Komentari

freestyler.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • između jave i sna

    iskreno, jos nisam naisla na losu knjigu... mozda tek poneka ne ostavi neki trag, ali svaka je jedinstvena na svoj nacin... voljela sam citati... jako... sad vise i nisam u prilici i nedostaje mi to ;( ... uzivaj ;)

    avatar

    28.07.2005. (10:33)    -   -   -   -  

  • sunfire

    ...pozdrav drug, slažem se s tvojim mišljenjem, niti jedan film, niti predstva ne može zamijeniti knjigicu... baš sam i ja nedavno razmišljala o tome kako u zadnjih godinu dana slabo čitam u odnosu na prijašnje godine.... pa sam se latila opet starog hobija, a malo potisnula igrice...:))))

    avatar

    28.07.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • dva

    sviđa mi se novi design -laganini, ljetni. A knjige..divne su, od autora su mi među dragima Gavran i mandino (sa ove tvoje liste). Imam sreću da u kući imam jednu prostoriju koja se može nazvati kućnom knjižnicom, čak je i dopunjujemo, s vremena na vrijeme. Uživaj u ljetu..:))

    avatar

    28.07.2005. (15:28)    -   -   -   -  

  • Trag u pijesku

    pravi odmor: glazba, knjiga, more (ili bazen)... sada mi ostaje Harry Potter da ga dovrsim cim zapocne godisnji... pa onda Andjeli i demoni... pa onda Balkanski spijun i druge drame...

    avatar

    28.07.2005. (20:19)    -   -   -   -  

  • Angelus revealed

    Daleko sam od tisuću, ali jedna po jedna. Uživam primiti knjigu na dar, uživam je i darivati. Početkom srpnja pročitala sam Forrest Gump, jako mi se sviđa. Baš gledam naslove koji me čekaju, ima ih mnogo, nekako sam u kratkom razdoblju više skupila nego pročitala, no hoću. Shvaćam o čemu pišeš, pozdrav ti.

    avatar

    28.07.2005. (22:03)    -   -   -   -  

  • pegy

    S obzirom da sutra zadnji dan radim, puna sam planova. I čitlačkih, među ostalima. :) Već neko vrijeme nisam baš puno čitala, ali zato sada mislim nadoknaditi. A što se tvoje "knjižnice" tiče, rado bih vidjela što imaš u svom opusu. :))

    avatar

    28.07.2005. (22:19)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    baš me ganuo prvi dio posta. ma bravo za svaku osobu koja napravi isto šta i ti. jedan dio svog vrimena provede sa bivšim učiteljem. i ja se svojih često sitim, ali ih nažalost uopće ne viđam. nedavno sam čitala Og Mandina i mogu ti reći da me je ostavio bez teksta. uhvatila sam sebe kako dubinski razmišljam o svom životu i ljudima oko sebe. da, triba čitati, ali za to triba biti opušten i miran.

    avatar

    28.07.2005. (22:47)    -   -   -   -  

  • yogica

    volim citati; uvijek sam bila uclanjena u knjiznice, pa i sada, a kupovina mi je uvijek poseban dozivljaj. citam svashta i potrazit cu neke od autora koje si ovdje naveo, a nisam procitala... ponekad citam 2-3 u isto vrijeme :) zato ne gledam TV gotovo nikad :)

    avatar

    29.07.2005. (01:11)    -   -   -   -  

  • LBB...

    i ja volim citati...mene jako zadivljavaju Halil Dzubran i Og Mandino...pozdrav ti...

    avatar

    29.07.2005. (04:52)    -   -   -   -  

  • Dnevnik jedne već pomalo ispiz*ene mame

    I ja volim čitati. Krimiće. Imam za sad samo jednu policu, uvijek se uvjeravam da bih trebala se više posvetit tome, ali...

    avatar

    29.07.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • tita

    mostovi okruga .... pročitala već par puta...to je jedna od knjiga koja, kad mi dođe period da ne mogu čitati, to promijeni, isto kao i knjiga -kao vruća voda za čokoladu; pa ženski dekameron :)) a mostove da pročitam još ne znam koliko puta, uvijek plačem k'o kišna godina

    avatar

    30.07.2005. (21:21)    -   -   -   -  

  • Prva minuta rođenja

    Blog ti je odličan,možeš li molim te posijetiti moj blog i reći svoje mišljenje o mome blogu unaprijed hvala,pozdrav :)))

    avatar

    30.07.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    dijelim tvoje oduševljenje s knjigama u potpunosti, radim s njima isto što i ti, i uvijek sam u potrazi za novim izvorima...slažem se još s nečim što si napisao...Og Mandino...neponovljivi i jedinstven! pusa tebi!

    avatar

    31.07.2005. (11:30)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Izvrsno Liberato. Moja se prva učiteljica zvala Branka. Pročitao sam nešto knjiga, pogledao puno više filmova. Moram zaključiti da nikada ne mogu pogledati tako dobar film kao što mogu pročitati dobrui knjigu. U biti jedina prednost filma je da traje dva sata. I prečesto odlučujuća.

    avatar

    01.08.2005. (01:04)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Pozdrav!Ej,evo ja,svratila,nisan dugo pisala.Kada ces na more!?cekamo te!

    avatar

    01.08.2005. (03:24)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Ako mi je nešto na odmoru falilo, to su između ostalog i tvoji postovi. Obožavam kjnige, i jedva čekam svaki slobodan trenutak da je zgrabim u šake.

    avatar

    02.08.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • inner smile

    super.. uživaj u knjigama. ja čitam trenutačno neku o povezanosti medicine i ljubavi. pusa :)

    avatar

    02.08.2005. (10:30)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    jako mi se svidio post. ja baš sad razmišljam kako se moja prva učiteljica (drugarica :) zvala, i jedva sam se sjetila, a mlađa sam od tebe :) puno sam ih promijenila... ali bilo je nekih koje su ostasvile traga, naravno. i ja jako volim čitati, Bach me se jako dojmio u srednjoškolskim danima... sada čitam harryja pottera :) ma sve što uhvatim, zapravo, čak i dječje knjige. čitanje je duševna hrana, ono što nas oplemenjuje, zar ne. i blogovi tu spadaju, tvoj ću posjetiti još koji put. veliki pzdrav :)

    avatar

    02.08.2005. (21:49)    -   -   -   -  

  • moj kutak za trenutak :)

    ima toliko knjiga koje bi htjela procitat ovo ljeto, ali, nazalost osim strucne literature koje imam pun stol ne stignem nista, mozda kad pocnu zimski dani pa lagono predvecer u toplini doma uz caj...:)

    avatar

    03.08.2005. (16:28)    -   -   -   -  

  • Tonkica Palonkica

    baš lijepi post...baš po mojem guštu. :) podsjeća me koliko i sama volim knjige, a koliko dugo nisam pročitala ništa sebi za dušu... i to je jedna od posljedica kad se književnošću svakodnevno bavim kao obavezom. i ja inače volim viewegha, ali i kishona, orwella, alexa haleya... pusa s mora, freestyler! ;)

    avatar

    03.08.2005. (21:52)    -   -   -   -  

  • estera

    sad tek vidim da mi nije prošao komentar od neki dan....volim čitati...i kupujem knjige. i dobro si rekao,ne postoji loša knjiga,tek možda pogrešno vrijeme:)))

    avatar

    04.08.2005. (00:43)    -   -   -   -  

  • ....:::Devil from outside, angel in the soul:::...

    Samo sam te malo htjela pozdraviti posto sam ti prvi put na blogu. Blogich ti je bash sladak, dodji malo i ti do mojeg i ostavi koji komentarcic. kiss! ;)

    avatar

    05.08.2005. (16:23)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    ..ah..i ja sam imala divnu profu iz hrvatskog u osnovnoj školi..vjerujem da je ona usadila u mene ljubav prema knjizi..danas je stara i dementna..ali ponekad napiše koju pjesmu...:))..ako nisi čitao, pročitaj Singerovog "Roba"..a od novijih stvari..ako hoćeš nešto kompleksnije, svakako Franzenove "Korekcije"..:))..pozdraf*

    avatar

    05.08.2005. (19:36)    -   -   -   -  

  • inner smile

    pa gdje si ti?..

    avatar

    08.08.2005. (13:41)    -   -   -   -  

  • d.

    uh, kakvog sam ja imala ucitelja u 7. i 8. razredu ;)))) bio je sav nekakv cudan i jos uvijek, ali nas je bome naucio gramatiku ;))) Bas si me podsjetio na tu knjigu -nekoliko puta mi je prakticki pred nosom, ali nikako da je posudim ;) Mostovi mi je dobra knjiga, samo sto mi je kratka, film mi je nekako upecatljiviji ;) Hornby mi je odlican, Gavrana sam dosta citala u osnovnoj - njegove djecje romane ;) Zadnje sto sam procitala bilo je Sretno dijete I. Mirkovica i stavrno sam uzivala - nikako da film pogledam ;) A budem valjda, kad se vratim u Hrvatsku ;))))

    avatar

    08.08.2005. (14:17)    -   -   -   -  

učitavam...