Komentari

tobias.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ~ Samo za tvoje oči ~

    nisam lik, cura sam..

    avatar

    05.08.2005. (07:36)    -   -   -   -  

  • ~ Samo za tvoje oči ~

    da ne bude zabune oba ona bloga su moja.. a ja nisam gej nego cura..

    avatar

    05.08.2005. (08:10)    -   -   -   -  

  • Oil Boys

    TERAJ U SRBIJU!!! Ti nisi naš zagi, ti nisi bokica boki, zato teraj preko Drine... btw, suvi jel bu danas hakl??? Ste jučer plejali? I pročitaj si 6.komentar prošlog posta!!! SUDAC KRETENU, JEBEMO TI ŽENU, CIJELA TRIBINA, JEBA ĆE TI SINA!!!

    avatar

    05.08.2005. (09:16)    -   -   -   -  

  • ~ Samo za tvoje oči ~

    "oil boys" budi faca pa takve stvari ne piši anonimno.. smeta te kaj cura zna o nogometu, ti si zatucaniji od onih preko drine..

    avatar

    05.08.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • Oil Boys

    pod broj 1. Oil Boys se piše oboje velikim početnim slovom, znači "O" veliko pa "il" malo =Oil, te "B" veliko i "oys" malo =Boys... pod 2. ime navijačke skupine i separatističke organizacije Oil Boys NE PIŠE SE POD NAVODNIM ZNACIMA!!! pod 3. Ja sam anoniman, a ti si puno "NEanonimna", zato jer imaš blog... Ne smeta me kaj znaš o nogometu, dapače... loptal bi se s tobom ;)... kao 4. Danas je dan zahvalnosti, dosta je spominjana "onih preko Drine", jer nisu vrijedni toga... HRVATSKA ŽIVI VJEČNO!!! SVOJE NEDAM!!! MI NISMO NA PRODAJU!!! "ŽILIĆU MARŠ VAN IZ RIJEKE, VAN IZ HRVATSKE!!! jel tako suvi?

    avatar

    05.08.2005. (11:53)    -   -   -   -  

  • Oil Boys

    A današnje izdanje mađarskog "Nemzeti Sport" donosi nekoliko eksluzivnih intervjua... U prvom Igor Bogdanović, "koljač" iz Novog Sada govori: "Bila mi je velika žela zabiti na Poljud, žao mi je što nisam dao gol, ali zato su Halmosi, Kerekes, Sibide iliti črni, te Kiss iliti Poljubac zabili... Imali smo sreće, šta smo izvukli Splićane, bojao sam se da HNS ne stavi Naftaš iz Ivanić Grada u kvalifikacije za Ligu prvaka... Bojao sam se kvalitete ivaničke ekipe, ali najviše me bilo strah onih gadnih separatista, Oil Boysa... Ti luđaci bi nas i naftom zalili, još kada im se pridruže Đedaj i suvi d`blooger... Bog i Alah su nas spasili... Idemo izbacit Menčester i osvojit Ligu šampiona, pa TERAM U SRBIJU na odmor... E, da, nadam se da će nas pojačati Dragan Žilić".... DOBAR GLAS DALEKO SE ČUJE, ha zagi!?!? ;)

    avatar

    05.08.2005. (13:18)    -   -   -   -  

  • Oil Boys

    A u sljedećem intervjuu jedan od vođa Oil Boysa je izjavio: "Bogdanovića čekamo u Novom Sadu, gdje će naši ljudi biti na izvidnici... Mi nismo "gadni separatisti", mi smo "lijepi separatisti"... A Sadmira, njegovog drugara, ćemo rešiti danas na haklu... jer NEMA TOGA BOGA DA SE SRUŠI NAŠA SLOGA, volim pogledat od suvija BLOGA!!! I podsjetio bi posjetitelje bloga TOBIAS da rezerviraju karte za Manchester, jer ćemo polomit Mađare i idemo u Englesku...".... Tko je to bio!?!?

    avatar

    05.08.2005. (13:22)    -   -   -   -  

  • Oil Boys

    ki bi da bi e pa ja bi!!!

    avatar

    05.08.2005. (13:22)    -   -   -   -  

  • Ă°edaj

    suvi daj zabrani ovom boži ulaz na blog!!

    avatar

    05.08.2005. (14:41)    -   -   -   -  

  • ~ Samo za tvoje oči ~

    kao prvo "uljasti" ja u svojim komentarima velikim slovom pišem samo ime svog ZAGREBA, kao drugo loptaj se ti s nekim drugim, a kao treće ti si prvi spomenuo one preko.. se sjećaš ili ti trebam citirati?!

    avatar

    05.08.2005. (17:02)    -   -   -   -  

  • ENTER THE WORLD OF ŽERKA..........

    Božo se više nemože obuzdat. separatist oil boy

    avatar

    05.08.2005. (23:11)    -   -   -   -  

  • Oil Boys

    ti đedaj ne seri, jel si Oil Boysi ili nisi... A ti zagi: pod broj 1. "uljasti" ti glavu nosi... šalim se, Oil Boys znači Naftni dečki iliti Naftaši... ako znaš engleski, onda bi trebala znati da oil ima dva značenja, ulje ili nafta... A "naš" klub se zove Naftaš, a ne Uljanik... Pa znaj za ubuduće... 2. Šalio sam se... BACI SISU DA SE IGRAMO, IGRAMO, IGRAMOOOO!... 3. Tako je, ja sam prvi spomenuo... Sorry... Uživaj!!!

    avatar

    06.08.2005. (00:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...