Komentari

soulflykont.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Let's take a blast to the moon, baby...

    glavno da si ti čovjek s puuno više iskustva u tom području;) hehe

    avatar

    27.07.2005. (06:39)    -   -   -   -  

  • Fotoreporter Adi

    Treba preci preko svega! To kaze sam ISUS KRIST, ali VELIKI HRVATI TJ. VELIKI KRSCANI uzimaju samo ono sto je dobro prema njima iz BIBLIJE.... Ja sam Hrvat, Srbin ili Sovenac, ali ne veliki, nego mali poput svih ljudi sto su! Mislim da ce se taj broj Desnicara, ali Desnicara sto seru ovako, imaju Desnicara sto sute i imaju svoje misljenje koje iskazu, ali ne bezveze na tekmama ili drugim sportskim dogadjanjima! Al eto, bio sam i ja na tekmi da kazem, neki tip do mene, ja sam bio na sjevernoj tribini se derao, koji kurac vam je on napravio, moze srbin igrat za Zagreb a ne moze za Rijeku i slicne stvari, Rijecani se srame sto ima tu puno Srba, a ti isti Srbi su vise u Rijeci nego pola njih sto vicu Zilicu Srbine, oni su dolazili u Rijeku odmah poslije II Svjetksog rata a i puno prije... Sad ce neko reci oni su dobri Srbi, ne to je krivo Svi su Srbi dobri, samo su neki losi! Kao i kod Hrvata i Muslimana i Slovenaca! p.s. jedimo mozes reci da su Ameri losi :-) jer njihova vojska ubija cijeli svijet a oni ko papci ili ti ga Kanadjani gledaju druge kako umiru na CNN, i to ti je sloboda trzista i medija, ma pustimo to.... evo sada sam se ispuco, pa negdje za mjesec dva cu opet negdje s nekim ili ovako sam se ispucati do slusanja! p.s. mozete pogledat par fotki s utakmice! do slusanja!

    avatar

    28.07.2005. (11:26)    -   -   -   -  

  • Riječke spike

    Svaka čast na ovom postu! i ja tako mislim! samo vjerovatno neznaš da je Žilić kada je bio pomoćni golman srpske repke na utakmici protiv Hrvatske stalno kao dizao "tri prsta" i takve neke fore, a sad govori da ako armada ima dokaze neka ih iznese!? MA JA BI SAMO DA ON DOBRO BRANI I DA RIJEKA BUDE PRVA!

    avatar

    28.07.2005. (12:28)    -   -   -   -  

  • mudri foto

    @fiuman - pa šta ako je dizao tri prsta, mi smo za svaki kurac dizali dva prsta... same shit... O njemu su kao kružile glasine (o Žiliću) da je neki zakleti Srpski nacionalist, Arkanovac il šta već... mislim koje sranje, da je tip takav nebi sigurno došao u hrvatsku igrat! ;) E da, a ta armada... ja zbog tih mulaca i neidem na utakmicu jer mi idu na jetra!

    avatar

    28.07.2005. (14:53)    -   -   -   -  

  • Fotoreporter Adi

    ! dobro receno!

    avatar

    29.07.2005. (09:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...