Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nocnivuk

    Ajde opisi malo bitku za Kharkov(drugi svjetski rat) zanima me kako ces je ti opisati.bio bih zahvalan ako bi mi nasao statistike te bitke i koliko su rusi izgubili jedinica u toj bitci a koliko njemci.Evo ti jedna izreka:"Ne postoje očajne situacije,postoje samo očajni ljudi" Guderian

    avatar

    01.08.2005. (00:31)    -   -   -   -  

  • nocnivuk

    Reci mi jeli istina da je na pocetku drugog svjetskog rata njemacka podmornica U-29 potopila engleski nosac zrakopolova Courageous???

    avatar

    01.08.2005. (00:34)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    RommeL, hvala Ti na izreci, a kako čini mi se preferiraš Rommela (bio je on pravi časnik) evo i za tebe nešto: - (tako je Rommel zborio svojim podređenim časnicima) - «Budite primjer svojim vojnicima, kako u službi, tako i u privatnome životu. Nikada se nemojte štedjeti i pred vojnicima pokazati iscrpljenost, zamor ili nedostatak nečega. Uvijek budite taktični i dobro odmjereni, svoje podređene učite tome... Izbjegavajte pretjeranu oštrinu i grubost u glasu, koja obično pokazuje zapovjednikovu nesigurnost.» a sada pitanje, jesi li to napisao Harkov ili Krakov, kad završim s Guadalcanalom napišem Ti, za nosač zrakoplova eno Ti nešto u postu gore, budi mi pozdravljen!

    avatar

    03.08.2005. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...