Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • tammie

    taman napišem komentar... i novi post se pojavi :) eh... nisam od onih koji lako pocrne... i drago mi je... jer mi je ljepše vidjeti lagano preplanulu kožu nego onu tamnu... uf... iako je prije bilo obrnuto :) ... kreme za samotamnjenje nikad nisam koristila upravo zbog tih fleka :) ... sad idem na more... koliko se boje primi, dobro... ja ću biti sretna :) ... ionako to brzo nestane... ali barem ću kratko vrijeme uživati :) ... i nadam se da neću izgoriti... već sam to nekoliko puta doživjela ove godine :) ... uživaj... nadam se da ćeš naći neko rješenje :)

    avatar

    30.07.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • Let me know...

    Hi, dear Pegy... ja sam ti sve probala osim krema i sprejeva za samotamnjenje... jer po opisu sam živac pa ja to ne bi imala dovoljno strpljenja (a ni vremena) ravnomjerno nanositi..., a i čula sam od više njih da se bude na kraju balade... flekav...:((( Pekla sam se na suncu prijašnjih godina i sada bi se razbila zbog toga... išla sam u solarij pa poslije mirišala na zagorenu kokoš....i sve ti je to ništa...Ove godine sam lijepo uzela Beta karoten i pametno na sunce.... Potamnila sam malo..., ali dovoljno... sasvim cool... probaj i ti s B vitaminom.... možda pomogne...Pusa

    avatar

    30.07.2005. (22:26)    -   -   -   -  

  • estera

    moja koža dobro podnosi sunce...i vole se međusobno:))) brzo potamnim,ne izgorim,a boja kože mi bude kao u mulatkinja,pogotovo trbuh...ponekad kao da nije moj...na kvarcanju sam bila jednom u životu i odustala.daklem,po ljeti se sunčam..po zimi malo pobijelim...sve u svemu,ja zadovoljna. i da, ove kreme nemam ni želje isprobavati,baš zbog tih fleka

    avatar

    30.07.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • ~ Kokica ~

    pocrnim i od pomisli na sunce :)...stvarno, imam puno melanina , kak bi rekle moje kokice, pa lako pocrnim, no od kad je sunce nezdravo ne sunčam se ni malo tako da baš nisam crna...inače, boli me briga hoće li okokina biti impresionirana mojom bojom

    avatar

    30.07.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • phidea

    ja nemam niš pametno za reći na ovu temu, osim, čuvaj se sunca... u malim dozama je zdravo, u velikim opasno. laku noć!

    avatar

    30.07.2005. (22:39)    -   -   -   -  

  • najbolja krema za samotamnjenje je od nivee. ona prolazi ravnomjerno, nema fleka. meni je fenomenalna, jer sam, kao i ti, malo "snježnija".:) ja sam prezadovoljna otkrićem ovih krema. A možda si i vidjela-ima neko novo mlijeko za tijelo od johnsona za postupno tamnjenje. nanosiš ga svakodnevno, nakon svakog tuširanja. postoje dvije vrste (normalna do prirodno tamnija koža i normalna do prirodno svijetlija). Što se tiče štetnosti ovakvih krema, štetne su koliko i obično mlijeko za tijelo. pozdrav od Simone.

    avatar

    30.07.2005. (22:39)    -   -   -   -  

  • °°Novo doba°°

    imam isti problem. I dok sam boravila po dva mjeseca na moru uhvatila bih taman boju. Osobno volim i svoje i tudje noge vidjeti lijepo preplanule. Probala sam i solarij (slabi rezultati), i kreme za samotamnjenje (nemam mrlje prvi dan, ali sutradan je situacija - ajme, majko!). Odustala od svega i sad imam bijele nogice i ne opterecujem se. Beta karoten probaj svakako.

    avatar

    30.07.2005. (22:49)    -   -   -   -  

  • Georg

    budi ti ipak na suncu, pažljivo i pomalo u početku. Čini mi se to ipak prikladnije i prirodnije. A od 11 do 15 bjež u hlad s ekipom ili kojom dobrom knjigom i - to je to.

    avatar

    30.07.2005. (23:24)    -   -   -   -  

  • jagode

    vidiš da si na fotografiji sama dala rješenje potamnjenja vlastitih nogu, istina potrebno je s obzirom na tvoj pigment taj boravak malo produžiti... nekada je bijelo bilo u modi, a mode se mijenjaju... pozdrav:-)

    avatar

    31.07.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  • amy damon

    zimus sam procitala negdje da ce in biti bakreni ten i kovrcava kosa. ja imam ovo drugo. samo napola sam in. :) bakreni ten u zibotu necu imati. jer bakreni ten mogu dobiti samo uz tjedne suncanja (a ja imam godisnje 2 - ona na moru) ili uz sate solarija (a to sam ove godine propustila, sto ce se mozda pokazati pogresnim zbog moje na sunce alergijama sklone koze, no to ce se tek vidjeti). naime, lani sam se pokvarcala nekih sat vremena, kroz dva tjedna, u turama po 5, 10 i jednom cak 15 minuta i jedino sto sam dobila jest ne dobivanje alergije na moru. i samo jedva primjetno tamniju kozu. sasvim dovoljno, obzirom da mi je to bio cilj. ali me tjeralo da se zapitam koliko vremena one 'vazdanarancaste' zene provode pod kvarcnim lampama. vazdanarancastluk je najodvratnija stvar koju mogu vidjeti na nekome. nemre mi to bit lijepo nikak. i nikad. a osobito ne zimi. kreme i sprejeve za samotamnjenje nikad nisam rabila. previse posla za mene perfekcionisticu. mislim da bih dobila slom zivaca videci fleku. nacin na koji mozes posuncat noge je da sjednes na balkon, s knjigom i dignes nozice ti bijele na ogradu. jedino kaj ti jos treba je par valiuma i joint, jer po ovoj vrucini ne mres normalna sjedit na suncu. :)

    avatar

    31.07.2005. (00:10)    -   -   -   -  

  • Mamina svakodnevnica

    svijetle sam puti i sad ti zamisli kako svake godine izgleda početak mog sunčanja i kupanja.-( a kako sam tvrdoglava ko mazga i evo punih 30 i nešto godina ne slušam očeve savjete svake godine izgorim. volim malo tamniji ten i put, ali šta ću kad mi ne može bit. prijašnjih godina bi se satima pržila na suncu, gorila, mazala se kvasinom i jogurtom za dobit makar malo boje. ove godine niti se sunčam niti se izlažem sunčevim zrakama pretjerano i uhvatila sam donekle boju. doduše leđa i zadnji dio puno više nego naprid, ali šta mogu kad mi dite diktira i hvatanje boje. kreme za samotamnjenje nisam probala jer kakav sam baksuz još ću potamnit na fleke i izgledat ko pas dalmatinac. zato mi se bolje ostabit čorava posla i prepustit stvar majci prirodi.

    avatar

    31.07.2005. (00:16)    -   -   -   -  

  • freestyler

    nemam pojma o cemu pricas, ali znam da je bijelo jako sexy (jel se tako pise), ako ne vjerujes meni pitaj Norvezanina....uzivaj....:))))

    avatar

    31.07.2005. (00:29)    -   -   -   -  

  • bedaček

    meni je najvažnije ne izgorit jer onda mogu zaboravit sunce na pet dana. hladovina je zakon!

    avatar

    31.07.2005. (09:39)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    probala sam sve što si napisala, osim tog spreja...kvarcanje više ne bih - uplašila sam se onih upozorenja. sunčanje - tu sam slaba, pa ne slušam baš...jer, obožavam sunčanje...moj porok. dalje, kreme su katastrofa, fakat ostaneš flekava. pametan savjet nemam...možda da ipak ostaneš bijela? bez pjegica. kako kaže freestayler - bijelo je jako sexy...

    avatar

    31.07.2005. (11:26)    -   -   -   -  

  • OPUSTENO

    sta hvali Suncu, malo je stetno, ali nije jako... malcice samo!!! :))

    avatar

    31.07.2005. (12:09)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    evo kad si već stavila na post, svrstati ću se u latino verziju. lipo i brzo pocrnim i volim to, i takav preplanuli ten mi je lipše viditi nego svjetliju put na drugim ljudima, sorry :-) tako da nemam potrebe za kvarcanjem i raznim kremama za samotamnjenje...srićom šta nisi baš litnji tip pa te to ne mući previše. znam par poznanica koje se danima peku i svim silama trude da pocrne a ne mogu jer ima je takva kože, svijetlija. a ti saloni za kvarcanje mi sve više sliče na tattoo salone...samo par pravih i zdravstveno i sterilno osigurani.

    avatar

    31.07.2005. (13:56)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    nisam se kvarcala ni sprejala/mazala tim sredstvima. uvijek mi se čine skupi. ali zato imam ljetne pjegice - i što im fali? :)) pusa

    avatar

    31.07.2005. (19:01)    -   -   -   -  

  • just...tiny

    i ja sam takva...valjda da 3 mjeseca provedem na moru i cijele dane visim na suncu, bila bih otprilike tamna kao prosječna osoba koja se sunčala 2-3 dana...strava!

    avatar

    31.07.2005. (19:26)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    sunčao sam se uglavnom u kasnijim popodnevnim satima. no, nemirna duha nikako ne mogu biti na jednom mjestu duže vremena, tako da sam u vodi 15 minuta, pa van i čim s eosušim ajmo nazad u vodu. zato sam i došao doma s mora s najboljom bojom od mojih ukućana

    avatar

    31.07.2005. (19:57)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Blahnik, zagorena kokoš? :)))) @Simona, pa koristila sam baš od Nivee, jer je najskuplje (pa sam mislila i najkvalitenije). Ovaj Johnson nisam koristila, a možda je bolje. Trebalo bi isprobati, ako ne vraćam se bijelini. :))) @Amy, i meni je ona narančasta boja očajna za vidjeti. :) Ne znam zašto žene forsiraju takav izgled. @Gogi, da, baš sam ko Dalmatiner. :))) @Freestyler, mislila sam da Nordijci vole tamnije. :))) Morat ću ga pitati. :))) @Didi, a izgleda da ću morati. :))

    avatar

    31.07.2005. (23:09)    -   -   -   -  

  • recept je slijedeći: uzmeš komada (potencijalnog ili već osvojenog), uzmete nešto za grickanje i cuganje, odete na plažu koja je najmanje poznata po gužvama, smjestite se, onda se međusobno namažete faktorima, zaplivate, legnete na plažu, zezate se...ostanete i kad padne mrak...vjeruj mi, boja je zagarantirana! :) ali morate obavezno bit samo vas dvoje, svijećnjaci su jaaaako suvišni. :) plaža je mjesto erotskog naboja a ne rsznorsznih druženja. :) pozdrav od vjerne čitateljice Antonije.

    avatar

    31.07.2005. (23:11)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Ja u zadnje dvije godine imam novu shemu: boju hvatam samo slučajno. Na more uglavno idem popodne (oko 4), vrijeme koje nisam u vodi (znači većinu vremena) provodim u najdubljoh hladovini koja se može naći. Ako se i usudim pojaviti na suncu na par minuta, nikako ne kad je jako i nikako ne bez faktora 30. Boja? Baš me briga za boju.

    avatar

    01.08.2005. (00:49)    -   -   -   -  

  • deeply superficial

    Ja sam svjetilije puti, no nemam problema pocrnit. Kad sam bila mlađa s ljetovanja sam se znala vratiti k'o svjetliji crnac, no sad slušam stručne savjete i izbjegavam jako sunce. Ovo ljeto ne idem nikud i uopće me nije briga jesam li pocrnila ili sam bijela k'o da me radil putar iz Normandije. Kreme za samotamnjenje ne koristim jer sam se par puta zaj... s njima (bila sam k'o mrkvica), a i onaj Johnsonov losion ("prepalanuli tokom cijele godine") mi nije bogznakaj. Inače, lepo mi je videti kad je osoba tamnija (ne mora biti jako, ono - da bjelinom ne bode oči) - uglavnom, sve to ovisi, kako i sama veliš - od osobe do osobe.

    avatar

    01.08.2005. (05:43)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ja kao prava metroseksualka ne propuštam aktiviranje pigmenta i laganu bojicu made by solarij. Ove godine sam malo omanula i sa solarijem zbog posla (bila samo dvaput), a sunce na plaži mi je trenutno SF. Volim vidjeti malo boje na ljudima usprkos štetnosti sunčanja i lagala bih kad ne bih rekla da mi nisu ljepši ljudi sa pinkicu boje, a ne one sirela koža. ;)

    avatar

    01.08.2005. (09:36)    -   -   -   -  

  • KOKI

    volim preplanuli ten i lako pocrnim iako jako pazim da to bude uvijek u one "dozvoljene" sate... bolje mi stoji malo tamniji ten jer sam naravno umjetna plavuša..:)

    avatar

    01.08.2005. (12:03)    -   -   -   -  

učitavam...