Komentari

orcahr.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • 100% ja!!!

    mislim isto kak i vjeva gore, pa čemu onda sve to ponavljat! :)

    avatar

    29.07.2005. (21:25)    -   -   -   -  

  • Doom

    @Vjeverica: Slažem se s tobom, ali me najviše smeta medijski linč i zatvaranje očiju. Član udruge za spas životinja ima ofarbanu kosu,a meni trubi o nekim pravima i zakonu za životinje. On svoju kosu nije trebal ofarbat,ali zasto bi, ako mu je ofarbana bolje. Tim blogom sam rekel da mi sami sebi ponekad skacemo u želudac.

    avatar

    31.07.2005. (13:06)    -   -   -   -  

  • Doom

    @Vjeverica: Kosti im nisu bile lomljene iz sporta. A neznam kaj bi onda rekla za kokosi, koje svoj kratki zivotni vijek provedu ne videci Sunca, a ipak bivaju pojedene?? Mladi psi i macke su glavni specijalitet u Indoneziji (koja je ipak razvijenije nego ovo nase carstvo). I gdje se tko buni??? nema nigdje nikog! Psi prolaze obuku da otkrivaju mine, idu u minsko polje i bivaju razneseni! Tko se gdje buni? Ako je netko clan nekakve udruge, nek bude pristran tome,a ne da lamata na sva vrata. Farbu za kosu mnogi netrebaju, pa je ipak koriste!!!

    avatar

    31.07.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • Doom

    @Vjeverica:Stari ljudi su tak radili, i nije bilo alergija i inih problema danasnjice.No, ja nisam rekel da se neke stvari nesmiju koristit. Zasto onda vise ne salju majmuna u novoj svem. letjelici u orbitu za test?? jer je tehnika napredovala, pa za to nema vise potrebe,racunalo ce obavit sav posao umjesto majmuna. Ako postoji oruzje koje moze zbrisati ljude za par minuta s povrsine Zemlje, postoje i metode za testiranje,ali zasto bi se one provodile, ako su dobre i te stare. Mislim ,gdje je smisao da budes clan udruge za zastitu zivotinja, a jedes meso i farbas kosu??? Ako se vec bez sampona nemoze, bez farbanja i mesa se itekak moze. Izbacis stvari bez kojih mozes iz zivota i napravit ces svoj mali korak u borbi protiv toga. :-)

    avatar

    01.08.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...