Komentari

devildaughters.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • sovinist

    Ha!

    avatar

    28.07.2005. (16:11)    -   -   -   -  

  • chessmasterov blog

    bas bedira...a sta se moze...priroda uzvraca ali nazalost pogresnim osobama...

    avatar

    02.08.2005. (21:14)    -   -   -   -  

  • Frozen Deep Beneath

    mmmkay, I'll do me duty and make a statemnet. But you're not gonna like it. Probably. Mislim, slika je strašna. Ali takve se stvari događaju. Natural cyclus of nature. The way I see it: Ljudi ispaštaju za svoje grijehe protiv prirode. Ne plaćaju oni koji bi trebali, ali šta mi tu možemo? Kako je rekla moja profesorica sociologije, and I quote: ''Pravda je kurva, djeco.'' Uvijek je bila i ostat će.

    avatar

    12.08.2005. (01:17)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    zakaj misliš da se ne bi složila s tim komentarom?sve si točno rekao.priroda uzvraća pogrešnim osobama i mi tu ništa ne možemo. nije da ja tu sad mislim da mogu nešto promijeniti. rodiš se, živiš, crkneš, raspadneš se i to je to. nema neke filozofije u tome. sam kaj će to dijete umrijet ranije. to nije fer. bilo bi više fer da Busha pregazi kamion al da ipak ostane živ toliko da osjeti sve slomljene kosti i onda ga neko polije s alkoholom i zapali. :) mm,fora!kod slike je veća fora sa fotografom. lik se ubio jer ga je pekla savjest. tak treba! :)

    avatar

    12.08.2005. (17:29)    -   -   -   -  

  • Frozen Deep Beneath

    Sinoć sam razmišljao o toj slici. Ali ne brini, ne budem se ubija ko taj fotograf. Shvatio sam... u toj slici vidim opstanak. Ne onaj show na TVu :p Možda se čini brutalno, ali oni slabi umiru kako bi jaki preživjeli. btw, since I'm new with pravljenje bloga, tell me, kako stavit sliku u box? plz, do tell.

    avatar

    13.08.2005. (01:22)    -   -   -   -  

  • zvone s moraaaaa :)

    Isus Bog Marica, kad nema mog kreštanja i nesumnjive duhovitosti ti padneš u depresivuuuuu!!! :)))))Hahahahaha....pogodi ko je dohvatio Iternet club...kooooonačno! Samo da ti ovo napišem.... A kaj se tiče slikice, meni samo nije jasno zakaj se taj fotograf ubio umjesto da je uzeo to jadno dijete na ruke i odnio ga do tog food campa...možda ga ne bi spasio al bi mu olakšao..a možda bi ga i spasio..ko zna... Ovak je uništio dva života..praktički... Eto, seeeeerem... oću dooooma! Već mi je laganini dosta mora al nije taaak loše! Pozdrav mojim ribama, mojoj Maričičičici, vrednoj Niki i ludoj Makaranki.... :))))) btw, J. Morrison ima aaaaaaaaaaauto! bwahahahahaahahah :))))))))))

    avatar

    15.08.2005. (10:11)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    auto ima? pa on nezna obuć majcu bez kragne!!hehe. u vezi slike..oh da, umirem bez tvog 'kreštanja i nesumnjive duhovitosti'. srce mi se stislo :)) ma to mi je mama poslala na mejl pa reko- zaakon!i kaj očeš, baš je vesela slikica :)) i davno sam je stavila..i već dugo nisam posta napisala...i fuj, nisam u depresiji i nemoj to govorit jer su gotičarke u depresiji i one bi se ubile i one bi se rezale a ja sam veoma sretno djete bez takvih poriva :)) bwaha, ova 'antigotičarnost ' postaje bolest..:)) daj se javi kad dođeš da odemo van.ae

    avatar

    15.08.2005. (13:43)    -   -   -   -  

  • God Damned Angel Whore

    hmm...pa jadni klinac

    avatar

    19.08.2005. (19:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...