Komentari

ateizam.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • probably

    ehm. prvo čitam post i samo klimam glavom, slažem se. impresionirana izražavanjem, kao da svoje misli čitam. onda vidim citat iz stepskog vuka. to mi je najdraža, jebeno najdraža knjiga od svih knjiga koje sam pročitala, a pročitala sam ih puno. i previše. davim sve koje poznajem da je čitaju, čak i ove na blogu :) jer je mene totalno promijenila. dobar blog.

    avatar

    29.07.2005. (14:34)    -   -   -   -  

  • †kršćanski rock†

    moja vjera je snaga.

    avatar

    29.07.2005. (14:34)    -   -   -   -  

  • †kršćanski rock†

    a izvor sanage u meni je moja vjera.dobar blog!premda potpuno različitog mišljenja od recimo mojega,podržavam blog koji izriče kritičku misao.ja sam vjernik.ali ne mislim da i drugi moraju biti vjernici.milsim da j to nešto što dolazi iznutra.netko taj glas u sebi ne sluša,a netko ga nema.ništa zato.dokle god čovjek živi pošteno i ne nanosi nikome zlo.dobar blog.

    avatar

    29.07.2005. (14:38)    -   -   -   -  

  • †kršćanski rock†

    ustalom,zanima tko je to JAK?ili,zar nismo svi možda jednako slabi?ljudske mane i slabosti su dio nas i uvijek su prisutne,zašto?zašto netko može ozdraviti pomoću vjere kad je bolestan,a netko ne može?ako je vjera,odnosno uvjerenje da si možemo tako pomoći,samoobmana,pa netko ozdravi a netko ne...znači li to da se ovaj prvi bolje samoobmanjivao?

    avatar

    29.07.2005. (15:43)    -   -   -   -  

  • sovinist

    Ha!

    avatar

    29.07.2005. (17:05)    -   -   -   -  

  • mirage

    Kada dajem, dajem iz ljubavi prema drgom, a ne iz straha. Zašto bih se bojao Boga, kad je Bog ljubav. Davanje drugom iz straha od vječne kazne, potouno je krivo za onoga koji daje, ali za onoga koji prima, nije.Dakle, davao it iz ljubavi ili iz straha, dobro je davati onom kojem je to potrebno. Čovjek koji je u potrebi ionako neće vidjeti razliku. Smatram da činom davanja postajemo jači i jačamo društvo.

    avatar

    09.01.2008. (17:19)    -   -   -   -  

  • buha

    @kršćanski rock , e pa sad se po tebi vidi da je vjernicima problem u osnovnom logičkom obrazloženju šta njima VJERA jest... sami sebe ne mogu uvjeriti u to što je vjera za njih a di će nas ostale. Ti veliš da je vjera tvoja SNAGA ali se pitaš šta to SNAGA ljudska ustvari jest??? sam kažeš , zar nismo ustvari SVI slabi... jer imamo slabosti ali ipka nekima vjera VJERA pomaže.... a nekima ne..
    e pa sad. ili je vjera snaga ili nije, kaj je sad točno ????
    ma , joj Bože, nije valjda da ćemo izmišlljati stalno toplu vodu. rekao je MARKS koja je društvena uloga vjere- sve... ponovimo samo gradivo .

    avatar

    23.01.2011. (16:17)    -   -   -   -  

  • tertius gaudens

    Ako se složimo da psihološki faktori motiviraju vjeru, moramo se složit da isti motiviraju i ateizam. Pogled s drugog kuta možete vidjeti na mojem blogu

    http://tertiusgaudens.blog.hr/2011/02/index.html#dan3

    avatar

    06.02.2011. (18:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...