Komentari

amgar.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • LA Woman

    Prica postaje interesantna, jer otkriva postanak (trulog) kapitalizma. Nisam imala pojima o tome, iako smo pricali o sl. temama nekoliko puta. Ono sto mi je na kraju ovog clanka drago, je da je to bila prva zena (!) koja je izmislila LLC! Yupeeee :)

    avatar

    22.07.2005. (04:56)    -   -   -   -  

  • - AMGAR -

    Evo ga na, ja pricham o povijesti, a ti lupash neki feminizam :-P. Chuj Velika Britanija nije bash bila "Velika" godine 1600-te. Oni su bili "The new kid on the block". Nakon shto su "srechom" porazili spanjolsku armadu 40 godina prije, oni su bili spremini prikljuchit se ostalim kolonijalnim silama kao Portugal, Spanjolska, Nizozemska i Francuska. Nijhov problem je bio da su u to vrijeme sve kolonije bile okupirane. Jedina zemlja koju ostali kolonijalisti nisu dotakli je bila Indija. Elizabeth I je morala nachi nachin kako privuchi investitore, i tako se rodio LLC.

    avatar

    22.07.2005. (05:23)    -   -   -   -  

  • _|_

    Komšija, vidim da si uspeo da dokažeš da je ženama oduvek bilo na pameti kako pare da maznu. A ono, one pričaju kobajagi neka tamo ljubav je važna. Svakako. Pored Opre, neznam jel ima koja druga da ima neke pare. Potroše sve. Ja stvarno ne mogu da nađem lepu i bogatu.Takva žena ne postoji.

    avatar

    22.07.2005. (21:45)    -   -   -   -  

  • yogica

    molim nastavak, vrlo interesantno, mozda i knjigu potrazim :)))

    avatar

    23.07.2005. (22:28)    -   -   -   -  

  • - AMGAR -

    bredpit. Razumijem shto kazesh. Chuj, izgleda da si ti vech skuzio zenske! Ja bash nisam! Pokushavam, ali mi ne ide. Eh, kad bi mogao nachi komada koji bi mi to mogao objasniti. Mene ne veseli trchkarti od zenske do zenske. Fuchkash to! Bilo bi fino imati zensku koja te kuzi, koja te razumije, koja zna zashto se tuchesh s drugim ljidima, ona koja te kuzi u srce. Moje iskustvo me je nauchilo da su zenske danas u istoj poziciji kao mushki. One se isto tuku za svoje karijere. To je u redu. Ali, kad dodjesh doma nakon posla, oboje ste iscrpljeni. Tu nema one intimnosti koja je bila JAKO VRUCHA! Zashto, zashto se to dogadja? Mislim da znam odgovor :-). On nema veze s teorijama koje prichaju o razlikama izmedju mushkih i zenskih. Objashnjenje je vezano uz "chicken farms". Hej, vech sam napisao da sam "mentalni sluchaj" :-). Pozdrav.

    avatar

    23.07.2005. (23:02)    -   -   -   -  

  • - AMGAR -

    yogagirl, hvala na komentaru. Jedna kolegica (iz Indije) s posla me uchi kako meditirati, kako usporiti moj mozak. To mi je jedina nada! :-)

    avatar

    23.07.2005. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...