Komentari

rosemaryinblog.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • In bed with Lavinia

    Da smo okruženi brdima smeća od glazbe, stoji. Mada, i smeće je relativan pojam. Mislim, ok, slušaj ti Avril, ali nemoj mi se ufuravati da si neki panker i stavljati majicu sa onim velikim, pompoznim A. Na to sam alergična.

    avatar

    22.07.2005. (17:55)    -   -   -   -  

  • *littlefreckle*

    u potpunosti se slažem s tobom i posh.Stvarno smo okruženi sa brdima smeća.Npr.sjednem ispred tv-a,upalim Mtv-neki crnci reperi,upalim vivu-isto,vivu plus-isto.A tu i tamo se nađe i koja sladunjava pjesmica (da,BSB se vraćaju).Nikakav izbor. Blesavo je to što neki počinju slušati neku mjuzu da bi bili prihvaćeni u nekom društvu,pa se tako počinju oblačiti.A ma...Ja npr. slušam avril,fora mi je taj njezin stil ali ne želim postati njezin klon,kao i svaka druga curica.Vjerna sam svom sportsko-šminkerskom stilu! A jeste primjetili da se Rovinj polako pretvara u Jamaicu?Svi nešto poludili za Marleyem,majicama sa marihuanom itd,itd...ajmeeee...bolje da idem...sam sam se iživcirala... :)))

    avatar

    22.07.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • lucibus

    evo slučajno naletila na tvoj blog
    vidim da slušaš dosta bendova ko i ja,
    slažem se definitivno s tobom što se tiče glazbe sve je to isforsirano i presrano svi ti bendovi kao neki pankeri jer se obuku u crno a sviraju pisme koje su više ušećerene nego britnine

    avatar

    05.04.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...