Komentari

thebutterfly.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • karniblog

    Hej!!! Vidim da ti se moj posljednji post jako "sviđa"!! :) Drago mi je zbog komentara!!! Sad što se tvog posta tiče!!! Ne znam za ovo za dečke!!! Došlo je neko vrijeme koje ni ja ne mogu pravo razumijeti!!! Dečki su takvi ( a i ja sam među njima) da se jednostavno boje prići curi!!! Možda zbog straha da se tako ne sroza naš ego nakon što ćemo biti odbijeni, možda zbog nesigurnosti, možda zbog toga što se smatramo ružnima (bar ja sebe tako doživlavam) ili zbog nekog stotog razloga... Ali čini mi se da je trenutno nešto u atmosferi!!! Ruku na srce nije se puno promijenilo od prije!!! Nekad je to možda bilo lakše; stari zamolio za ruku neke djeve i točka!!! ali tada nije bilo ljubavi u tom braku!!! A danas nema ni braka ni ljubavi!!!! Pa se svi čuda zašto je sve više pedera... Imaš jednog frenda s kojim sve djeliš i počnete osjećat nešto više.... :( Nažalost čini mi se da je ovaj svijet postaje (ako već i nije postao) sve zatvoreniji!!! Cura neće prići (to dečkima strašno laska, makar neće priznati!!) a oni se boje!!! To je bila mala digresijica i pokušaj da neke stvari razjasnim i izreknem na glas (polu na glas, tj. šapatom)!!! Nadam se da se barem u jednoj petini (1/5) slažeš samnom!!!??? E da, još nešto!!! Sretno, i da se u 9. mjesecu tvoje "romanse" nastave, tj. da ožive nove!!!

    avatar

    22.07.2005. (17:29)    -   -   -   -  

  • ...castle of darkness...

    ma bah ima nas svakakvih.. po malo za svakog ;) anyway.. je u pravu si to za dicu da su skroz napredni.. ali ja bi svoje dite u psihica posla da stavlja sminku od matere i maze oci, usta, stavlja rumenilo, puder... i jos se depilira.. jebiga dlake su simbol muskaraca.. nisu namjenjene za skidanje... naravno normalno je drzat do izgleda.. ja isto bacin malo gela u kosu kad izadjen vanka ako mi je duza kosa ... pazin kakav izlazin vanka itd... al sad da cu se sminkat ono .. no way.. ipak san konzervativan u tom METRO pogledu :D... ajde citamo se.. hugz n kissez..

    avatar

    22.07.2005. (20:08)    -   -   -   -  

  • land

    meni su se skoro sve prave stvari dogodile u krivo vrijeme

    avatar

    22.07.2005. (20:38)    -   -   -   -  

  • ode to...

    bloggers of da world unite!!!

    avatar

    22.07.2005. (23:31)    -   -   -   -  

  • I want to believe

    jedino šta ja čitam preko ljeta su novine, a što se tiče dečki ako je vas teško za shvatit a zašto ne bi i mi bili takvi. (si smo ljudi) :)

    avatar

    23.07.2005. (18:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...