Komentari

kantrida.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Katamaran

    Ce bit ca od Pule? Jebenti ne moren vjerovat da nas je jedan srbin posvadil. U vrazjumater z njin i onome kome su puna usta tega Zilica, u pozitivnom i negativnom smislu. Ca su morale sake letit ca covik navija za Rijeku!! Kurac a ne Armada! Sramota!

    avatar

    25.07.2005. (16:26)    -   -   -   -  

  • MI SMO ZAKON, VISOKI NAPO

    Srbin je samo posljedica svega toga. Paziti će se da kacoti više ne lete, ali to ne znači da smo zato zaboravili što smo govorili. Volio bi da taj Koljanin, čovjek koji je inače 1990. g. viđen na skupu SDS-a, prilikom gostovanja Jovana Raškovića u OŠ Nikola Tesla. Jel se i na to mora zaboraviti, ili je sve kao ok? Ne mora zato taj Marinko pred sud, ali je jeli takvom mjesto u klubu koji nosi predzank "H"? Da ne govorim kako je pao s marsa kada je došao iz nogometne "velesilie" Austrije u Rijeku, a i što nas je dobro zajebao za buseve na Superkup. Pa da podržavam takav klub? Svaki kurčevi anonimac je očito bolje prihvaćen nego odani Romić!!! Di to ide, ja za takav klub ne mogu samo pljesaki i praviti se da je sve samo sport!!!!

    avatar

    26.07.2005. (13:36)    -   -   -   -  

  • MI SMO ZAKON, VISOKI NAPO

    Ispričavam se, volio bih da taj Koljanin (završavam gornju rečenicu) ode u Kuvajt, daleko, pa neka tamo glumi macho mana.

    avatar

    26.07.2005. (13:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...