Komentari

jazzy.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Santy

    Vidis, to je sportski duh! Skoro ostanes bez nokta al i dalje si happy! Samo tak nastavi. :) A kad budes na moru, pazi da ne dospijes u novine..ili da ne dobijes drugu kaznu! :P Take care

    avatar

    20.07.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  • ..::MISTERIOZAN BLOG::..

    kak je tebi bilo zabavno! i ja bi malo tako... a na viru mi je najbolja frendica. pozdravi ju ak ju vidiš ;-) upute - zgodna plava s dečkom koji liči na harryja pottera :-)

    avatar

    21.07.2005. (00:02)    -   -   -   -  

  • Damir; vrati se kući!

    JEBOTE,tek sad vidim koliko sam zagorio.nos mi je crven ko u jebenog rudolfa,ramena radioaktivno crvena,leđa isto u kurcu!al bilo je zakon,idući tjedan ja vozim,možda opet sjebem felgu ili nešt,ali ak sve rešim s faksom...

    avatar

    21.07.2005. (13:36)    -   -   -   -  

  • Jazz

    santy- da da pravi sportski duh :))) Ko zna mozda i dospijem u novine, al za policiju to svakako si ne želim dopustit ponovo, al barem sad vozim trijezan :))) Al sam luđi nek prije :)) Mysterious girl - Mozda ju i vidim, ko zna, Jel ona na onoj slici sta imas na blogu ??? dmr - DA znam, a sta mislis da sam ja neš manje neg reš pečen :))))

    avatar

    21.07.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • ..::MISTERIOZAN BLOG::..

    aha, na slici je. ona cura u sredini, tj.do mene

    avatar

    21.07.2005. (23:15)    -   -   -   -  

  • Jazz

    da onda ju mozda i vidim ko zna, treba ju nač pored 2-3 tisuce turista :)))) BOk

    avatar

    21.07.2005. (23:29)    -   -   -   -  

  • MrcHicA

    lijepo vama.joj,ja neznam kud ću na more,da li ću uopće ić,s kim...a sa starcima mi se neda.ali ni nemoram na more.meni bi bio gušt i ovak nekud otić ko kak ste vi dva.a bogec s noktom.sigurno jako boli.i super za auto i kazne.ja još svog nemogu vozit jer stari je stalno negdje s njim.jedva čekam da se ovaj drugi popravi.i hvala na pozivu na rođendan.meni je bilo baš zabavno,i žao mi je kaj sam opet morala ić ranije doma.svaki put vam to napravim i opet mi je bed.fakat sorryte.nisam imala drugi prijevoz za doma.a valjda ćemo se opet nekad vidjet.slobodno vi opet dođete u križ k meni.u podrumu je baš sad fino hladno...pozdraf:))))

    avatar

    22.07.2005. (12:09)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    uh probudi mi ceznju za kupanjem da i ja dodjem tamo..uzivaj! ljep pozdrav!

    avatar

    22.07.2005. (12:50)    -   -   -   -  

  • Jazz

    mrchica- Pa ak idemo opet sad ovaj tjedan moreš ic s nama, ak oceš naravno??? a za ovu kaznu još se nisam pocel veselit jer još nije ništa sigurno dok to meni on u oči sutra reče, al u nadi je spas:))) Al to je neka tvoja bolest taj odlazak prije 12, a onda tek i pocinje fešta kak se spada, onda se preve exsplicitne scene i sranja dešavaju, to se i čeka cjelu feštu :)))) a možda se i zaletimo u križ ko zna samo čemo ti javit prije da se "pripremiš" :))) crna- a neznam ja otkud si ti, al možeš nam se pridružit :))) BOk svima i fala na komentarima : )))

    avatar

    22.07.2005. (21:45)    -   -   -   -  

  • MrcHicA

    joj,ak me primate išla bi ja s vama.i dođite nekad kad ćete moć.tak i tak mi je dosadno doma...pozdraf:))))

    avatar

    23.07.2005. (17:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...