ponekad ih i sanjam....hm, normalno je da se tako osjecash... ponekad nam fali ta prijateljska topla rijec da popravi dan :) no ti ne odustaj i dalje im se javljaj...javice se i oni; iako nisu josh, sigurno su sretni sto mislish na njih... punooo poz razbijaca tuge:)))

    avatar

    05.08.2005. (02:13)    -   -   -   -  

  • M A G I C of L I F E

    Ponekad trenutke samoće i čežnje za prijateljima zamijenimo sa dubljom unutrašnjom čežnjom za prijateljstvom sa sobom samim:)Samo ponekad...ponekad istinski nedostaju!Dijele vas fizičke daljine,ali uvijek možeš na trenutak sjesti i povezati se s njima iz srca u srce:)Pozdravljam te,Ratniče!

    avatar

    05.08.2005. (13:01)    -   -   -   -  

  • buba mara

    nije zvučalo grubo, to je tako kako je i jer se volite, nikada se nećete ni pogrešno shvaćati! :) hvala za kritiku! drago mi je što ti se sviđa!

    avatar

    05.08.2005. (14:06)    -   -   -   -  

  • rozi slon

    mislim da je problem u tome što ljudi ne doživljavaju ljude na isti način. želim ti reći da je tvoj pogled na prijateljstvo uistinu predivan, datumi i slične stvari su uistinu nevažne.jako mi je drago što pišeš ovaj blog, jer si uistinu duboka osoba, vrijedna čitanja. :)

    avatar

    06.08.2005. (21:37)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    @Yogica: Bravo, zaboravih reci da ih i sanjam...Javljati cu se, bez brige, i ja sam sretan sto imam na koga misliti ;)) @Vivias:Naravno, tu povezanost osijecam stalno, ali... ponekad bih da ih i vidim...samo na trenutak...Pozdrav i tebi draga Vivias! @Bubamara: Hvala tebi Bubamaro, sunchi!!!! @Rozi slon:...a tvoji komentari su svjetlost za dusu slonicu, thanks :))))

    avatar

    07.08.2005. (01:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...