Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Poštovani gradonačelniće, drago mi je da imate viziju razvoja Siska i kako to i postići.Čitajući u dnevnim tiskovinama čini mi se da vašu viziju ne dijele baš svi vaši suradnici.Mislim da su oni više zainteresirani za sebe nego li za Sisak.Volio bi da sam u krivo.Želim vam da budete jaki i da takve brzo prepoznate i odmaknete od sebe.I na kraju,u Sisku ima kvalitetnih ljudi koji i danas rade na boljitku grada i njih treba iskoristiti a ne im dati "šup kartu"bez obzira na njihovu stranačku opredjeljenost.Sisak nije HDZ,SDP,HSS,HSP...SISAK JE GRAD! Volio bi da na svoj komentar dobijem i odgovor.

    avatar

    21.07.2005. (08:30)    -   -   -   -  

  • Optimista

    Lijepo je da se uređuje Tuđmanov park, ali trebalo bi urediti i park kod crkve. Dječje igralište je sramotno zapušteno, a paviljon je sramota ovoga grada.Valjda grad , odnosno mi porezni obveznici, imamo novaca za 5 kg boje. Ako to napravite imate moju podršku. Pozdrav ! Optimista

    avatar

    21.07.2005. (09:41)    -   -   -   -  

  • Na Optimistov popis dodajem i pasarelu ili kako se to već zove na željezničkom kolodvoru u Capragu!

    avatar

    21.07.2005. (21:31)    -   -   -   -  

  • Svjetlana

    Poštovani, ovo o čemu ću pisati ne tiče se konkretno gornje teme, ali predstavlja jedan od glavnih egzistencijalnih problema Grada Siska. Naime, radi se o Željezari. To što se njeno ime više ne povlači po dnevnom tisku ne znači da je sve super. Problemi su opet tu - nekonkurentnost; "škarta" ko' u priči, malo rada pa malo godišnjih i sl. Kako Vas i osobno poznajem kao čovjeka koji se bori za ideale "malih ljudi", još iz vremena dok ste bio Ministar i borili se za bolje uvjete u (kako smo ju zvali u THW-u i ASB-u ) Socijalnoj ustanovi u Petrinji, vjerujem da ćete provjeriti što se događa i da Željezara više neće biti "crni naslov" u novinama, a željezarci na mostu. Primite moje iskrene čestitke na imenovanju - vjerujemo u Vas.

    avatar

    22.07.2005. (20:56)    -   -   -   -  

  • ZIBEL UNITED

    Poštovani gospodine gradonačelniče, u potpunosti podržavam Vašu ideju o povezivanju svih Siščana i prijatelja grada Siska u jedinstvenu udrugu. Mislim da se jedino tako, uz naravno čvršće povezivanje sa gradovima i mjestima cijele županije možemo izboriti za sve ono što nam na državnoj razini pripada. Na tom tragu želio bih iznijeti jedan svoj konkretni prijedlog, o kojem biste možda mogli razmisliti barem nekoliko sekundi, a tiče se gospodarstva grada Siska. Iako nisam te struke, a vezano uz posljednje ogromno poskupljenje cijena nafte počeo sam se zanimati za alternativna goriva. Pregledavajući neke internet sadržaje, među kojima su neki i na hrvatskom jeziku došao sam na ideju da bismo mi u Sisku, u suradnji sa Inom, mogli pokrenuti inicijativu za izgradnju prve rafinerije biodizelskog goriva u Hrvatskoj. Ako se ne varam, svaka zemlja članica EU mora trošiti određenu količinu goriva biološkog porijekla, što znači da će se za nekoliko godina takav propis primjenjivati i u Hrvatskoj. Druga stvar, koja je također bitna je to što se u proizvodnji sirovina za proizvodnju biodizela mogu iskoristiti poljoprivredni potencijali cijele naše županije, a i nekih susjednih, s posebnim naglaskom na osiguran otkup tih proizvoda. Ovom bi se proizvodnjom zaposlila dva gospodarska sektora, a istovremeno i konačno dovela u Sisak tehnologija novog tisućljeća. Na dobrobit svih nas. Ideja je možda glupa, ali ipak..... Srdačan pozdrav

    avatar

    26.07.2005. (15:05)    -   -   -   -  

  • Bubamara

    Nemam ništa protiv pasarele u Capragu, ali bi mi draže bilo vidjeti novu željezničku stanicu s druge strane kolosijeka u odnosu na onu trenutnu. Nisam upućena u eventualne tehničke probleme premještanja, ali bi to sigurno bilo elegantnije rješenje žiteljima Capraga.

    avatar

    11.08.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...