Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Dado

    J..š takvog direktora knjižnice koji može izjaviti da se njegova knjižnica ponosi svojom multikulturalnošću. Pa kakva knjižnica treba i može biti ako ne multikulturalna? Nakon ovakva demantija, vjerujem da je ovakav direktor bio u stanju poizbacivati hrvatske i srpske knjige s polica knjižnice. Ha, multikulturalni Ismete bravo!

    avatar

    27.07.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  • Josip

    Kako bolan Ismete možeš lagat tako. Ja sam ih kupio!

    avatar

    28.07.2005. (00:05)    -   -   -   -  

  • Bugojanac

    Začuđuje činjenica da su sve reakcije na vijest o sklanjanju hrv. i srpskih knjiga s polica bug knjižnice s muslimanske strane u dlaku iste. Svi su odmah, bez ikakve provjere znali da se radi o podvali, izmišljotini, politici, nacionalizmu... Je li se ikada dogodilo da je tko od Muslimana priznao da je netko od njih počinio nešto loše? a što se tiče ovoga direktora, on jednostavno - laže

    avatar

    28.07.2005. (10:10)    -   -   -   -  

  • Ramac

    Na današnji dan prije dvanaest godina pripadnici Armije BiH počinili su stravičan zločin nad zarobljenim pripadnicima HVO-a i civilima hrvatske nacionalnosti u selu Doljani, općina Jablanica, kada je pogubljeno 24 pripadnika HVO-a i 14 civilnih osoba, od kojih se pet još vodi nestalima. Najveći pokolj počinjen je na lokalitetu Stipića livade na kojem su pronađena 22 tijela ubijenih....

    avatar

    28.07.2005. (13:10)    -   -   -   -  

  • malo su stoke ubili drugi put bice bolje

    avatar

    28.07.2005. (15:04)    -   -   -   -  

  • Darko

    ne znam zašto autor prenosi ove lažne demantije. istina je da su se knjige po bugojnu prodavale, svojim očima sam vidio. ovi demantiji i opravdanja samo su dio perfidne igre. nedavno je i tihić rekao da muslimani nisu rušili katoličke i pravoslavne crkve, na što mu je odgovorio nadbiskup sudar. i ko je sad u pravu tihić ili razrušene crkve? nažalost, muslimani će, pored zdravih očiju, povjerovati - tihiću. na žalost!

    avatar

    28.07.2005. (15:24)    -   -   -   -  

  • Bosanskohercegovacka politika na celu sa predsjednistvom u kojem su bila po dva clana svih naroda u BiH, pa tako i Stjepan Kljujic i Ivo Komsic, nije rusila crkve katolika i pravoslavaca ni u Sarajevu ni u Zenici ni u Tuzli ni u Bihacu ni u Travniku, niti je rusila samostan u Fojnici. Ipak politika Franje Tudjmana i Ratka Perica je bila ne samo rusenje dzamija i Starog mosta, nego i politika u kojoj su opstruisali obnovu dzamija nakon rata u Stocu, Capljini, prozorskoj opstini, Mostaru, Hercegovini i Srednjoj Bosni.

    avatar

    28.07.2005. (17:32)    -   -   -   -  

  • mirotvorac

    TI STO KAZES MALO SU STOKE UBILI, TI SI STOKA I TO NAJVECA,TO TI SAM ZNAS AKO NE POCITAJ SVOJE KOMENTARE

    avatar

    28.07.2005. (22:45)    -   -   -   -  

  • gradina

    Mostar: Hrvatske knjige u smeću Ministar kulture Božo Biškupić najoštrije je osudio bacanje više od tisuću knjiga hrvatskih autora u kontejnere i smeće u Bugojnu, prosvjedujući zbog tog čina. "Najoštrije osuđujemo takav vandalski čin", ističe Biškupić u prosvjedu adresiranom na Federalno ministarstvo kulture i sporta i ministra Gavrila Grahovca. U kontejnere i smeće, piše Biškupić, bačeno je više od tisuću knjiga dragocjenih naslova hrvatskih autora, što je nedopustivo u vrijeme kada više nitko u civiliziranom svijetu ni ne pomišlja da bi se moglo vratiti vrijeme paljenja i uništavanja knjiga, dragocjene pisane riječi koja svjedoči, svaka na svoj način, o identitetu i kulturnom postignuću pojedinog naroda. Hrvatski ministar podsjeća na dobru političku i kulturnu suradnju, te izražava nadu da će ministar Grahovac osobno poduzeti sve kako bi se učinjena šteta ispravila, a izgredi poput bugojanskog, više ne bi ponovili. Biškupić u svom prosvjednom pismu ističe da su se, unatoč negiranju organizatora kulturnih aktivnosti Kulturno-sportskog centra u Bugojnu Vahida Durakovića, točnima pokazalo informacije o neviđenom knjigocidu u Bugojnu na koje je upozorio jedan dnevni list u Hrvatskoj. U to se, dodaje, osobno uvjerio savjetnik pri hrvatskom veleposlanstvu u BiH Krunoslav Cigoj. HINA 03.08.2005.

    avatar

    04.08.2005. (05:40)    -   -   -   -  

  • novinar iz sarajeva

    Molio bih Josipa da mi se javi na 061 901 242 da mi potvrdi vezano za kupnju ovih knjiga

    avatar

    05.08.2005. (13:56)    -   -   -   -  

  • novinare, ako ostaviš broj onda se na njega i javljaj!

    avatar

    18.08.2005. (15:12)    -   -   -   -  

  • Ĺ arka

    Ljudi kreci se biblioteka , moraju skloniti sve knjige i hrvatskih i srpskih pa i muslimanskih autora.

    avatar

    27.08.2005. (23:33)    -   -   -   -  

  • Bugojanac

    Dobrojutro Šarka! Problem je dignut na nivo ministarstava kulture, a ti ponavljaš gluposti onih koji su ovo i učinili. To je sramota za Bugojno. Ne gledam to kao postupak koji su učinili Bošnjaci, nego vandali. Uostalom pogledaj malo bugojanske (bošnjačke) forume i vidjet ćeš da i oni to što se dogodilo osuđuju. Ljaga je to na Bugojnu!!!

    avatar

    29.08.2005. (10:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...