Komentari

jazzy.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • pinky00

    Znaš kaj??Važno je da si ti upal na FER...to dokazuje da si pametan jer to je težak faks...Sam se nadam da ćeš plaćat,a ne odustat...Puno sreće...

    avatar

    20.07.2005. (00:39)    -   -   -   -  

  • Jazz

    Da, da sve je to ljepo, al ja moram sljedeču god upast bez plačanja, zanči moram proč s 5, sta je prilično na granici s nemogučim na FER-u barem za mene, nisam je tip čovjeka koji uči 5 sat dnevno... Sad kad sam se pripremal za prijemni, učil sam 4 sata jedan dan, bio sam ponosam na sebe, tolko nisam učil za ništ u srednjoj, i sad vidim djelič onog kak je ljepo kad si u srednjij, samo teraš zajebanciju i uživaš :))) Bok

    avatar

    20.07.2005. (01:06)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    super...cestitam za upis i zelim ti puno srece!...ljep pozdrav!

    avatar

    20.07.2005. (01:06)    -   -   -   -  

  • Jazz

    FAla crna... BOk

    avatar

    20.07.2005. (09:57)    -   -   -   -  

  • ninicina sranja

    SRITAN ROĐENDAN(U ZAKAŠNJENJu)..MENI JE U SLJEDEĆU SUBOTU :)

    avatar

    20.07.2005. (12:32)    -   -   -   -  

  • ..::MISTERIOZAN BLOG::..

    sretan rođendan, iako ne na pravi dan... a za fer - ma preživjet ćeš, vjeruj mi, samo malo dobre volje. i ne trebaš učiti 5 sati dnevno, samo se od početka upoznaj s gradivom tak da ti sve kaj radiš bude poznato. onda će učenje ići lakše. sretno!

    avatar

    20.07.2005. (19:04)    -   -   -   -  

  • little_claudia

    oooooo, pa netko se udostojio! *SRETAN TI ROČKAS* s ''malim'' zakašnjenjem :) ajde, rakovi smo pa opraštaš, kaj ne? čestitam na upadu, a nekak ćeš već preživjet. ak ne, uvijek ti ostaje ona posmrtna pripomoć ;) a to s lovom je baš sranje.... mogo bi počet zarađivat,a pošto uglova ima dovoljno :D ma šalim se, pa nisu valjda svi jazzovi drolje. čitamo se, pozdrav!!!

    avatar

    20.07.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • Santy

    Heeeeeeeey Vratio si se!!!! :) :) E da znas da si falio. :P Bravisimo za Fer! :P A nekak to bude.. :) I da..SRETAN ROCKAS sa zakasnjenjem! :)

    avatar

    20.07.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • Jazz

    e sad puno vas je, baš sam sretan kad vidim da ipak ima ljudi koji misle na mene, van mog društva i sveg :)))) idemo redom: wickedgame - Hvala i provedi se ko nikad u životu, i ocekujem puno puno slika :))) Mysterious girl - fala, i još jednom hvala za savjet :)) little_claudia - fala rak, raku ko brat, bratu :))) nisu ti baš muške k.... kod nas u popovači tak poželjne :))) A i našo sam neke vezice prek ove jedne frendice, kojoj see zahvaljujem iz sveg srca ak to sve uspije :))) uglavnom neki taj njezin frend odvjetnik tvrdi da ce mi sve sredit da mi nece ni vozačku uzet ni kaznene bodove ni nist, samo alkohol moram platit, al to je super, ak sve uspije, nadam se da bude drži mi fige :))) A onda idem na more na VIR, uhuhu tam če mi bit ludo, jedino moram još nefektat para za more :))) Santy - jes ajm bek... Hvala na svemu... I bok svima i čujemo se još... BOk :)

    avatar

    20.07.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...