Komentari

dijeta.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • gogs

    ne mogu taj kruh izbacit i to navecer najvise ga jedem.integralus ofkours, bez iceg, mozda malo sira malo masnog tankih par snitica + jogurt.obozavam to za veceru.jucer sam se natrco i nabicikliro ko konjski pas mjesanac i bio sam ubijen ali sretan.pozdrav mile !

    avatar

    28.07.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • Ann

    zapravo što više žderem to sam mršavija,poz

    avatar

    29.07.2005. (15:34)    -   -   -   -  

  • Svea

    Odličan ti je blog, odoh ga sad pročitat od početka.

    avatar

    30.07.2005. (14:13)    -   -   -   -  

  • macketina

    malo sam out of date sa ovim blogom pa sam tek sad procitala zadnji post pa cu ga tu komentirat. vidim da si se uhvatio za 'vjesanje misica' i da smo opet imali nesporazum. Ono o cem sam ja pricala kad sam rekla da ce "nestati" je ono sta se desi vecini koja uzima stimulanse i sva ona cuda i vjezba uz to, i onda prestane sa istime. REzultat je stravican, visece najcesce debelo tkivo i izdeformirano tijelo. mI pricamo o istome na razliciti nacin. ono sta ja zelim istaknuti svima koji te citaju a nemaju nikakav background o fitnessu, bodybuildingu il cak ni bilo kakvom aerobicu uopce, je to da "kemija" ukoliko nije pod nadzorom strucnjaka moze biti jedino stetna.. Kad smo vec kod kemije da spomenem ovo sta ima veze sa prehranom-Tijekom 8 godina,kolko se bavim aerobicom, vidla sam previse cura koje drasticno mijenjaju kilazu (drasticna promjena unosa kalorija, cajevi, pilule, el carnitin u prevelikim kolicinama..), rezultati su pogubni- cim prestanu sa dijetom kilaza im se visestruko poveca u odnosu na pocetnu. Sve to prate opstipacija, vrtoglavice i kojekakve druge bolesti. I ono sta me uvijek iznova fascinira- sve se cude sta im je i uporno trckaraju doktorima.. Uglavnom da jos jednom u ovom mrcinskom komentaru velim svoju poantu da bude sto jasnija: svaki sport je dobar, svaka rekreacija i fizicka aktivnost, tolko dugo dok je umjerena i prirodna, isto tako vrijedi i za prehranu. ( iznimka je jedino ukoliko je sve pod nadzorom strucnjaka, al to je slucaj najcesce jedino u profesionalnom bavljenju sportom..)

    avatar

    06.08.2005. (10:03)    -   -   -   -  

  • dah karmina na krajičku opuška

    Prvo, veliko hvala za ovakav blog, jer je iznimno koristan i prepun dobre namjere. Ja sam jedna od onih koje se bore s kilogramima, dugo i opasno, ali nadam se da će na kraju sve biti ok. Čitam te. Još jednom, bravo i hvala.

    avatar

    30.08.2005. (16:29)    -   -   -   -  

  • jako debela

    pa zanima me prvi puta sam ovdje...bili mi mogao preporučiti neku djetu koja bi bila unčikovita...hvala

    avatar

    05.01.2006. (20:15)    -   -   -   -  

  • Great expectations

    kaj se ovo namjerava opet oživjeti, ili je blog mrtav?? Pitam jer mi se sviđa

    avatar

    18.01.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • Di si nabavio onu igricu?

    avatar

    11.04.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • nagrada

    Pozdrav!!Evo ovako,imam jedno pitanje??Nisam debel,točnije da se opišem 183,81kg,ali osjećam se debelo,šta da jedem šta ne...??Hvala

    avatar

    28.04.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • °°-NoGoMeTaŠiCa-°°

    dobar blog

    avatar

    04.07.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...