Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Juliere

    7 tjedana!!!! SEDAM!!!! nije fer, nije fer, nije fer.... ja jos dva ipo do mog godisnjeg, a ovdje se vec ljudi vracaju nakon 7, ponavljam SEDAM!!! uh, uh ... ajde ugodno ti pospremanje, sada kada imas baterije pune i jos jednu peraju (siguno je izrasla nakon sedam tjedana)

    avatar

    27.07.2005. (13:48)    -   -   -   -  

  • dva

    dobrodošla :))

    avatar

    27.07.2005. (14:41)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    7 tjedana? ja mislim da bi ja podivljala.. doduse, mozda i ne bi da imam samo svoju kucu, a ne trebam se gurat sa starcima hmhm;)

    avatar

    27.07.2005. (15:32)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Eee, da je meni 7 tjedana, presla bih East-West Coast rutu. Ah. Aj, neka.

    avatar

    27.07.2005. (22:54)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Juliere ha-ha, vidim da jedva čekaš godišnji. Ja samo koristim maksimalno još vrijeme dok ne radim, a mene tek čekaju borbe oko posla i radnog statusa...))) Hvala dvojko..))) PinkyEye, kada imaš samo svoju malu slatku morsku gajbicu i plažicu, meni je uvijek malo i htjela sam ostati još barem koji tjedan))) xiola, znaš li ti možda kako se zove jedan suvremeni belgijski pisac koji piše o Proustu i putovanjima, točnije o tome kako su putovanja oblik napora iili tako nešto? Ja volim putovati, ali se volim i smjestiti ne nako drugo mjesto, promijeniti ambijent, ali osjetiti i čari boravka negdje malo duže...Iako je 7 tjedana već pristojno vrijeme za tvoju željenju rutu (iako bi meni uvijek nedostajao još koji tjedan)...

    avatar

    28.07.2005. (10:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...