Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • fuj smrade! pa zar i smrt rođene majke pokušavaš kapitalizirati?!

    avatar

    29.07.2005. (16:48)    -   -   -   -  

  • 45lines

    odi si inhalirat nos tvore anonimni pa'š znat 'ko smrdi. a pogledaj što moji sumještani na http://www.gradiste.com/komentar.asp?id_vij=467 misle o ovoj temi: 1.dirnuli ste u osinje gnjezdo! 29.7.2005 Komentar poslao: Svaka čast na hrabrosti ------------------------------------------------------------- ------------------- 2.Eto ti ga na! I on je dolijao. 29.7.2005 Komentar poslao: Mudrac ---------------------------------------------------------------- ---------------- 3.Nisu oni svi kao AA. Nasi u Melbourne-u su super. 29.7.2005 Komentar poslao: veejay ---------------------------------------------------------------- ---------------- 4.Svaka osoba koja primi kritiku pa makar bio i Pop je dobrodošla. 29.7.2005 Komentar poslao: Kršteni --------------------------------------------------------------- ----------------- 5.Ovo je kao da ste otvorili pandorinu kutiju. Nadam se da u njemu ipak nema toliko zla koliko se čini. 29.7.2005 Komentar poslao: Bas

    avatar

    29.07.2005. (20:11)    -   -   -   -  

  • jedna

    Hvala Bogu da se napokon netko udostojio pisati o tom idiotu od svećenika. Bila bih presretna da napokon ode iz Gradišta. On je najveći lažov i prevarant na kugli zemaljskoj. Maltretira nas cure da mu moramo čistiti crkvu. Pa nismo u starom vijeku. Pravi budale od ljudi, a nitko ništa ne poduzima. Svi ga se boje. kao, trebati će ga kad tad. Ja ga ne trebam. Ionako od njega više štete nego koristi. Na vjenčanjima priča o tome kako brak neće biti blagoslovljen ako nerodiš barem četvero djece, priča o abortusu, zabranjuje sliikanje u crkvi, mladenci ulaze u crkvu s njim po rukom. Ma ja bi mu zavalila šamarčinu da to traži od mene. On je bolesnik. maltretira djecu za pričest i krizmu. Sva su djeca kao glupa. Ma djeca su izuzetno pametna. Upravo je ove godine prva generacija koju je on krizmao završila srednju školu i imala upis na fakultet i 90% ih je upisalo. Očito da nisu. Stvar je u idiotu koji traži od te djece da znaju cijelu bibliju napamet, da znaju koliko se oružja proizvede svake godine i mnoge druge gluposti. Ako nastavi sa tim svojim glupostima otjerati će svu mladež od crkve. Nedavno je jednog dečka prozvao u crkvi da je u pola mise izašao van, ali je dečko cijelo vrijeme bio tamo. Da sam bila na mjestu tog dečka došla bi mu na oltar i tražila da se izvine. Svaka čast Peratoviću za ovo. Ovo se kod nas u selu mora riješiti. Nek kaže tko šta hoće, ali potpuno si u pravu. Naš svećenik Alojzije Asić sve nas maltretira i krajnje je vrijeme da napusti našu župu.

    avatar

    30.07.2005. (23:40)    -   -   -   -  

  • šoco stariji

    željko stvarno je sramota to što si kapitaliziro smrt svoje majke ,svije selo gradište ,svoju tetku mandićku ,što si napao doktora TOKALIĆA,što po Bosutu tražiš GOTOVINU,što napadaš Glavaša ito sve u svojoj paranoičnoj mržnji prema Hrvatskoj i crkvi u HRVATA.ne pozivaj se više na Gradištance jer 99% ne misli kao ti.

    avatar

    18.08.2005. (22:43)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Po čemu se to da zaključiti da sam ja kapitalizirao smrt majke? Po tome što u Vjesniku nisam morao platiti Obavijest o smrti jer sam se vodio kao zaposleniku poduzeća da bi par dana kasnije dobio otkaz u toj firmi. Nastave li se takvi uvredlljivi komentari brisat ću ih. Neću objašnjavati o čemu sam i zašto pisao jer to svatko može vidjeti sam. Marta Mandića mi nije teta. Na Bosutu sam našao štuku, a jesam li tražio Gotovinu znaju Švabo, zet Steve Dušanovog, Franja Gregića, stari Pavlović i Tudo koji su vidjeli što tražim i kog sam našao. A komentari na gradiste.com-u pokazuju kako misle Gradištanci.

    avatar

    19.08.2005. (12:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...