Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Romina (love, Axl!)

    pa covjece, sex, drugs 'n' rock'n'roll rulez!¨btw i ja obožavam nogomet, pa čak i više od nekih svojih frendova:) kiss

    avatar

    31.07.2005. (23:04)    -   -   -   -  

  • mustafina

    i ja čestitam duji, super je. trebalo bi ga klonirati.i njega i ljubićića. ljubo je zakon. držim im fige da uđu u finale, super su

    avatar

    01.08.2005. (00:31)    -   -   -   -  

  • Pogled iz ženskog kuta

    Samo da te pozdravim, draga moja! Ma meni bi bio super provod da mogu s ekipom otići na svjetsko prvenstvo, naravno u nogometu!Opet sam u Zagrebu, na poslu i počela sam shvaćati kako sam radoholičarka i/ili partijanerka, ali svakako odmarati se ne znam. Dani bez posla koji prolaze u odmaranju nisu za mene!

    avatar

    01.08.2005. (07:41)    -   -   -   -  

  • justine

    ni ja nisam bas neki sportski tip... ili jesam?? mozda malkice kosarka... ali obozavam gledati tenis i velika mi je zelja da to gledam jedanput i uzivo.... eee da... aj... pusica...

    avatar

    01.08.2005. (08:17)    -   -   -   -  

  • ha!

    avatar

    01.08.2005. (09:33)    -   -   -   -  

  • ooOgLeDaLa Su OkO mEnEee

    opa.. nina se napokon otvorila. bas me zanima na sto lici.. rock 'n'roll je legenda kiss

    avatar

    01.08.2005. (12:13)    -   -   -   -  

  • Pogled iz ženskog kuta

    Ne znam dal znaš što ja mislim o kontracepcijskim pilulama.One zaista jesu najsigurnije kontracepcijsko sredstvo,ali ti i dečko se rijetko vidite pa ne znam jel ih potrebno trošiti.Gade mi se ginekolozi što ih tako olako prepisuju.Vjerojatno ti nije radila pretrage dal ih smiješ piti.Ja sam pila Cilest u tri navrata i treći puta mi je bilo loše od njih.Tad sam si rekla-NIKAD VIŠE!I stvarno tako mislim.Radije se neću seksati.Nije meni bilo loše od njih prvi puta dok sam ih trošila,osim što sam bila sva naotečena i sise su mi narasle skoro za broj.Ali danas imam sve žive simptome PMS-a i traje mi po 10 dana da ne pričam o bolnim ovulacijama i bolnim menstruacijama.Prije mi nije bilo tako.Možda bi s vremenom ionako se stvari pogoršale i bez da sam ih pila.To neću nikad znati.Trenutno sam u PMS-u koji me pere već tjedan dana pa ću reći slobodno: JEBEM TI ŽENSKI ROD I SVU TU NAŠU JEBENU FIZIOLOŠKU KOMPLICIRANOST! MUŠKARCI SE ŽALE ŠTO MORAJU IĆI U VOJSKU...MA EVO VAM MOJA MATERNICA PA UŽIVAJTE U LJEPOTAMA NEODLASKA U VOJSKU, STRAHU OD TRUDNOĆE, ŽENSKIH BOLESTI I PROBLEMATIČNIH ORGAZAMA!!! Uh što volim PMS!

    avatar

    01.08.2005. (12:34)    -   -   -   -  

  • buba mara

    sviđaju mi se digresije i nisu tako dugačke kao kad ja pričam. Ne kad pišem, nego kad pričam. Dogodi mi se da sat vremena pričam dečku nešto, a samo je digresija i nije uopće važno za ono što mu želim reći. Rock je divna glazba * kako ga ne voljeti? * :) drago mi je što je moj dragi roker i vodi me u svoje klubove, odlična scena !! :) šteta što niste dobili ništa u kasinu!! Al dobro je i prošlo, tvoj me post podsjetio na maturalac – bili smo u monte carlu i posjetili najveću kockarnicu – ajme koji je to luksuz!! Nikad takav sjaj nisam u životu vidjela! :) čestitam na uspjehu Rijeke, iako malo sa zakašnjenjem! I moj Osijek je dobio neke tekme ovih dana pa svi slave :) nije mi čudno što voliš nogomet, i ja ga volim. Često sam ga gledala s tatom na tv-u kad sam bila klinka, pa i sada volim na tv-u pogledati, a pogotovo onako u kafiću s društvom kad se pije i navija! :) pusa i tebi, ali s kontinenta :)

    avatar

    08.08.2005. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...